Çatlamadan sonra mı yumurtlamadan sonra mı 11. Gün dü ve 11. Güne kdr test yapmadınız mı hiç ? Ben 2 test yaptım da silik görünce bu attıklarım da diğer testBen çizgi göremedim maalesef ben 11. Günde gördüm pozitifi umarım sizde de öyle olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çatlamadan sonra mı yumurtlamadan sonra mı 11. Gün dü ve 11. Güne kdr test yapmadınız mı hiç ? Ben 2 test yaptım da silik görünce bu attıklarım da diğer testBen çizgi göremedim maalesef ben 11. Günde gördüm pozitifi umarım sizde de öyle olur
Evet 10. Gün negatif gördüm 11. Gün erken gebelik testi yaptım silikti yalancı mı diye 3 tane dağa yaptım onlarda da silik çıkınca kan verdim 32 çıktıUmarım bitanem 10. Gün yapmışmıydınız cıkmamışmıydı:)
8. Gün yalancı pozitif gördüm idrarda kanda sıfır çıktı 10.gün yine yaptım negatif 11. gün yine yapayım ya nolacak dedim silik gördüm çatlamadan sonraÇatlamadan sonra mı yumurtlamadan sonra mı 11. Gün dü ve 11. Güne kdr test yapmadınız mı hiç ? Ben 2 test yaptım da silik görünce bu attıklarım da diğer test
Kuzum üzgünüm ama göremiyorumÇatlamadan sonra mı yumurtlamadan sonra mı 11. Gün dü ve 11. Güne kdr test yapmadınız mı hiç ? Ben 2 test yaptım da silik görünce bu attıklarım da diğer test
Ay ne güzel yaaaa bakalım bende görebilecekmiyim yarın bi anda nasıl negatifken pozitif oluyor 11. Gün sabah mı yaptım gece mi yaptınKuzum üzgünüm ama göremiyorum
Sabah ilk idrarla yaptımAy ne güzel yaaaa bakalım bende görebilecekmiyim yarın bi anda nasıl negatifken pozitif oluyor 11. Gün sabah mı yaptım gece mi yaptın
Bende diyorum gece 10 kdr bugün beklım idrar biriksin bakayım olur mu sence ?Sabah ilk idrarla yaptım
Benim çatlamadan sonra sayarsak bugün 9. Günüm yumurtlamayı sayarsak 10 acaba hangısını saymalıyız o zaman umıdımı kaybetmemem lazım .8. Gün yalancı pozitif gördüm idrarda kanda sıfır çıktı 10.gün yine yaptım negatif 11. gün yine yapayım ya nolacak dedim silik gördüm çatlamadan sonra
Kuzum erken o zaman sabretsen iki gün sonra ilk idrarla yapsanBenim çatlamadan sonra sayarsak bugün 9. Günüm yumurtlamayı sayarsak 10 acaba hangısını saymalıyız o zaman umıdımı kaybetmemem lazım .
Yapacağım tabıkı sabırsısısm ben 1 sendır korunuyordum KPSS den dolayı bu senede olmadı şimdi bu tek bu ay hamıle kalabılırım :/ önümüzde ki 2 ay ıcınde kalırsam sınava denk gelir istemıyorum o zamanları :)Kuzum erken o zaman sabretsen iki gün sonra ilk idrarla yapsan
Umarım güzel haberi alırsınYapacağım tabıkı sabırsısısm ben 1 sendır korunuyordum KPSS den dolayı bu senede olmadı şimdi bu tek bu ay hamıle kalabılırım :/ önümüzde ki 2 ay ıcınde kalırsam sınava denk gelir istemıyorum o zamanları :)
Merhaba, regl oldunuz mu acabaMerhaba bende çatlamadan sonra 10. Gün kaset test yaptım ama negatif çıktı umarım çift çizgiye döner bat: 30 Eylül