Ben hiç duymamıştım:)Göbelek,yarpuz,çitilbizde de kullanılır harf farklılığı olsa da
Narbuz limon kabuğu yapıyım nickimiGöbelek,yarpuz,çitilbizde de kullanılır harf farklılığı olsa da
Öbür tarafta telefon hakkı verdiler de onlar mı kullanmadıne kadar ayıp
AhiretCell hiç çekmiyor diyollaÖbür tarafta telefon hakkı verdiler de onlar mı kullanmadı
Çok sağol nanecim,ilerler diye tahmin ettim hep,3 senede artmamış,2.25 çıktı benimde aklımda hep 2.5 filan kalmıştı değilmiş meğerse bunuda daha ileriki yaşlara göre yazıyorlarmış.Iyi şükür ilerleme olmamış çok geçmiş olsun
Evet akşam saat 7 gibi filandı herhalde.Evet,birini unutamadan diğeri,gerçi 2. Olan en azından gece olmamıştı,akşam üstüydü
Evet ,19.02Evet akşam saat 7 gibi filandı herhalde.
Haklıne kadar ayıp
AhiretCelle bağlan hayataaaAhiretCell hiç çekmiyor diyollaŞikayetvar'a yazsinlar
Süphesiz
Sonrada artçıları olmuştu.Evet ,19.02
Çok zor günlerdi gerçektenSonrada artçıları olmuştu.
Aynen hep korku ile yaşamak bide.Çok zor günlerdi gerçekten
O çaresizlik, bir de o dönemde özellikle Yalova'daki o koku ,asla unutamıyorum ben ,İstanbul'a giderken geçmiştikAynen hep korku ile yaşamak bide.
Bende yalovada görmüştüm izmire gidiyorduk enkazlar filan duruyordu hala.O çaresizlik, bir de o dönemde özellikle Yalova'daki o koku ,asla unutamıyorum ben ,İstanbul'a giderken geçmiştik
Ülke deprem ülkesi evet ama alışılmıyor bir türlüBende yalovada görmüştüm izmire gidiyorduk enkazlar filan duruyordu hala.
Alışmak zaten mümün değil her anın tedirginlik içide,bizde bekliyoruz burada ne olacağız diye.Ülke deprem ülkesi evet ama alışılmıyor bir türlü
Böyle yıkım olmadan az az olsun ,geçsin, kimsenin canı yanmasın artıkAlışmak zaten mümün değil her anın tedirginlik içide,bizde bekliyoruz burada ne olacağız diye.
Sokak araları fena burada dünya yetişemez mümkün değil.Böyle yıkım olmadan az az olsun ,geçsin, kimsenin canı yanmasın artık