- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sallamam annem küçükken bize dalanga derdi belki de öyle aklında kaldi gerçek adı lalanga gerçi sen hepsine krep dersin deSallıyor iste tutarsa.. o ne ya lalalolo
Krep gavur uydurması, akıtma Halis Muhlis Türk işiYani akıyor sonuçta krep wraptan mi türedi acaba :gözleri dönen emoji
Ben sallamam annem küçükken bize dalanga derdi belki de öyle aklında kaldi gerçek adı lalanga gerçi sen hepsine krep dersin de
Şu uzatma huyum esimden bulaştı bana artık o bile yaka silkeliyor senle uğraşmak ne kadar zor anla diyorumYeter daaaa
Neyse ne boşver aman yiyelim gitsinBen sallamam annem küçükken bize dalanga derdi belki de öyle aklında kaldi gerçek adı lalanga gerçi sen hepsine krep dersin de
Biraz zor olur:))Bi daha görmek nasip olur mu acaba?
Gavur demeyelim kibar diyelimKrep gavur uydurması, akıtma Halis Muhlis Türk işi
Blue_Peri olsa maceracı gibi yeniyor mi derdi onun için önemi yokNeyse ne boşver aman yiyelim gitsin
Ay ne güzel kafam dağıldı yeminleGavur demeyelim kibar diyelim
Olabilir mi seninki de yiyip yiyip kilo almıyor mu yoksaBlue_Peri kocam mı acaba? Ne zaman bi şey görse ilk sorusu “yenir mi bu?”
Ben bile 3 senede anca gördümBiraz zor olur:))
Demekki 3 sene bekleyecek görmek içn ..Ben bile 3 senede anca gördüm
Sayılı gün çabuk geçer demi amaDemekki 3 sene bekleyecek görmek içn ..
Dimnlendirdin elini sende sabah yaz akşam yaz dinledi işteAboowww elimin pasını attım resmen bugün 20 gündür giremiyordum ya doğru dürüst
Alt tarafı 3 yılcıkSayılı gün çabuk geçer demi ama
Neyse, üyelikte 1 yılı geçtim. Kaldı 2 senemAlt tarafı 3 yılcık
Yani geçer giderAlt tarafı 3 yılcık