• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi En başarılı sütlü tatlı tarifleri

En başarılı bulduğunuz" Sütlü Tatlı Tarifi" hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
İyi bari buralarda takıl gitme tehlikeli yerlere :KK19:
Burası da çekiyor içine ben hiç anlamadım büyü gibi 1 ay önce gırgır yaptım kukrim birinci olduğu zaman asla yapamam vs. şimdi yarışmaya katılıyorum🤣🤣. Davincinin tabloları gibi gizem barındırıyor bu topik 😬

Ayrıca ağzını kırdığım o nasıl profiterol şato büryan yapaydın :KK67: benim yarışmaya girmemi mi bekledim masterchef hünerlerini göstermek için 🔪🔪

Burası da çekiyor içine ben hiç anlamadım büyü gibi 1 ay önce gırgır yaptım kukrim birinci olduğu zaman asla yapamam vs. şimdi yarışmaya katılıyorum🤣🤣. Davincinin tabloları gibi gizem barındırıyor bu topik 😬

Ayrıca ağzını kırdığım o nasıl profiterol şato büryan yapaydın :KK67: benim yarışmaya girmemi mi bekledim masterchef hünerlerini göstermek için 🔪🔪
Katıldınmı :skandal:

Kızlar hepinizi etiketleyemedim şuan gördüğüm 8 tarif var ve gerçekten hepsi çok Harika elinize sağlık, o kadar emek verildiğini ve severek yapıldığını anlıyor ki insan helal olsun be 👏🏻👏🏻🤩
:KK15:

Doğruları söylüyorum perim maşallah nazarımız değmesin sana :nazar: sürekli konuşuyoruz seni :KK60::KK74:
Asıl sana masallah 🧿 balım benim 😍 güzel olan sensin gördük :rolleyes::KK36:

Back