Makarnalar En Başarılı 20 Makarna Tarifi

En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifleri ''hangileridir?(4 Oy Hakkınız bulunmaktadır)

• Ankete Katılan
    517
  • Anket Kapalı .
Büyüdü artık annesi kabullenmek lazımda evlat olunca kıyamıyorsun gene,bak benmkine hala arada bana çemkirir hele kocası yanındaysa duyduysa vay haline onun hemen özür dile annemden diyor aslan damatttt kaynanasını tutuyor :KK53:

Anaaaaaa ciddenmiii unuttun :olamaz:
Otobüsün kapisi kapandi pısss dedi kalkti ki aklima geldi, bi sey eksik.... it gibi kosturdum sonra otobusun peşinden, neyse ki görüp durdu da aldım yavrularımı :21:

Büyüdü artık annesi kabullenmek lazımda evlat olunca kıyamıyorsun gene,bak benmkine hala arada bana çemkirir hele kocası yanındaysa duyduysa vay haline onun hemen özür dile annemden diyor aslan damatttt kaynanasını tutuyor :KK53:

Anaaaaaa ciddenmiii unuttun :olamaz:
Ablacım ben onlar için ayaktayım ❤️🤩
Hep yanlarındayım,🤗
Aslan damat🧿

İlk büyük düzce depreminde yaşamıştım,lojmandaydık eşim doğuda şark görevinde kızımla beraberdik evde tektim aşağı nasıl indim hatıramıyorum bile merdevenlar kaydı ayağımın altından.Oda 7.2 finadı herhalde.
Depremden bir buçuk hafta sonra falan babamın Nurdağı'nda yaşayan arkadasini ziyarete gitti bizimkiler. Kadın anneme anlatmış. Yataktan kalktık ama merdivenlerden inemedim,duvardan duvara savruldum demiş😔 deprem bitince anca evden çıkabilmişler

Ablacım ben onlar için ayaktayım ❤️🤩
Hep yanlarındayım,🤗
Aslan damat🧿
Hepimiz öyleyizde işte onların bir yaşa gelince davranışları böyle oluyor,yoksa paşam seni niye üzsün demi arkadaş çevresi işte bak annesi geliyor diye kafaya alıyorlar çünkü.

Heee vallla hiç affetmiyor anında kızıyor karısına

Depremden bir buçuk hafta sonra falan babamın Nurdağı'nda yaşayan arkadasini ziyarete gitti bizimkiler. Kadın anneme anlatmış. Yataktan kalktık ama merdivenlerden inemedim,duvardan duvara savruldum demiş😔 deprem bitince anca evden çıkabilmişler
Gerçekten öyle oluyor ayakta dıramıyorsun bile,kızımda spor salonundaydı koştum onu aldım hemen.

Hepimiz öyleyizde işte onların bir yaşa gelince davranışları böyle oluyor,yoksa paşam seni niye üzsün demi arkadaş çevresi işte bak annesi geliyor diye kafaya alıyorlar çünkü.

Heee vallla hiç affetmiyor anında kızıyor karısına
Bende ondan pek yanına uğramıyorum😁

X