Ellerine sağlık canım bekliyorum
Öyle de geçmiyor. Geçse gamsız benimki geçerdi.Evim yıkılması belki hayatıma devam etseydim çabuk geçerdiElazığ depreminde çabuk atlatmıştık.
Dün gibi aklımda benim deBirde tekim gece çok geç saatte eve girmiştik komşuda kaldık hatta.
Allah razı olsun canım benimSen cok guclu bir kadinsin, nelerin altindan kalktin ve ne sekilde devam ediyorsun, cok zor bunu basarabilmek.
Guzel gunler gelecek, esinle kavusacak, yuvanizi kuracaksiniz tekrardan
Bu çok büyüktü o 6.8 diÖyle de geçmiyor. Geçse gamsız benimki geçerdi.
Hahahahahahahha ne güldümKonuyu dağıtayım. Benim oğlan yemeğini unutmuş. Para aldı mı bilemedim. Okula geldim. Bahçe kapısında bekliyorum ve ergen fırçası yükleniyor
Neden geldin?
Uzakta bekle
Ben yedim bir şeyler
Sessiz konuş
Bir daha gelme sakın
O dönemde ankara'ya bile gitmeyi düşünmüştüm kızım istemedi okuldan ayrılmak istemedi başka okul olmasın diye kaldık sonra gitmedik.Dün gibi aklımda benim de
Travma olarak kalıyor her büyük olayO dönemde ankara'ya bile gitmeyi düşünmüştüm kızım istemedi okuldan ayrılmak istemedi başka okul olmasın diye kaldık sonra gitmedik.
İnanırmısın gece olmasın diyordum hep,gün ağarınca moralim dzeliyordu hep.Travma olarak kalıyor her büyük olay
Bana demişlerdi. 1.1’lik deprem duyarı yemiştim.Kimse deprem oluyor bunlar gülüyor demesin
Aklımız uçtu bizim
Bilmez miyim,ayni sene içinde kısa aralıklarla olmuştu üstelik, Ağustos unutulmadan Kasımİnanırmısın gece olmasın diyordum hep,gün ağarınca moralim dzeliyordu hep.
Kısa ama uzunMarmara denzi gemlik yazıyordu,kısamı sürdü.
Allah razı olsun canım benimGeçmiş olsun Allah beterinden korusun
Otobuse falan bindigimizde de benden ayri oturuyorlar, yalniz binmisler havası veriyorlar, kafalar değişik.. E ben de bikere bunlari unuttum indim otobüsten, ana gibi analikta benim gibi olun
Azar işittinmi bariBağırmıyorum aslında
Senin sesli konusman imkansız nevosumBağırmıyorum aslında
Yok yırttımAzar işittinmi bari
Ben hızlı konuşurum ama sesli değilSenin sesli konusman imkansız nevosum