haklısın canım bakalım hamiş çıkarsam haber veririmAcele etme diyeceğim çok kafana takma da diyeceğim ama eminim her gün sorgulayıp bunu düşünecek ve sürekli kendini dinleyeceksin. Hamiş çıkarsan çok sevinirim ama bat gününü bekle sabırla eğer o gün olmazsa kan verirsin senin için kesin olur. :) Hem bu arada başka belirtilerde çıkabilir.
merak etme canım ilk size vericem haberi bu evde yapılan gebelik testleri sizce ne kadar doğru klorak oluyor demişlerdi bana çünkü hamilelikteki hormonlar yükseldiği için idrarın asidi de yükseliyormuş buda kloroğun köpürmesine neden oluyormuş hamile olmayanların ise kopurmuyormus cnmMutlaka ver merak ederiz biz hepimiz :) Bu arada yaşadığın diğer belirtileri de yazmayı ihmal etme :)
Canım yok onların hepsi hurafe.ben de çok istiyordum hamilelik artık test almaktan biktigim zaman dedigini yaptım ama farklı bi bardağa eşim de yaptı ve ikimizinki de maşallah köpürüp taştımerak etme canım ilk size vericem haberi bu evde yapılan gebelik testleri sizce ne kadar doğru klorak oluyor demişlerdi bana çünkü hamilelikteki hormonlar yükseldiği için idrarın asidi de yükseliyormuş buda kloroğun köpürmesine neden oluyormuş hamile olmayanların ise kopurmuyormus cnm
Canım insan çok isteyince herşeyi deniyor valla sence belirtilerime gore hamilemiyimdirCanım yok onların hepsi hurafe.ben de çok istiyordum hamilelik artık test almaktan biktigim zaman dedigini yaptım ama farklı bi bardağa eşim de yaptı ve ikimizinki de maşallah köpürüp taştı
Evet canim oyle yapicam heralde yada adet gunumu bekliycem bakalim gunu geçicekmiBu konuyla alakalı hiç bilgim yok. Dediğin doğru olabilir, olmayabilir de :) Bence en garantisi kan testi şöyle ki ablam 4 gün öncesinden öğrenmişti kan vererek. Hani çok merak edersen bir kaç gün daha sabret kan ver. Ben tam adet günümde öğrenebilmiştim ondan önce yaptığım idrar testleri de hep negatifti.
Inşallah canım ama daha çok erken belirtileri kafana takma çünkü gerçekten insan çok istediği için bunlar olabiliyor vücutta. Ben de bunları çok yaşadım, rahat ol inşallah Allah hayırlı zamanda verir bebisini. Inşallah tez zamanda güzel haberler alırız sendenCanım insan çok isteyince herşeyi deniyor valla sence belirtilerime gore hamilemiyimdir
Inşallah canim bende çok istiyorum ama evlendiğinden beri ilk defa 10 gün önceden yaşadığım için belirtileri umitlendim cunku daha önce hep normal düzeninde adetlerini oluyordumInşallah canım ama daha çok erken belirtileri kafana takma çünkü gerçekten insan çok istediği için bunlar olabiliyor vücutta. Ben de bunları çok yaşadım, rahat ol inşallah Allah hayırlı zamanda verir bebisini. Inşallah tez zamanda güzel haberler alırız senden
En kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evladın olsun inşallah canım,bunun en güzel yolu Allah'a bırakmak inanki. Rahat olursan bi bakmissin çift çizgiInşallah canim bende çok istiyorum ama evlendiğinden beri ilk defa 10 gün önceden yaşadığım için belirtileri umitlendim cunku daha önce hep normal düzeninde adetlerini oluyordum
Hadi inşallah güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canim içimi ferahlattinEn kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evladın olsun inşallah canım,bunun en güzel yolu Allah'a bırakmak inanki. Rahat olursan bi bakmissin çift çizgi
Canım bildiğim kadarıyla bu düşük bi ihtimal ama bir kaç gün bekle eğer adet tarihin geçerse bir test yaparsinBugün adet günüm sancım var gelip gidiyor sancı devamlı olmuyor hamile olma ihtimalim var mı sizce başına gelen var mı
Öyle yapıcam artık ama bende o şans yok büyük ihtimal adet olurumCanım bildiğim kadarıyla bu düşük bi ihtimal ama bir kaç gün bekle eğer adet tarihin geçerse bir test yaparsin
Kaç yasindasin canim korunuyormusunuzÖyle yapıcam artık ama bende o şans yok büyük ihtimal adet olurum
4 buçuk aylık evliyim evlendiğimizden beri hiç korunmadıkKaç yasindasin canim korunuyormusunuz