• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En büyük pişmanlığım...

evet arkadaşlar büyük konuşmayalım kimsenin böyle bişey yaşamasını istemem gerçekten çok zor ama peygamberimizde demişki kul kınadığını yaşamadan ölmez diye.. Destek olmak en güzeli anlaşılıyorki acısı büyük pişmanlığı var kendi çocugunun canına istemeyerek son vermek çok zor olsa gerek düşününce insan ürperiyor..

Ayrlmakla ii etmişsin bence şimdi dua et allaha bol bol olmuşa çare yok keşke olmasaydı ama olmuş yapacağın birdaha olmaması için dua etmek.. kürtajı yaptıran yaptırmak zorunda olan sadece sen değilsin sonda olmuyacaksın zorundalıklar bazen böyle şeylere sebebiyet verebiliyor maalesef..

Son düzenleme:
Burda ki konu mankeni ben miyim?

Hiç biriniz garantisi yok öyle değil mi?

Bir yorum yaptım hemen başıma kaldı olay.

Kim nerden biliyor benim garantimin olup olmadığını ya??

Kendinizin üstünden örnekler verin lütfen.

Kimseyi ilgilendirmez benim ne yaşayıp yaşamayacağım!

Konu sahibine sadece 'bilinçli hamile kalmışsın sanki'dedim.

Ne alaka benim başımada gelebilir miş?

İlla kol kanat mı germeliyim arkadaşa?

Bu konuyu ben açmış olsam olumlu olumsuz her yoruma açık olurdum.

Herkesin özgür görüşü farklıdır!

Her konuda sizinde başınıza gelebilir deniyor..:27:

Sanmıyorum ama birgün benimde başıma gelirse her yoruma açık olurdum herhalde.

Sadece istediğim yorumları beklemezdim karşımdakinden..

keşke keşke keşke..herşey çok anlık gelişti, plansız zamansız..burdan tüm bayanlara sesleniyorum, kesinlikle evlilik dışı beraberliğe girmesinler, kesinlikle, kesinlikle

olurmu canm aaaaaa evlilik öncesi ilişkiye girmek modernliktir yoksa avrupa birliğine bile giremeyiz herkes aynı hatayı yapsınki modern olalım yıl 2011 hangi zamanda yaşıyoruz :20:

Burda ki konu mankeni ben miyim?

Hiç biriniz garantisi yok öyle değil mi?

Bir yorum yaptım hemen başıma kaldı olay.

Kim nerden biliyor benim garantimin olup olmadığını ya??

Kendinizin üstünden örnekler verin lütfen.

Kimseyi ilgilendirmez benim ne yaşayıp yaşamayacağım!

Konu sahibine sadece 'bilinçli hamile kalmışsın sanki'dedim.

Ne alaka benim başımada gelebilir miş?

İlla kol kanat mı germeliyim arkadaşa?

Bu konuyu ben açmış olsam olumlu olumsuz her yoruma açık olurdum.

Herkesin özgür görüşü farklıdır!

Her konuda sizinde başınıza gelebilir deniyor..:27:

Sanmıyorum ama birgün benimde başıma gelirse her yoruma açık olurdum herhalde.

Sadece istediğim yorumları beklemezdim karşımdakinden..

arkadaşım sana katılıyorum snuçta bir anlık heves uğruna önce zina sonra kürtaj hangi birinii görmezden gelebilirsn tabiki hatalar insanlar içindr ama körü körünede hata yapılmaz cahilde değilsin sonuçta bir evlilik geçmiş başında eşinle evli kaldığın müddet içinde hamile kalmamayı başara bilmişsn bu kadar eşine güvensizlik sonucundan sonra nasıl yabancı bir adama güven duyup hemen beraber oldun buda merak konusu gerçekten ALLAH yardımcın olsun nediyim

Arkadaşım bence o adamın evlenme niyeti olsaydı aldırmazdı çocuğu. Bence niyeti seni bırakmak.Bunun üzerine birde terkedilme olayını yaşayıp psikolojin iyice bozulabilir. O seni bırakmadan sen onu bırak Allaha sığın tövbe et vede unutmaki kimsenin ahı kimsede kalmaz helede o minicik yavrunun ahı hiç kalmaz Allah yar ve yardımcın olsun....

canım öncelikle geçmiş olsun.. umarım psikolojik yıkımı, fizyolojik yıkımından kat be kat büyük olan bu dönemi, bir an önce sağlıcakla atlatırsın..

zor bi durum.. fırtınanın ardından bir liman aramışsın kendine, olmamış.. büyük bir travma.. hem sevdiğin insanı kaybetmek, hem bebeğini..

hani demişsin ya, ailede herkes boşanmaya karşı olduğu için uzadı ama direndim, boşanan ilk kadın ben oldum.. demek ki dirayetli bir kadınsın.. güçlüsün..

şimdi tekrar bu gücü kullanma zamanı.. ne Allah'a isyan edeceksin "neden bana bunları yaşattı" diye, ne o karaktersizin peşinden gideceksin "bu süreci onunla atlatabilirim" diye..

sen güçlü bir kadınsın.. bunun üstesinden tek başına sapasağlam geleceksin, mazide yaptığın gibi.. zor olacak belki ama başaracaksın..

ilerde gerçekten sana değer veren, güvendiğin biri karşına çıktığında da alnının akıyla nikahını yapıp, Allah nasip ederse bebeğini de kucağına alacaksın..

dua et Allah'a.. sana güç kuvvet versin.. tövbe et.. günahlarından af dile.. Allah merhametlidir, kullarıyla mukayese edilemeyecek kadar çok..

geçmiş olsun..
herkesin başına gelebilir
kimse büyük konuşmasın.
sizi çok sevdiğine inandığınız adamda sizi birgün aldatabilir..

yazılacak çok şey var aslında..

Allah size sabır versin..

Öncelikle geçmiş olsun, Çok zor verilmesi gereken bir akrarı vermişsiniz. Hayırlısı olsun demekten başka birşey yok.
Ama ben şuraya çok takıldım

"hayır ben evlenemem pat diye, aileme ne derim, çocuğumuz olunca ne dicez, diğer evlenenler nasıl evleniyor dedim, onların ar damarı patlamış dedi, ar damarı çocuğumuzdan daha mı önemli dedim, sustu..."

Ar damarı çalamak ne demek. Başkaları öğrenmeden yaşanırsa bunlar ar damarı çatlamamış mı oluyor arkadaşın. Eğer bu olay ar damarı çatlamaksa kendilerinin de ar damarı çatlamış ki bunları yapmış.

Aranızda görüşmenizi gerektirecek bir hukukunuz kalmamış. Hâlâ neden görüşüyorsunuz onunla. Nasıl görüşebiliyorsunuz anlayamadım. Ki siz herşeyi göze alarak boşanabilen bir kadın. Bunu başarabilen güçlü kadın

geçmiş olsun..
kimse büyük konuşmasın.

İçinde tutma yaz öyleyse!

Size ne büyük konuşurum konuşmam.

Evet benim başıma asla böyle birşey gelmez.
Asla ve asla gelmez!
Her zaman seven erkeğin bile aldatabileciğine inanmışımdır.
Hayat derslerinizi kendinize saklayın yada yakınlarınızda tatmin edin egonuzu!

Ben büyük konuşuyorum var mı ötesi??

Allah korusun eşim beni aldatsa bile

benim zaten ikinci bir kişi yada evlilik düşünmem imkansız olduğu için

Ne başkasından hamile kalma olasılığım var nede kürtaj olma vs...

Evet ben çok büyük konuşuyorum benim başıma asla gelemez..

Kimseyide ilgilendirmez..Biraz dikkatli ve mantıklı okursanız zaten ben aaa ne ayıp sen biriyle mi birlikte oldun demedim!

Bilerek hamile kalmışsın..sanki dedim.

Anlamadan düşünmeden yorum yaparsanız iki lafın ötesine gidemezsiniz.

Söylenen tek şey
Kimse büyük konuşmasın,herkesin başına gelebilir:27::27:

Biraz mantık yürütünde iki lafın ötesine geçmeyi bilin.

Bu son cevaptı..

Siz aynı şeyi defalarca tekrarlayın..

Herkesin başına gelebilir..:60:

Arkadaşlar lütfen tartışma ortamı yaratacak polemiklerden ve karşılıklı yazışmalardan vazgeçelim.Konu sahibinden ve konudan uzaklaşmadan yorumlarımıza devam edelim.
Tartışmaya sebep olmak ve konu dışı mesajlar ceza almanıza neden olur bilginize.

biliyorum sana çok ettim çok süründürdüm, ama değiştim benle ilgili soru işaretlerin var aklın karışık ama ben değiştim ve bil ki sana yaşattığım her kötü an için çok pişmanım..

Yıllar önce bir arkadaşımı hırpalamıştım böyle evliliğiyle ilgili. Nasıl yaparsın nasıl devam edersin. Senin hiç aklın yok mu diye.
Aynısını ama aynısını birebir yaşadım. Nasıl böyle bir adamla evlenebilirsin nasıl böyle birini esvbelirsin hiç mi akıl yok sende dediğim adamın fiziki dışında aynısıyla evlendim. Bir dakika tutmam boşarım dediğim adamı defalarca affettim. Yıllarca kopamadım ondan.
Bence de dikkat edin biraz. Büyük konuşmayın. Benim canım çok yandı. Her gün o arkadaşımdan helallik alırım Her gün senin bir suçun yoktu ki dediği halde af dilerim ondan. Ama her gün. Her gün biraz evden erken çıkar alor onu işe bırakırım. Hiç ah etmedim sana sen benim iyiliğimi düşündüğün için söyledin diyen koca bir yürek halbuki. Ah etmediği halde yaşamıştım ben bunları.

Yani yeni yetme de değilsin ki be arkadaşım; önceki evliliğinden gelen bir tecrüben de var. Nasıl korunmadan böyle bir hata yaparsın?

Adamın kurduğu cümlelerden belliymiş zaten evlenmeye niyetinin olmadığı. Hadi o zaman objektif değildin, göremedin. Kürtaj muhabbetinde nasıl göremedin. Ayrılması gereken insan sendin. O ayrılalım demiş.

Neyse olan olmuş. Çok büyük bir hata yapmışsın ama çaresi yok değil. Rabbim affedicidir, dua et. Zaman herşeyin ilacı.

geçmiş olsun..
kimse büyük konuşmasın.

İçinde tutma yaz öyleyse!

Size ne büyük konuşurum konuşmam.

Evet benim başıma asla böyle birşey gelmez.
Asla ve asla gelmez!
Her zaman seven erkeğin bile aldatabileciğine inanmışımdır.
Hayat derslerinizi kendinize saklayın yada yakınlarınızda tatmin edin egonuzu!

Ben büyük konuşuyorum var mı ötesi??

Allah korusun eşim beni aldatsa bile

benim zaten ikinci bir kişi yada evlilik düşünmem imkansız olduğu için

Ne başkasından hamile kalma olasılığım var nede kürtaj olma vs...

Evet ben çok büyük konuşuyorum benim başıma asla gelemez..

Kimseyide ilgilendirmez..Biraz dikkatli ve mantıklı okursanız zaten ben aaa ne ayıp sen biriyle mi birlikte oldun demedim!

Bilerek hamile kalmışsın..sanki dedim.

Anlamadan düşünmeden yorum yaparsanız iki lafın ötesine gidemezsiniz.

Söylenen tek şey
Kimse büyük konuşmasın,herkesin başına gelebilir:27::27:

Biraz mantık yürütünde iki lafın ötesine geçmeyi bilin.

Bu son cevaptı..

Siz aynı şeyi defalarca tekrarlayın..

Herkesin başına gelebilir..:60:

Sizin başınıza gelmez belki. Ama ileride evlat sahibi olacaksınız, kız kardeşiniz vardır, belki gelininiz olacak. Kınamak bize düşmez, yargılamak Allah'a mahsus. Bu kadar katı olmayın. Madem inançlı birisiniz bilmeniz lazım, cezalandıracak da affedecek de Allah'tır.

Yıllar önce bir arkadaşımı hırpalamıştım böyle evliliğiyle ilgili. Nasıl yaparsın nasıl devam edersin. Senin hiç aklın yok mu diye.
Aynısını ama aynısını birebir yaşadım. Nasıl böyle bir adamla evlenebilirsin nasıl böyle birini esvbelirsin hiç mi akıl yok sende dediğim adamın fiziki dışında aynısıyla evlendim. Bir dakika tutmam boşarım dediğim adamı defalarca affettim. Yıllarca kopamadım ondan.
Bence de dikkat edin biraz. Büyük konuşmayın. Benim canım çok yandı. Her gün o arkadaşımdan helallik alırım Her gün senin bir suçun yoktu ki dediği halde af dilerim ondan. Ama her gün. Her gün biraz evden erken çıkar alor onu işe bırakırım. Hiç ah etmedim sana sen benim iyiliğimi düşündüğün için söyledin diyen koca bir yürek halbuki. Ah etmediği halde yaşamıştım ben bunları.

sanırım şu hadisi hiç bir zaman unutmamak lazım:
Kınadığınızla kınanmadıkça dünyayı terk edemezsiniz...

Bugün gerçekten çok yoruldum ve algı seviyem bayağı düştü; yazdıkların da da ya kronolojik bir hata var ya sen anlatamadın ya da ben kavrayamadım..

Zihni açık bikaç arkadaş olayı aydınlatsın ben de yorum yazayım gelip.

bunda anlamıcak ne varr bende bunu anlamadım,apaçık yazmış işte:1:

güzelim bunu bilir bunu söylerim erkeklere bu konuda asla güven olmaz ama sen onu davet ederek kendin kaşınmışsın aslında yapdıgın çok yanlış bebek olsun yada olmasın sende onla birlikte olmak istemişsin sonuçda bilmiyorum suan hamile bir anne adayı olarak bebegini kaybetmekde seni yıpratmışdır keşke hersey daha başka olsaydı demek isterdim ama insan her adımınıiki kez düşünmeli ki keşkeler yaşamamalı

Back