Bak sen ergen paşayaKonuyu dağıtayım. Benim oğlan yemeğini unutmuş. Para aldı mı bilemedim. Okula geldim. Bahçe kapısında bekliyorum ve ergen fırçası yükleniyor
Neden geldin?
Uzakta bekle
Ben yedim bir şeyler
Sessiz konuş
Bir daha gelme sakın
Öyle deme paşam rütbe almış terfi etmiş ergenlikte,alışacaksın nevoşcum bunlara erkek çocuklaırnda daha sıkıntı bu ergen durumları.Konuyu dağıtayım. Benim oğlan yemeğini unutmuş. Para aldı mı bilemedim. Okula geldim. Bahçe kapısında bekliyorum ve ergen fırçası yükleniyor
Neden geldin?
Uzakta bekle
Ben yedim bir şeyler
Sessiz konuş
Bir daha gelme sakın
Bizde kız bu durumda oğlan arkadaşlarına gösterir annem geldi diyeKonuyu dağıtayım. Benim oğlan yemeğini unutmuş. Para aldı mı bilemedim. Okula geldim. Bahçe kapısında bekliyorum ve ergen fırçası yükleniyor
Neden geldin?
Uzakta bekle
Ben yedim bir şeyler
Sessiz konuş
Bir daha gelme sakın
Sessiz mi konuşKonuyu dağıtayım. Benim oğlan yemeğini unutmuş. Para aldı mı bilemedim. Okula geldim. Bahçe kapısında bekliyorum ve ergen fırçası yükleniyor
Neden geldin?
Uzakta bekle
Ben yedim bir şeyler
Sessiz konuş
Bir daha gelme sakın
Besle buyut danayi tanimasin anayiKonuyu dağıtayım. Benim oğlan yemeğini unutmuş. Para aldı mı bilemedim. Okula geldim. Bahçe kapısında bekliyorum ve ergen fırçası yükleniyor
Neden geldin?
Uzakta bekle
Ben yedim bir şeyler
Sessiz konuş
Bir daha gelme sakın
Bir de ikinci depremi yok sayıyorlarBiz yıkılma sesi bile duymuştuk. Yakınlardaki bir binanın. 2. sarsıntıda henüz evden çıkmamışken.
İstanbul. Uzak da sayılmayız. Görüş açısında, hava açık olsa çekip atardımÇok geçmiş olsun sende mi bursadasın.
Dışarı çıktığımızda o sesin yıkılma sesi olduğunu eşimle aynı anda anladığımız o an.Bunu atlatamıyacağız galiba
Seninkiler haksız sayılmazlar aslında yaBesle buyut danayi tanimasin anayi
Benimkiler de böyle
Okula yaklasmam yasak
Ben duymadım hiç,eşim aradı hatta onlar duymuşlar,çok yakın buraya zaten bursada.İstanbul. Uzak da sayılmayız. Görüş açısında, hava açık olsa çekip atardım
Bak sen ergen paşaya
Öyle deme paşam rütbe almış terfi etmiş ergenlikte,alışacaksın nevoşcum bunlara erkek çocuklaırnda daha sıkıntı bu ergen durumları.
Bizde kız bu durumda oğlan arkadaşlarına gösterir annem geldi diye
Sessiz mi konuşhahshs
Geçen yıl ikinci dönemden beri böyle bizi yaklaştırmıyor. Beni gördü arkadaşları yanında kafayı önüne eğip oyyyyy dedi gördümBesle buyut danayi tanimasin anayi
Benimkiler de böyle
Okula yaklasmam yasak
Otobuse falan bindigimizde de benden ayri oturuyorlar, yalniz binmisler havası veriyorlar, kafalar değişik.. E ben de bikere bunlari unuttum indim otobüsten, ana gibi analikta benim gibi olunSeninkiler haksız sayılmazlar aslında yaÇingene gibi karısın.snsjdjd
İlk büyük düzce depreminde yaşamıştım,lojmandaydık eşim doğuda şark görevinde kızımla beraberdik evde tektim aşağı nasıl indim hatıramıyorum bile merdevenlar kaydı ayağımın altından.Oda 7.2 finadı herhalde.Dışarı çıktığımızda o sesin yıkılma sesi olduğunu eşimle aynı anda anladığımız o an.Biz senin kadar hasar almadık, belki atlatırdık ama fırsat olmuyor ki her yeni depremle tekrar tetikleniyor.
Sessiz gonuş sen de.... Ne bara bara gonusuyon okuldaGeçen yıl ikinci dönemden beri böyle bizi yaklaştırmıyor. Beni gördü arkadaşları yanında kafayı önüne eğip oyyyyy dedi gördüm
Neyse fırça yemedim
Evim yıkılması belki hayatıma devam etseydim çabuk geçerdiDışarı çıktığımızda o sesin yıkılma sesi olduğunu eşimle aynı anda anladığımız o an.Biz senin kadar hasar almadık, belki atlatırdık ama fırsat olmuyor ki her yeni depremle tekrar tetikleniyor.
Bağırmıyorum aslındaSessiz gonuş sen de.... Ne bara bara gonusuyon okulda
Büyüdü artık annesi kabullenmek lazımda evlat olunca kıyamıyorsun gene,bak benmkine hala arada bana çemkirir hele kocası yanındaysa duyduysa vay haline onun hemen özür dile annemden diyor aslan damatttt kaynanasını tutuyorGeçen yıl ikinci dönemden beri böyle bizi yaklaştırmıyor. Beni gördü arkadaşları yanında kafayı önüne eğip oyyyyy dedi gördüm
Neyse fırça yemedim
Anaaaaaa ciddenmiii unuttunOtobuse falan bindigimizde de benden ayri oturuyorlar, yalniz binmisler havası veriyorlar, kafalar değişik.. E ben de bikere bunlari unuttum indim otobüsten, ana gibi analikta benim gibi olun
Evet öyleydi, çok kötüydü o da.İlk büyük düzce depreminde yaşamıştım,lojmandaydık eşim doğuda şark görevinde kızımla beraberdik evde tektim aşağı nasıl indim hatıramıyorum bile merdevenlar kaydı ayağımın altından.Oda 7.2 finadı herhalde.
Ablacığım, ben geldim de bir daha aşkoBağırmıyorum aslında
Paşama göre bağırmışsın nevoşşş o nederse odur sjksjksjkBağırmıyorum aslında