- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.832
- 598
- 31
Bize de anca hödük gibi davran ben banlıyken daha çok seviyormuşsunYa periliçem ❤ senin güzel kalbin yeter
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bize de anca hödük gibi davran ben banlıyken daha çok seviyormuşsunYa periliçem ❤ senin güzel kalbin yeter
Bu lafı hakaret olarak sayabilirim demiBen atmam tamammı ben gördüğümü söylerim
Hayır ya olurmu öyle şey gel bakayım yamacımaBize de anca hödük gibi davran ben banlıyken daha çok seviyormuşsun
Evva geçen müge de bir kız çıktı ya annesini aradı maşallah kaslari güzel gozleri renkli baktıkça aklıma sen geldin halbuki hiç benzemiyor sanaYa periliçem ❤ senin güzel kalbin yeter
Allahım ne oli size ters yönünüzdenmi kalktınız bugün ☹Bu lafı hakaret olarak sayabilirim demi
Aa hangisi kız hiç izlemedim kaç gündürEvva geçen müge de bir kız çıktı ya annesini aradı maşallah kaslari güzel gozleri renkli baktıkça aklıma sen geldin halbuki hiç benzemiyor sana
Hepimiz trip limitini senle tamamladık bugünAllahım ne oli size ters yönünüzdenmi kalktınız bugün ☹
Aynen öyle oldu birazHepimiz trip limitini senle tamamladık bugün
Ben o lafı blue yazdı sandım sen yazdiysan sıkıntı yokAllahım ne oli size ters yönünüzdenmi kalktınız bugün ☹
Sonradan anasını bulduğuna pişman oldu zatenAa hangisi kız hiç izlemedim kaç gündür
NedenkiSonradan anasını bulduğuna pişman oldu zaten
Allahım yaBen o lafı blue yazdı sandım sen yazdiysan sıkıntı yok
Ama sende güzelsin kiYa mikim vala o senin görmen maşallah kız daha güzelmiş
Sağol miniğim vala utandırma beni biraz izledim hakatten çok güzelmiş yeşil göze sürme ne çok yakışıyor yaAma sende güzelsin ki
Bugün bizim burasıda öyleydi minik çok severim yağmurlu havayıRahmet yağıyor missss