- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burası da çekiyor içine ben hiç anlamadım büyü gibi 1 ay önce gırgır yaptım kukrim birinci olduğu zaman asla yapamam vs. şimdi yarışmaya katılıyorum. Davincinin tabloları gibi gizem barındırıyor bu topikİyi bari buralarda takıl gitme tehlikeli yerlere
Anlamadım zaten hayatta hep güvenip inanmaktan kaybettim.....Kız ordaki su ( )emojidendemi anlamadın
Ondan daha güzelim bikerem
Sende atmaJES doğru söylüyor
Oyy oy gel kıyamamAnlamadım zaten hayatta hep güvenip inanmaktan kaybettim.....
KatıldınmıBurası da çekiyor içine ben hiç anlamadım büyü gibi 1 ay önce gırgır yaptım kukrim birinci olduğu zaman asla yapamam vs. şimdi yarışmaya katılıyorum. Davincinin tabloları gibi gizem barındırıyor bu topik
Ayrıca ağzını kırdığım o nasıl profiterol şato büryan yapaydın benim yarışmaya girmemi mi bekledim masterchef hünerlerini göstermek için
Ben atmam tamammı ben gördüğümü söylerimSende atma
O Senin kalbinin yüzünun yüreğinin güzelligi ciceeem canımsın canBen atmam tamammı ben gördüğümü söylerim
Ben katılalı 1 hafta olduKatıldınmı
Doğruları söylüyorum perim maşallah nazarımız değmesin sana sürekli konuşuyoruz seniO Senin kalbinin yüzünun yüreğinin güzelligi ciceeem canımsın can
Vay vay tosıno ağzı burni yesıno yarışmayada katılmış inşallah tarifi çirkin yapasınoBen katılalı 1 hafta oldu
Ya ahahhahahahah kızamadım da gülmektenVay vay tosıno ağzı burni yesıno yarışmayada katılmış inşallah tarifi çirkin yapasıno
Kızlar hepinizi etiketleyemedim şuan gördüğüm 8 tarif var ve gerçekten hepsi çok Harika elinize sağlık, o kadar emek verildiğini ve severek yapıldığını anlıyor ki insan helal olsun be
Asıl sana masallah balım benim güzel olan sensin gördükDoğruları söylüyorum perim maşallah nazarımız değmesin sana sürekli konuşuyoruz seni
Ee yarşmaya katılmışsın sanada bu soğuk espiriyi patlatmam lazımdıYa ahahhahahahah kızamadım da gülmekten
Vay vay tosıno ağzı burni yesıno yarışmayada katılmış inşallah tarifi çirkin yapasıno
Ya periliçem ❤ senin güzel kalbin yeterAsıl sana masallah balım benim güzel olan sensin gördük
Öyle görünüyor ve daha gelmeyen çok tarif varKızlar bu sefer ki yarışmaya oy için katılım çok olacak hissediyorum. 1. Ve 2. 200 üstü bir oylamada seçilecek