• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En büyük pişmanlığım...

Herşeye amenna tamamda.
Şeytan dürttü demişsiniz.
Şeytan sizi yumurtlama döneminde tesadüfen mi dürttü?
Hamile kalma günlerinize denk getirmiş sanki bilinçli hamile kalmak istemişsiniz gibi geldi bana.

kardesim Allaha sigin tek gercek o bol bol tovbe et.. bi dahada boylelerine karsi cook dikkatli ol.. o da yasar o aciyi merak etme .. er ya da gec...

guzel seyler yapmaya calis.. Allah yardimcin olsun seni hayirli insanlarla karsilastirsin..:14:.

pişman olsanda bu acı diner mi, her ne kadar 3-4 haftalık olsada, internetten okuduklarımda 3 haftalıkken kalbi atıyomuş yazıyo ya, en çok o canımı yakıyo :(( allah affetsede ben affedebilir miyim kendimi..mahvettim kendimii...

bu kadar acı çekicektin madem, uzaklara gidip o zaman inatla doğuracaktın bu çocugu ana-evlat yaşayıp giderdiniz..birbirinize tutunurdunuz..

Son düzenleme:
Sevgili umutsuz.Şu an yaşadığın travma yüzünden çok acı çekiyorsun canım..Yaşadığın üzüntü bebeğini ve sevdiğin ,güvendiğin insanı kaybettiğin için.Senin için en büyük hayal kırıklığı bu..Bir cana kıymak iyi bir şey değil ama bazen yapmamız gereken bu.
Şu an üzüntü ile neler söylediğinin farkında değilsin…”keşke 50 kere boşanmış olsaydım,,, keşke kısır olsaydım.”ben yürekten edilen duaların,isteklerin bir zaman sonra gerçekleştiğine inanırım.O yüzden sende sana daha çok acı verecek dualar etme..hele ki kısırlıkla ilgili olanı..
Acıların ve üzüntülerin en büyük ilacı Zamandır.Her şeyi zamana bırak.Olan oldu artık yapacak bir şey yok..
Sevgiline gelince senin yanında dağ gibi durmayan birine zaten ihtiyacın yok.onunla çok tartışmaya girme,mesaj bile yazma ..Kendine seni oyalayacak işler bul kafanı dağıt..
Geçmiş olsun canım.

Herşeye amenna tamamda.
Şeytan dürttü demişsiniz.
Şeytan sizi yumurtlama döneminde tesadüfen mi dürttü?
Hamile kalma günlerinize denk getirmiş sanki bilinçli hamile kalmak istemişsiniz gibi geldi bana.

arkadaşım bana yumurtlama dönemi gibi laflar kullanma, ben onun defterini tutmuyorum..imalıda laf sokma..acım var , ben burda teselli arıyorum kendime, bir yerden tutunmaya çalışıyorum..burda yorum yazan herkes benim hatamın farkında bende farkındayım ama kimse yüzüme vurmuyo.. cinsellik hastası biri değilim, eski eşimde yatakta iyi değilim, cinsel olarak soğuk biri olduğumu söyleyerek defalarca aldattı ve ayrıldı..burda amaç birlik olmak yere vurmak değil..ben günlerdir bu forumu takip ediyorum, böyle düşünmesem şu saatte buraya konu açmazdım..benim aklıma 1 kere bile hamile kalayım düşüncesi aklıma geldiyse, bir kere öyle düşüncem vardıysa allah biliyo ya, şunları içim kanayarak yazıyorum, ağlayarak yazıyorum, sizinde başınıza gelir aman dikkatli olun...

bu kadar acı çekicektin madem, uzaklara gidip o zaman inatla doğuracaktın bu çocugu ana-evlat yaşayıp giderdiniz..birbirinize tutunurdunuz..

lanet olsun..öyle yapayım diye şans oyunu bile oynadım ama o da tutmadı işte...gücüm olsaydı öyle olur muydu :(( yüzsüzlük yapıp evliliğe çok zormaliim dedim, bilmiyorum karma karışığım...

bu arada benim halam geçen kürtaj oldu.. evli mutlu maddiyat iyi .. yani keyfine aldırdı biraz da sanki.. neymiş 3 çocuk yetermiş..4.ci ye bakamam dedi. aklına bile gelmiyor aldırdıgı çocuk..insanlar farklı farklı..

yoğurdu biraz üfleyerek yesek pek bi sorun kalmayacak işde de onu yapması mesele:37:

aileme söylemesemde olur, önemli olan bizim anlaşmamız bu devirde kız mı var dedi..
Özellikle şuraya takıldım..
Ne demek Aileme söylemem daha burda ciddi olmadığını göstermiş ciddi insan sevdiğinden utanmaz..
Ki zaten utanılacak bir durum yok ortada sizin dul olmanız bir hata ve ya eksiklik mi..
Tabii ki hayır..
Bunu ailesine söyleyemeyen birinden ne beklenir ki zaten başta hatayı burada yapmışsınız malesef..
hala neyi düşünüyorsunuz ki..Onun bitirmesini mi neden?
siz bebeğinizden oldunuz size sahip çıkamayan bir erkek yüzünden ve hala düşünüyorsunuz hiç düşünme arkadaşım bitir gitsin..
bir an öncede tövbe edin...

bu arada benim halam geçen kürtaj oldu.. evli mutlu maddiyat iyi .. yani keyfine aldırdı biraz da sanki.. neymiş 3 çocuk yetermiş..4.ci ye bakamam dedi. aklına bile gelmiyor aldırdıgı çocuk..insanlar farklı farklı..

benim annemde aldırdı, bir arkadaşımda çocuğu küçük diye aldırdı ve hiçbir gün bu konudan dolayı ızdırap yaşadıklarına şahit olmadım..bunları düşünüp kendimi teselli etmeye çalışıyorum ama olmuyo işte...1 yaşındaki kendi yeğenimi gördükçe bile aklıma geliyo, ben yeğenlerim için ölüp biterken, onları mutlu görmek için hergün çikolatalar alırken, kendi canıma kıydım :(( ben nasıl işe gidicem nasıl çalışıcam bilmiyorum :((

aileme söylemesemde olur, önemli olan bizim anlaşmamız bu devirde kız mı var dedi..
Özellikle şuraya takıldım..
Ne demek Aileme söylemem daha burda ciddi olmadığını göstermiş ciddi insan sevdiğinden utanmaz..
Ki zaten utanılacak bir durum yok ortada sizin dul olmanız bir hata ve ya eksiklik mi..
Tabii ki hayır..
Bunu ailesine söyleyemeyen birinden ne beklenir ki zaten başta hatayı burada yapmışsınız malesef..
hala neyi düşünüyorsunuz ki..Onun bitirmesini mi neden?
siz bebeğinizden oldunuz size sahip çıkamayan bir erkek yüzünden ve hala düşünüyorsunuz hiç düşünme arkadaşım bitir gitsin..
bir an öncede tövbe edin...

biraz önce o işi bitirdim, o benim hiç umrumda değil, hiç mi hiç..ben vicdamı susturamıyorum inşllah bu vicdan beni öldürmez :((

benim annemde aldırdı, bir arkadaşımda çocuğu küçük diye aldırdı ve hiçbir gün bu konudan dolayı ızdırap yaşadıklarına şahit olmadım..bunları düşünüp kendimi teselli etmeye çalışıyorum ama olmuyo işte...1 yaşındaki kendi yeğenimi gördükçe bile aklıma geliyo, ben yeğenlerim için ölüp biterken, onları mutlu görmek için hergün çikolatalar alırken, kendi canıma kıydım :(( ben nasıl işe gidicem nasıl çalışıcam bilmiyorum :((

benim de bu aklıma geldi kürtaj olup hiçbirsey olmamış gibi hayatına devam eden sonra hatta aynı şeyi yapan bir arkadaşım var, siz yine pişmansınız Allah bu pişmanlığınızı görüp affeder inşallah zor bir durum...Zamanla düzelr umarım herşey yapılan bu hatayı hatayla düzeltmeye çalışmayın...

He birde Allahın takdiri midir bilmem ama kürtaj olduktan sonra doğum yapan insanların bebekleri sakat doğabiliyor ben bunun bir kaç örneğini gördüm ve duydum, bunu sizin için değil kürtajı normal birşey gibi gören insanlar için diyorum sakın yanlış anlamayın moralinizi bozmak için yazmadım

Allahın sevgili kuluymuşsun ki; eşinden düzgün bir şekilde ayrılabilmiş, ve bu insan bile diyemeceğim merhametsiz kişiliksizden kurtulmussun.
Çok şükür ki ailene karşı ikinci bir defa boynun bükülmeyecek..
Olan masum meleğe olmuş demekki dünyada yaşayacak birşeyleri yokmuş şu an için.
Nasipse, doğacağı varsa hayırlı bi zamanda, hayırlı bir insanla tekrar can bulur bedeninde..
Rabbim yar ve yardımcın olsun..

Son düzenleme:
arkadaşım bana yumurtlama dönemi gibi laflar kullanma, ben onun defterini tutmuyorum..imalıda laf sokma..acım var , ben burda teselli arıyorum kendime, bir yerden tutunmaya çalışıyorum..burda yorum yazan herkes benim hatamın farkında bende farkındayım ama kimse yüzüme vurmuyo.. cinsellik hastası biri değilim, eski eşimde yatakta iyi değilim, cinsel olarak soğuk biri olduğumu söyleyerek defalarca aldattı ve ayrıldı..burda amaç birlik olmak yere vurmak değil..ben günlerdir bu forumu takip ediyorum, böyle düşünmesem şu saatte buraya konu açmazdım..benim aklıma 1 kere bile hamile kalayım düşüncesi aklıma geldiyse, bir kere öyle düşüncem vardıysa allah biliyo ya, şunları içim kanayarak yazıyorum, ağlayarak yazıyorum, sizinde başınıza gelir aman dikkatli olun...

Benim başıma senin yaşadığın gibi birşey gelemez!!!

Eşime aşığım ve ondan ayrılmayıda düşünmüyorum doğal olarak!!

Kendi yaptığınız günahlarınızla beni kıyaslamayın!

1,Ben dul değilim ki başka bir erkekten hamile kalayım.

2,Allah korusun dul olmuş olsam bile zinaya karşıyım.
Gençlik hatası başkadır seversin birlikte olursun,ama birinci evliliğimi yapıp boşandıktan sonra kimseyle birlikte olmazdım.

Sizin lehinizde yorumlar yapmak zorunda değilim.
Bir evlilik yaşamış 26 yaşında bayansınız!
Madem bebek istemek gibi birşey aklınızdan geçmiyordu,
korunmayı deneseydiniz.Bunu düşünecek tecrübeniz var sanırım!
Korunmadan ilk ilişkide hamile kalırsanız bende düşünürüm tabi bilerek hamile kaldığınızı.

Eğer aksini söylecekseniz hayır böyle birşey düşünmedim dersiniz bende saygı duyarım cevabınıza.
Hemen kendi hatalarınızı bir başkasına beddua eder gibi yüklemeyin.
Sizinde başınıza gelir...gibi..Allah korusun...

slmm canım.başına gelenlere çok üzüldüm.şu an yüreğinin yandığını içinin kavrulduğunu biliyorumm.ama artık yapacak bişey yok. zaman herşeyin ilacı. senin yaranada zaman ilaç olacaktır.güçlü ol kendini bırakma. hayat acısıyla tatlısıyla devam ediyor. sen bir cansınnn ve hayata tutunmalısın. hayat hep böyle acılarla geçmez. allah bir kapıyı kapatır. bir kapayı açar.işlhh seninde acıların bu kapanan kapılarda kalır. mutluluk kapısını açsın allah sana.hatasız kul olmaz. hepimiz zaman zaman içimizi yakan acılar yaşarız. allah her kulunu sınav eder sabrını dener.sende sınavdasın .asla isyan etme.bugünden sonra kendine yeni bir yaşama hazırla.allahtan sağlık mutluluk güzel günler diliyorumm.

Benim başıma senin yaşadığın gibi birşey gelemez!!!

Eşime aşığım ve ondan ayrılmayıda düşünmüyorum doğal olarak!!

Kendi yaptığınız günahlarınızla beni kıyaslamayın!

1,Ben dul değilim ki başka bir erkekten hamile kalayım.

2,Allah korusun dul olmuş olsam bile zinaya karşıyım.
Gençlik hatası başkadır seversin birlikte olursun,ama birinci evliliğimi yapıp boşandıktan sonra kimseyle birlikte olmazdım.

Sizin lehinizde yorumlar yapmak zorunda değilim.
Bir evlilik yaşamış 26 yaşında bayansınız!
Madem bebek istemek gibi birşey aklınızdan geçmiyordu,
korunmayı deneseydiniz.Bunu düşünecek tecrübeniz var sanırım!
Korunmadan ilk ilişkide hamile kalırsanız bende düşünürüm tabi bilerek hamile kaldığınızı.

Eğer aksini söylecekseniz hayır böyle birşey düşünmedim dersiniz bende saygı duyarım cevabınıza.
Hemen kendi hatalarınızı bir başkasına beddua eder gibi yüklemeyin.
Sizinde başınıza gelir...gibi..Allah korusun...

özür dilerim yazmadan geçemedim.söylediklerinizde haklı olabilirsiniz belki amaa ] MyDoNoSe;18699796]Benim başıma senin yaşadığın gibi birşey gelemez!!!)
demişsiniz.buna katılmıyorumm. yarınların neler göstereceği belli olmaz.büyük konuşmayın.5 yıl sonrasına garantiniz varmı.ne yaşayacağımızı nelerle karşılaşacağımızı aslaa bilemeyiz.allah utandırmasın.mutluluğunuz daim olsun işlhh

ya arkadaşlar, hayatta gerçekten bazı şeyler varmışki bunların sonucunda ölüm gururmuş..ama bunun günahını ödemedende allahım almasın canımı...onada bunun acısını yaşatmadan almasın onun canını...

yeni üye oldum ben ve öyle kurcalıyordum.sayfaları. bunu okuyunca çok üzüldüm senin için. bebek aldırmak çok günah bunun için üzülüyorsun ama nihaksız olup birlikte olmak bundan daha kötü kesinlikle seni yargılamıyorum ablacm bunu bilmiş ol . çünkü herkesin yaşadığı herşey Allah ve onun arasındadır. burdan konuşmak herkese rahat gelir ama küçük yaşta evlenme aile baskısı üzerine evliliğini bitiremen ki belkide daha yaşadığın bi çok şey piskolojikmen seniçok etkilediği için doğru kararlar verememişsin. yani eşinin seni aldatması vs gibi konular o yaşta senin için tecrübe yada ders çıkarma gibi durumlara götürememiş.piskolojikmen boşluğa atmış.ve bu boşlukta çok daha kötü yollar içerisindede olabilirdin. yani belkide bu en iyi haliydi yaşayacağın şeyin . öyle düşün. ve başına daha büyük felaketlerin gelmediği için şükret Allaha. boşandıktan sonra beraber olduğun adam çok daha kötü olablirdi. derin düşün. ve ne kendine ne başkasına beddua etme. tövbe et yaptığın hatalar için. Allah inşallah en hayırlısını verir sana. ama zaman artık babamana bile güvenmeme zamanı onun için elinden geldiği kadar dikkatli ol ve kimseye çok güvnme .hemen.
inşallah bu olayı atlarsın zamanla. elden bişey gelmez.evliliğinde yaşadığın olaylardan çok bu olay senin için büyük bi tecrübe .Allah hepimizi affetsin. ve sana tavsiyem evlilik durumun olacağı zaman yada biriyle evliliği düşüneceğin zaman yani kısmet olursa eğer karşındaki insanın dini görevlerinin yerine getiren birinin olmasını terci et. Allaha ibadet eden onun yolunda olan erkek emin ol emin ol ablacım diğerlerinden bin kat yüz bin kat daha iyiler.ailelerine eşine çocuğna.

erkek arkadasinizdan ayrilmissiniz cok dogru bir karar, bence ayrilmakta gec bile kalmissiniz...
ben olsam bebegi aldiralim dediginde yuzune tukurur ve bir daha asla bakmazdim...
sorumluluklarini ustlenemeyecek kadar kucuk ve korkak biriymis...bir yol olmaz bu adamdan, barismak isterse de geri donmeyin ona...
karaktersiz herif...
yasadiklariniza gelince de...hersey olmus bitmis artik dusunmeyin bunlari ve kendinizi uzmeyin...
olanla olene care yok kendinizi bosu bosuna yipratmayin...

Son düzenleme:
özür dilerim yazmadan geçemedim.söylediklerinizde haklı olabilirsiniz belki amaa ] MyDoNoSe;18699796]Benim başıma senin yaşadığın gibi birşey gelemez!!!)
demişsiniz.buna katılmıyorumm. yarınların neler göstereceği belli olmaz.büyük konuşmayın.5 yıl sonrasına garantiniz varmı.ne yaşayacağımızı nelerle karşılaşacağımızı aslaa bilemeyiz.allah utandırmasın.mutluluğunuz daim olsun işlhh

aynen...
insanin basina ne gelecegi hic belli olmaz, buyuk lokma ye ama buyuk soz konusma demisler...

Back