• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En büyük pişmanlığım...

büyük konusmak istemiyorum hatalar insanlar icindir ama..

aileniz baskici diyosunuz ve bosandiktan hemen sonra tekrar biriyle iliskiye basliyorsunuz ve yapmamaniz gereken bir hata yapiyorsunuz yani onunla birlikte oluyorsunuz? demekki baya rahatsiniz..
bilemiyorum ama madem 1. evliliginizden yana sansiniz yokdu bari iliskiye farkli bir gözle bakip ciddiyete binene kadar kendinize hakim olsaydiniz.
kendi sucunuz kimse sizi zorlamadi birlikte olmaya..

Tekrar merhaba arkadaşlar..
Bir günü daha geride bıraktım, dün, Allah taşıyamayacağı yük vermezmiş insana bu nasıl bir acı, bu acı nasıl taşınır, bu acı insanı öldürür diye düşünürken, sabah uyandığımda dedimki, çok şükür Allah gerçekten dayanacak gücü veriyormuş..

Şimdi arkadaşlar korunma konusuna cevap veriyim. Birbirimizi şuan için göremesekte, insan herşeyi açık açık yazamıyor ama buna cevap vereyim, ben evliliğim içersindede, ne ilaç kullandım ne de farklı bir yöntem denedim, eşimde extra birşey kullanmıyordu ama hiç hamile kalmadım.

Olayın dini yönüne gelince, ben türkçe alfebeyi öğrenmeden arapça alfabeyi öğrendim, açıkça yazmak istemiyorum ama dini eğitim verilen liseden mezunum, ama evliliğim sonra açıldım türbanlı değilim. Yaptığımın çok büyük bir günah olduğunu çok iyi biliyorum, ki ben evlenmeden önce öpüşmeyen, buna dikkat eden evlenmeye karar verdiğim insanla öpüşen biriydim hepsini biliyorum bunların..

Bende, evliliğim içersinde kendimi garantilediğimi düşünürken, eşimin beni deli gibi sevdiğini düşünürken çok büyük konuşurdum.. mesela insanlar kocası öldüğünde nasıl başka bir adamın koynuna girebilir, boşanmayı hiç demiyorum bile..hiçmi utanmazlar vs . vs. ki, başka bir bayandan, sevgilimin yakasından düş telefonunu alana kadar..ben boşanmamak için 4 yıl mücadele verdim, ama olmayınca olmuyor, o büyük konuşan hanımefendi eminim benim kadar sabredemezdi..

Hani yaptığımızın yanlış olduğunu, kötü olduğunu, günah olduğunu biliriz ama bunu başkasından duymak bizi dahada yaralar..hiçbir zaman merhametsiz olamadım, birini kırdığımı düşündüğüm an onun gönlünü almadan arkamı dönüp uyuyamadım. Ben bunun ne kadar kötü, ne kadar iğrenç, ne kadar günah olduğunu biliyorum, bunu bildiğimi sizlerde biliyorsunuz ben bunu duymak için açmadımki konuyu, sizlerle dertleşmek için açmıştım.. :(( hepiniz çok destek oldunuz Allah razı olsun, allahım sizi böyle olaylardan korusun, yalnız beni kınayan kişi hariç..gece hıçkırıklarımın arasında her ne kadar tanımasamda o bayanda vardı..bir gün o bayanın aklına gelicem.. Polemik yaratacak gücüm yok, egomuzu, büyüklüğümüzü başka yerlerde gösterelim..ben kendimden geçtim, bir canı düşünüyorum, bir cana ağlıyorum, kendi günahımı çekeyim, yanayım kavrulayım ama ben o giden evladıma ağlıyorum, o babası olacak ........ adamın yaptığına ağlıyorum, polemik yapılacak, ego şişirilecek, benim başıma gelmez denecek bir konu mu bu!!! :((

Arkadaşlar sizin yazılardan sonrada iyice karar verip o adamdan ayrıldım. Umarım Allah'ım bu yaşattıklarını bir gün onun karşısına çıkarır..Sadece Allah'a havale ediyorum..

Bundan sonrası içinde, kafamı dinleyip, kendimi işime gücüme vermeliyim, evlilik dışı ilişkiyi yaşamayı Allah bir daha nasip etmesin..tek istediğim mutlu huzurlu bir yuva..onunla bununla gezeyim, eğleneyim değil, ki zaten hiç öyle olmadı..ama Allah bir gün dağına göre kar verecek biliyorum..

Zahmet edip cevaplar yazdığınız için, okuduğunuz için gerçekten yürekten teşekkür ediyorum..beni yalnız bırakmadınız..Allah size hiç bir zaman böyle dert vermesin..
sağlıcakla kalın

uzun uzun yazmayayım,sözün özü;

o adamcağız seni haketmiyor.. o çocuğu da haketmiyordu..

seni gerçekten sevecek ve herkesten üstün tutucak bir adam çıkıcak günün birinde karşına ve sen herşeyi unutucaksın.. anne ve babası tarafından sevilen bir bebeğin olucak..

sakın üzülme bile,sakkınn değmez bu adam için..

Bana taş atıp durma konu sahibi...
Sen nereden bileceksin benim neye ne kadar sabır edeceğimi?
Benim kocamı nasıl sevdiğimi, nasıl aşık olduğumu nereden biliyorsun..
İstediğini yaşa beni ne ilgilendirir??
Benim tek söylediğim 'bilinçli hamile kaldınız'diye düşünmemdi..ve halada öyle düşünüyorum.
Emin olun ben sizin yerinizde olsaydım kocamdan başka hiç kimseyle olamayacak kadar,
bitik çaresiz nefes dahi alamaz olurdum.
Sabır denen şey başka biriyle birlikte olup hamile kalmaksa..evet ben bunu yapamazdım..
Benimle ilgili bir kelime dahi etmeyin yeter..
İstediğinle istediğini yaşa banane!!!!
Benim sabırdan anladığım başka birisiyle birlikte olup hamile kalmak değil.
Ne olursa olsun acı çekmeyi bilmek,kocamdan başka dünya'nın olmadığını bilmek!
Bana ne yaparsa yapsın kendimi başka birisi ile düşünememek!
Benim hakkımda yazıp durma!Acını yaşayacaksan içinde yaşa!

Şu an tavsiye verebilecek tek bir durum kalmış.
Oda o adam Sizi arasada Siz ondan bir an önce uzaklaşmalısınız, ayrılmalısınız...
Sizin hatanız, günahınız için artık denecek bir şey maalesef çok acı ama :(
Bundan sonra inşallah Allah şaşırtmasın ama Sizde hatayı, hatalı insanla, hatalı evlilikle çözmeye çalışmayın bana kalırsa.

Bana taş atıp durma konu sahibi...
Sen nereden bileceksin benim neye ne kadar sabır edeceğimi?
Benim kocamı nasıl sevdiğimi, nasıl aşık olduğumu nereden biliyorsun..
İstediğini yaşa beni ne ilgilendirir??
Benim tek söylediğim 'bilinçli hamile kaldınız'diye düşünmemdi..ve halada öyle düşünüyorum.
Emin olun ben sizin yerinizde olsaydım kocamdan başka hiç kimseyle olamayacak kadar,
bitik çaresiz nefes dahi alamaz olurdum.
Sabır denen şey başka biriyle birlikte olup hamile kalmaksa..evet ben bunu yapamazdım..
Benimle ilgili bir kelime dahi etmeyin yeter..
İstediğinle istediğini yaşa banane!!!!
Benim sabırdan anladığım başka birisiyle birlikte olup hamile kalmak değil.
Ne olursa olsun acı çekmeyi bilmek,kocamdan başka dünya'nın olmadığını bilmek!
Bana ne yaparsa yapsın kendimi başka birisi ile düşünememek!
Benim hakkımda yazıp durma!Acını yaşayacaksan içinde yaşa!

ya sen kimsin böyle yazıp duruyosun? banane senin kocandan, senin aşkından? çok mu umrumdasın? bende senin umrunda olmayayımda eforu bana değil git kocana göster...hayret bişey ya işin gücün yok sanki birde bununla uğraş..yani benim konumla senin kocana olan aşkının ne alakası var, benim doğmamış çocuğumla senin kocanın ne alakası var ?? bunları yazacağın yer burası mı?? banane senin kocandan?? bu konuya yorum yazan yüzlerce bayanın kocası yok mu?? onlar biz kocamıza aşığız diyorlar mı??? benim çocuğumla senin kocanın ne alakası var?? bana ültümaton verip durma, acımı içimde değil burada yaşıyorum, paylaşıyorum!! sende aşkını git yatak odanda yaşa !!!

..ben boşanmamak için 4 yıl mücadele verdim, ama olmayınca olmuyor, o büyük konuşan hanımefendi eminim benim kadar sabredemezdi..

Beni karıştıran sen değil misin??
Evliliğinde mücadele vermişsin,o bayan sabredemezdi diyen sen değil misin?
Bana kocamla olan aşkımı söyletmek zorunda bırakma.
Sabır edeceğimin ıspatı kocama olan sevgimdir..
Ay Allah aşkına sizin durumunuz iyi değil yaz yaz dur..

..ben boşanmamak için 4 yıl mücadele verdim, ama olmayınca olmuyor, o büyük konuşan hanımefendi eminim benim kadar sabredemezdi..

Beni karıştıran sen değil misin??
Evliliğinde mücadele vermişsin,o bayan sabredemezdi diyen sen değil misin?
Bana kocamla olan aşkımı söyletmek zorunda bırakma.
Sabır edeceğimin ıspatı kocama olan sevgimdir..
Ay Allah aşkına sizin durumunuz iyi değil yaz yaz dur..

ilk mesajınızda kocanıza olan aşkınızı anlatmıştınız.. o sayfaya gidip uğraşacak değilim..lütfen ama konumun içine cidden mydonose luk yaptınız..tekrar yazmanızı istemiyorum..resmen konuyu değiştirdiniz, konudan uzaklaştırdınız..konu görevlileri varsa müdahele edebilir mi? konumuz bu arkadaşının kocasına olan aşkı değil, benim yaşadığım sorundu..
sevgiler..

ilk mesajınızda kocanıza olan aşkınızı anlatmıştınız.. o sayfaya gidip uğraşacak değilim..lütfen ama konumun içine cidden mydonose luk yaptınız..tekrar yazmanızı istemiyorum..resmen konuyu değiştirdiniz, konudan uzaklaştırdınız..konu görevlileri varsa müdahele edebilir mi? konumuz bu arkadaşının kocasına olan aşkı değil, benim yaşadığım sorundu..
sevgiler..

Sen konuyu saptırınca bende çareyi kocama olan aşkımı anlatmakta buldum.
Sen seninde başına gelir demedin mi??
Benim başıma niye gelsin kocama çokkk aşıkken???
Onun için ölüp biterken???
Başıma gelecek şey söyle o zaman..

yahu sen ne yapışık şeysin? muhatap olmak istemiyorum hala neden yazıp duruyorsun?? senden ve aşkından banane diyorum, senin hayatından banane diyorum? daha çok şey derim ama zahmet edip yorum yazan diğer arkadaşlarıma ayıp etmek istemiyorum? beni hiç ilgilendirmiyorsun diyorum? benim konum, kaybolan can diyorum, senin kocana olan aşkından banane diyorum, bananeeeeeee???????????????? kocan kim sen kimsin?

başka ne diyebilirim..allah aşkına konumdan ve benden uzak dur, düşüneceğim en son şey seninle polemik yaşamak..senin kocana olan aşkını dinlemek..

Bende, evliliğim içersinde kendimi garantilediğimi düşünürken, eşimin beni deli gibi sevdiğini düşünürken çok büyük konuşurdum.. mesela insanlar kocası öldüğünde nasıl başka bir adamın koynuna girebilir, boşanmayı hiç demiyorum bile..hiçmi utanmazlar vs . vs. ki, başka bir bayandan, sevgilimin yakasından düş telefonunu alana kadar..ben boşanmamak için 4 yıl mücadele verdim, ama olmayınca olmuyor, o büyük konuşan hanımefendi eminim benim kadar sabredemezdi..

Sensin yapışkan terbiyeni takın.
Bana sataşan,kan pırtısının acısını benden çıkartan sensin..
Bulaşma bana...sakız gibi

Herkese merhaba,
Arkadaşlar size kısaca kendimi tanıtayım..26 yaşındayım, erken yaşta bir evlilik yaptım ve geçen yıl eşimden ayrıldım..Ayrılmamın nedeni sürekli aldatılmam, geçimsizlik vs.. evliliğimin uzun sürmesinin nedenide baskıcı bir ailemim olması ve sülalede boşanmanın hoş karşılanmaması ve ilk boşanacak olanın ben olmam ama neyse sonunda insanca ayrıldım. evliliğimden çocuğum yok, hiç hamilede kalmadım..evlendiğimde ben 17 o 22 yaşındaydı..

Aradan zaman geçti ve hayatıma biri girdi..karşıma çıkan ilk kişiyle evlenmem gibi, yine karşıma çıkan ilk kişiyle yola devam ettim..yaklaşık 8 aylık bir ilişkim var..o da aileseyle yaşıyo bende..o daha önce hiç evlenmemiş. Ona en başından ciddi bir ilişki olacaksa başlayalım dedim, o da 29 yaşında olduğunu artık kimseyle gönül eğlendiremeyeceğini, kendisininde ciddi bir ilişki aradığını söyledi..ya ailen kabul etmezse dediğimde, aileme söylemesemde olur, önemli olan bizim anlaşmamız bu devirde kız mı var dedi..sonra zamanlarda çok stresliydi, sebebini sorduğumda benim bu kadar dürüst bu kadar sadık olabileceğimi tahmin edemediğini, iş ciddiye bindikçe sıkıştığını çözüm bulamadığını, benimde onu sıkıştırdığımı zamana bırakmadığımı söylüyordu.aramızda cinsel bir temas olmamıştı, taki 1 ay öncesine kadar..yalnız yaşayan bir arkadaşım var ona gitmiştim, onunda evi yakındı, şeytan dürttü onu çağırdım ve olan oldu..o gece sonuca varamadığını söylemişti, bende anlamamıştım ama günüm geçince şüphelendim ve test yaptım 3 haftalık hamileydim :(( buna söyledim,ben maddi yada manevi olarak evlenmeye hazır değilim aldırcaz dedi..bir hafta dön dolaş, çare ara..evlilik senin için bir candan önemlimi, neyi bu kadar düşünüyosun, hemen yıldırım nikahıyla evlenelim, çocuğumuz olsn istemiyosan ayrılırsın bu kadar mı önemli dedim..hayır ben evlenemem pat diye, aileme ne derim, çocuğumuz olunca ne dicez, diğer evlenenler nasıl evleniyor dedim, onların ar damarı patlamış dedi, ar damarı çocuğumuzdan daha mı önemli dedim, sustu...
o süre içersinde çıkar yol düşündüm, ne ailem nikahsız çocuk kabul eder, ne de ben tek başıma o çocukla bu diyardan kaçabilecek güce sahibim..nede beni böyle kabul edip evlenecek adam var..onu dinledim ve dün onun ayarladığı hastaneye gittik...hemşireler bir taraftan gözlerim yaşını sildi, bir taraftan beni bayılttı sonrasınıda hatırlamıyorum zaten...gözyaşlarıma aldırış etmedi, başka yolumuzun olmadığını söyledi, söyledi...şimdide sudan sebeplerle anlaşamadığımızı, birbirimizi kırmamızı anlatan bir mesaj atmış..bende "yani anlaşamıyoruz, ayrılalım mı?" yazdım cevap gelmedi henüz..alnımdaki bu kara lekeyi nasıl silerim bilmiyorum..annem 40 yaşında kazara hamile kaldığında karşısına çıkıp, "orana burana sahip çıkamıyoyosun, sonra katil oluyosun" diyen ben, evliyken "ikinci bir adamın koynuna girenlere şaşıran, hayretler eden ben" ve ben..şimdi dünyam yıkılmış, allak bullak yaşamla ölüm arasında gidip geliyorum...şimdi çok pişmanıni keşke 50 kere evlenip boşanmış olsaydım, keşke keşke..ama bunu yapmasaydım..her ne kadar kan parçası olsada, geçmez bu yara, geçmez bu acı....

inanmak istemiyorum ....eşinizden ayrılınca rahata mı kavuştunuz da 6-7 aydır tanıdığınız bir erkeğin kollarına attınız kendinizi , çocuk da değilsiniz ki kandırıldınız deyim...
her ne kadar KAN PARÇASI OLSA DA dediğiniz o CAN için mücadele eden çiftler sizin tabirinizle o KAN PARÇASI için ne gözyaşı döküyorlar ....
o yara geçmez ve bence geçmemeli de , yok öyle hemencek geçiverirse zaten siz evleneceğiniz adamı buluncaya kadar daha çokkkk KAN PARÇALARININ günahına girersiniz

sevgili Mydonose
ne kadar güzel :nazar:hayatın aşkın mutluluğun rabbim bozmasın insallah
ama güzelim herkes senin kadar sanslı olmuyorki
ben inanıyorumki hiç bir kadın konu sahibi yerinde olmak istemezdi..
burada konulara yorum yaparken birazda empati yapmamız gerekmezmi??

inanmak istemiyorum ....eşinizden ayrılınca rahata mı kavuştunuz da 6-7 aydır tanıdığınız bir erkeğin kollarına attınız kendinizi , çocuk da değilsiniz ki kandırıldınız deyim...
her ne kadar KAN PARÇASI OLSA DA dediğiniz o CAN için mücadele eden çiftler sizin tabirinizle o KAN PARÇASI için ne gözyaşı döküyorlar ....
o yara geçmez ve bence geçmemeli de , yok öyle hemencek geçiverirse zaten siz evleneceğiniz adamı buluncaya kadar daha çokkkk KAN PARÇALARININ günahına girersiniz

Helal olsun arkadaşım

mydnose siz konu sahibi için fikrinizi söylediniz o da sizin fikrinize karşı kendi düşündüklerini. Ama siz biraz sert konuşuyorsunuz. Arkadaşın morali zaten bozuk. Bir yanlış yapmış ve bu yanlışının o kadar farkında ki. Acı çekiyor.
siz ona bilerek hamile kaldınız diye ithamda bulunabilirken tamam da neden o size düşüncelerini söylediğinde bu kadar asabileştiniz.
Şimdi eminim sanane diye düşünmüşsünüzdür benim için. Tartışma platformuysa burası ben de fikrimi söylüyorum. Sizin yorumlarınızla alakalı
Çok alakasız şeylerle başladığınızı düşündüm ben de. Nispet yapar gibi hissettim. Bu da benim fikrim

okurken ne diyeceğimi bilemedim...
rabbim kimseyi böyle çıkmazlara sürüklemesin...
yapacak bişey yok artık bence bundan sonraki hayatın için elinden geleni yap yaşadığın bu olumsuz tecrübeler sana ders olsun ... hayatta kimseye bu kadar kısa zamanda güvenme... hayata küsmek yerine onla başa çıkmayı dene eğer karamsarlığa kapılıp böyle küsersen hayata buna benzer bi çok hata yaparsın...

sevgili Mydonose
ne kadar güzel :nazar:hayatın aşkın mutluluğun rabbim bozmasın insallah
ama güzelim herkes senin kadar sanslı olmuyorki
ben inanıyorumki hiç bir kadın konu sahibi yerinde olmak istemezdi..
burada konulara yorum yaparken birazda empati yapmamız gerekmezmi??

Arkadaşım ilk mesajım aynen şöyleydi..
Yumurtlama günlerine mi denk getirdiniz şeytanın dürtmesini..Sanki planlı bir hamilelik olmuş..dedim.
Kadın sizinde başınıza gelebilir deyince kim olsa aynı şeyleri yazmaz mı?
Kendi bu duruma geldiyse banane!
Kirligünahlarının yerine beni koyamaz .Empati bile yapmam ben böyle birşeyle!

Allah Allah acı çekene vurun tekmeyi,öyle mi!!!!!!!!!!!!!!

yanlış yorumlar bunlar,çok yazık!

Sensin yapışkan terbiyeni takın.
Bana sataşan,kan pırtısının acısını benden çıkartan sensin..
Bulaşma bana...sakız gibi

düzeltmee

Son düzenleme:

cahilliğin yaşla olmadığını hepimiz biliyoruz..
konu sahibi bir hatadır yapmış.. konu sahibini burda paralasakta bunun geri dönüşü yok

Back