- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün bizim burasıda öyleydi minik çok severim yağmurlu havayı
Etiket yapmış bide duyacağı yoksa bile duyar şimdi ay şimdi diycem lahana sarmasını çok seviyorum diye diycen buda her ..ku seviyor@Blue_Perii duymasın bir lahana sarmisim pehhhhh
Abe Vürüs sevenleri ne yapsınGene bir sevismeler öpüsmeler koklasmalar virustendemi korkmuyosunuz
Sabahta senle sevişmiştik öpüşmüştük yaGene bir sevismeler öpüsmeler koklasmalar virustendemi korkmuyosunuz
Bende her şeyi severim ne guzel yediğimiz i inkar etmiyoriz birileri gibiEtiket yapmış bide duyacağı yoksa bile duyar şimdi ay şimdi diycem lahana sarmasını çok seviyorum diye diycen buda her ..ku seviyor
Abeeee olmaz böleeeAbe Vürüs sevenleri ne yapsın
Kimin gibi etiket yapmayınca anlaşılmıyorBende her şeyi severim ne guzel yediğimiz i inkar etmiyoriz birileri gibi
Kim olacak blue peri dünyayı yiyor citipiti ayy dur yanlis yazdım çubuk gibiKimin gibi etiket yapmayınca anlaşılmıyor
Benim yanı başımda var öyle biri periye gelene kadar o beni sinir ediyor zatenKim olacak blue peri dünyayı yiyor citipiti ayy dur yanlis yazdım çubuk gibi
Kim kizBenim yanı başımda var öyle biri periye gelene kadar o beni sinir ediyor zaten
Eşidir kim olacak yada gorumcseiKim kiz
Heeee dogru diyon eşi olabilerEşidir kim olacak yada gorumcsei
EşimKim kiz
Bide onlar var tabiEşidir kim olacak yada gorumcsei
Gel kız buraya nereye gittinAz yavaş kızlar okuması zor oluyo
Peki