Tekrar merhaba arkadaşlar..
Bir günü daha geride bıraktım, dün, Allah taşıyamayacağı yük vermezmiş insana bu nasıl bir acı, bu acı nasıl taşınır, bu acı insanı öldürür diye düşünürken, sabah uyandığımda dedimki, çok şükür Allah gerçekten dayanacak gücü veriyormuş..
Şimdi arkadaşlar korunma konusuna cevap veriyim. Birbirimizi şuan için göremesekte, insan herşeyi açık açık yazamıyor ama buna cevap vereyim, ben evliliğim içersindede, ne ilaç kullandım ne de farklı bir yöntem denedim, eşimde extra birşey kullanmıyordu ama hiç hamile kalmadım.
Olayın dini yönüne gelince, ben türkçe alfebeyi öğrenmeden arapça alfabeyi öğrendim, açıkça yazmak istemiyorum ama dini eğitim verilen liseden mezunum, ama evliliğim sonra açıldım türbanlı değilim. Yaptığımın çok büyük bir günah olduğunu çok iyi biliyorum, ki ben evlenmeden önce öpüşmeyen, buna dikkat eden evlenmeye karar verdiğim insanla öpüşen biriydim hepsini biliyorum bunların..
Bende, evliliğim içersinde kendimi garantilediğimi düşünürken, eşimin beni deli gibi sevdiğini düşünürken çok büyük konuşurdum.. mesela insanlar kocası öldüğünde nasıl başka bir adamın koynuna girebilir, boşanmayı hiç demiyorum bile..hiçmi utanmazlar vs . vs. ki, başka bir bayandan, sevgilimin yakasından düş telefonunu alana kadar..ben boşanmamak için 4 yıl mücadele verdim, ama olmayınca olmuyor, o büyük konuşan hanımefendi eminim benim kadar sabredemezdi..
Hani yaptığımızın yanlış olduğunu, kötü olduğunu, günah olduğunu biliriz ama bunu başkasından duymak bizi dahada yaralar..hiçbir zaman merhametsiz olamadım, birini kırdığımı düşündüğüm an onun gönlünü almadan arkamı dönüp uyuyamadım. Ben bunun ne kadar kötü, ne kadar iğrenç, ne kadar günah olduğunu biliyorum, bunu bildiğimi sizlerde biliyorsunuz ben bunu duymak için açmadımki konuyu, sizlerle dertleşmek için açmıştım..
( hepiniz çok destek oldunuz Allah razı olsun, allahım sizi böyle olaylardan korusun, yalnız beni kınayan kişi hariç..gece hıçkırıklarımın arasında her ne kadar tanımasamda o bayanda vardı..bir gün o bayanın aklına gelicem.. Polemik yaratacak gücüm yok, egomuzu, büyüklüğümüzü başka yerlerde gösterelim..ben kendimden geçtim, bir canı düşünüyorum, bir cana ağlıyorum, kendi günahımı çekeyim, yanayım kavrulayım ama ben o giden evladıma ağlıyorum, o babası olacak ........ adamın yaptığına ağlıyorum, polemik yapılacak, ego şişirilecek, benim başıma gelmez denecek bir konu mu bu!!!
(
Arkadaşlar sizin yazılardan sonrada iyice karar verip o adamdan ayrıldım. Umarım Allah'ım bu yaşattıklarını bir gün onun karşısına çıkarır..Sadece Allah'a havale ediyorum..
Bundan sonrası içinde, kafamı dinleyip, kendimi işime gücüme vermeliyim, evlilik dışı ilişkiyi yaşamayı Allah bir daha nasip etmesin..tek istediğim mutlu huzurlu bir yuva..onunla bununla gezeyim, eğleneyim değil, ki zaten hiç öyle olmadı..ama Allah bir gün dağına göre kar verecek biliyorum..
Zahmet edip cevaplar yazdığınız için, okuduğunuz için gerçekten yürekten teşekkür ediyorum..beni yalnız bırakmadınız..Allah size hiç bir zaman böyle dert vermesin..
sağlıcakla kalın