Otobüsün kapisi kapandi pısss dedi kalkti ki aklima geldi, bi sey eksik.... it gibi kosturdum sonra otobusun peşinden, neyse ki görüp durdu da aldım yavrularımıBüyüdü artık annesi kabullenmek lazımda evlat olunca kıyamıyorsun gene,bak benmkine hala arada bana çemkirir hele kocası yanındaysa duyduysa vay haline onun hemen özür dile annemden diyor aslan damatttt kaynanasını tutuyor
Anaaaaaa ciddenmiii unuttun
Birde tekim gece çok geç saatte eve girmiştik komşuda kaldık hatta.Evet öyleydi, çok kötüydü o da.
Bazen kafa dağılıyorda ondan oluyor,neyseki yakalamışsın otobüsü.Otobüsün kapisi kapandi pısss dedi kalkti ki aklima geldi, bi sey eksik.... it gibi kosturdum sonra otobusun peşinden, neyse ki görüp durdu da aldım yavrularımı
Ablacım ben onlar için ayaktayımBüyüdü artık annesi kabullenmek lazımda evlat olunca kıyamıyorsun gene,bak benmkine hala arada bana çemkirir hele kocası yanındaysa duyduysa vay haline onun hemen özür dile annemden diyor aslan damatttt kaynanasını tutuyor
Anaaaaaa ciddenmiii unuttun
Depremden bir buçuk hafta sonra falan babamın Nurdağı'nda yaşayan arkadasini ziyarete gitti bizimkiler. Kadın anneme anlatmış. Yataktan kalktık ama merdivenlerden inemedim,duvardan duvara savruldum demişİlk büyük düzce depreminde yaşamıştım,lojmandaydık eşim doğuda şark görevinde kızımla beraberdik evde tektim aşağı nasıl indim hatıramıyorum bile merdevenlar kaydı ayağımın altından.Oda 7.2 finadı herhalde.
İyi fikirAblacığım, ben geldim de bir daha aşko
Hepimiz öyleyizde işte onların bir yaşa gelince davranışları böyle oluyor,yoksa paşam seni niye üzsün demi arkadaş çevresi işte bak annesi geliyor diye kafaya alıyorlar çünkü.Ablacım ben onlar için ayaktayım
Hep yanlarındayım,
Aslan damat
Gerçekten öyle oluyor ayakta dıramıyorsun bile,kızımda spor salonundaydı koştum onu aldım hemen.Depremden bir buçuk hafta sonra falan babamın Nurdağı'nda yaşayan arkadasini ziyarete gitti bizimkiler. Kadın anneme anlatmış. Yataktan kalktık ama merdivenlerden inemedim,duvardan duvara savruldum demişdeprem bitince anca evden çıkabilmişler
Bende ondan pek yanına uğramıyorumHepimiz öyleyizde işte onların bir yaşa gelince davranışları böyle oluyor,yoksa paşam seni niye üzsün demi arkadaş çevresi işte bak annesi geliyor diye kafaya alıyorlar çünkü.
Heee vallla hiç affetmiyor anında kızıyor karısına
Arkadaşları bebe falan der diye çekiniyordurBende ondan pek yanına uğramıyorum
Ama o benim bebeğimArkadaşları bebe falan der diye çekiniyordur
Bencede yada gidersen uzaktan kontrol et sadece görmesn geldiğini.Bende ondan pek yanına uğramıyorum
Bir sefer yaptım onuBencede yada gidersen uzaktan kontrol et sadece görmesn geldiğini.
Bir dönem kızım lisede okurken bunlara musallat olan bir grup vardı,okula gittim köpeğim vardı evde onunla gidip gözdağı vermiştim o oldu bir daha bulaşamadılar.
Arada onu yapmak lazım ki tırssınlar birazcık.Bir sefer yaptım onu
Yok gülüm
Sen cok guclu bir kadinsin, nelerin altindan kalktin ve ne sekilde devam ediyorsun, cok zor bunu basarabilmek.Kimse deprem oluyor bunlar gülüyor demesin
Aklımız uçtu bizim
Evet en büyüğün bizler yaşadık ya kimse demez benceKimse deprem oluyor bunlar gülüyor demesin
Aklımız uçtu bizim