arkadaşım bana yumurtlama dönemi gibi laflar kullanma, ben onun defterini tutmuyorum..imalıda laf sokma..acım var , ben burda teselli arıyorum kendime, bir yerden tutunmaya çalışıyorum..burda yorum yazan herkes benim hatamın farkında bende farkındayım ama kimse yüzüme vurmuyo.. cinsellik hastası biri değilim, eski eşimde yatakta iyi değilim, cinsel olarak soğuk biri olduğumu söyleyerek defalarca aldattı ve ayrıldı..burda amaç birlik olmak yere vurmak değil..ben günlerdir bu forumu takip ediyorum, böyle düşünmesem şu saatte buraya konu açmazdım..benim aklıma 1 kere bile hamile kalayım düşüncesi aklıma geldiyse, bir kere öyle düşüncem vardıysa allah biliyo ya, şunları içim kanayarak yazıyorum, ağlayarak yazıyorum, sizinde başınıza gelir aman dikkatli olun...
Benim başıma senin yaşadığın gibi birşey gelemez!!!
Eşime aşığım ve ondan ayrılmayıda düşünmüyorum doğal olarak!!
Kendi yaptığınız günahlarınızla beni kıyaslamayın!
1,Ben dul değilim ki başka bir erkekten hamile kalayım.
2,Allah korusun dul olmuş olsam bile zinaya karşıyım.
Gençlik hatası başkadır seversin birlikte olursun,ama birinci evliliğimi yapıp boşandıktan sonra kimseyle birlikte olmazdım.
Sizin lehinizde yorumlar yapmak zorunda değilim.
Bir evlilik yaşamış 26 yaşında bayansınız!
Madem bebek istemek gibi birşey aklınızdan geçmiyordu,
korunmayı deneseydiniz.Bunu düşünecek tecrübeniz var sanırım!
Korunmadan ilk ilişkide hamile kalırsanız bende düşünürüm tabi bilerek hamile kaldığınızı.
Eğer aksini söylecekseniz hayır böyle birşey düşünmedim dersiniz bende saygı duyarım cevabınıza.
Hemen kendi hatalarınızı bir başkasına beddua eder gibi yüklemeyin.
Sizinde başınıza gelir...gibi..Allah korusun...