- 29 Ekim 2012
- 22.765
- 57.982
- 36
Çok sağol kuzumHakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağol kuzumHakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Seni unuttuğumuz sakın düşünmeBazen çok bildirim geliyor bakmadım kusura bakma canısı
Durduk yere sürekli sallanıyoruzArkadaşım diyor ki sallanıyorduk ama başta deprem aklıma gelmedi. Ne güzel dedim, deprem aklına gelmiyor. Benim de aklımdan çıkmıyor.
İnşallah ablacımBir daha yaşanmasa keşke nevoşcum son olsun artık depremlerde
En güzeli bitanem hemde ailen için daha güzel olur mutlaka,yaşadıkların elbette kolay değildi.
O geceyi unutamıyorumKalp çarpıntısının sebebi belki kansızlık vsdendir veya solunum yollarındaki sıkıntıdan.
Daha yeni yeni normalleştim. Uyuyordum, fırladım yataktan. Uyku sersemliğiyle evin hasarlandığını gördüm çünkü
Ben gürültüye kalktım, sallanmayı o korkuyla hatırlamıyorum bile. Alttan vurdu sanki. Komşu da aynı şeyi söyledi şimdi.Arkadaşım diyor ki sallanıyorduk ama başta deprem aklıma gelmedi. Ne güzel dedim, deprem aklına gelmiyor. Benim de aklımdan çıkmıyor.
Seni unuttuğumuz sakın düşünme
Günde 20 kere aklıma geliyor. Ya o gece ya da deprem olma ihtimali. Ne güzel valla, deprem aklına gelmemiş kızın. Aman gelmesin de zaten.Durduk yere sürekli sallanıyoruz
Bende unutamıyor um yaO geceyi unutamıyorum
Bir şey diyemiyorum. Özellikle gece depremleri daha korkutucu hele ki uykudan uyandıran. Şu anki deprem sarsıcı değildi ama ani başlamasından dolayı uykudan uyandırdı beni.O geceyi unutamıyorum
Çok sağol, evet ,gelmiş geçmiş olsun inşallahJenna16 geçmiş olsun deprem olmuş
Patlayan duvarlar, devrilen dolaplar, o çatırtılarBir şey diyemiyorum. Özellikle gece depremleri daha korkutucu hele ki uykudan uyandıran. Şu anki deprem sarsıcı değildi ama ani başlamasından dolayı uykudan uyandırdı beni.
Uyanık olsaydım belki korkmazdım.
Benim aklıma daha yeni geliyor. Şimdi deprem olunca herkes soruyor sesi duydunuz mu? Ne sesi diyorum ya hiç ses falan yoktu. 6 şubat depreminde bir uğultu,bir zangırdama sesi vardı onu daha yeni hatırladım. İnşallah o günler geride kaldı.Patlayan duvarlar, devrilen dolaplar, o çatırtılar
Ev çatırdıyor canım, dolaplar düşünüyor. İçleri bardak, tabak doluBenim aklıma daha yeni geliyor. Şimdi deprem olunca herkes soruyor sesi duydunuz mu? Ne sesi diyorum ya hiç ses falan yoktu. 6 şubat depreminde bir uğultu,bir zangırdama sesi vardı onu daha yeni hatırladım. İnşallah o günler geride kaldı.
İnşallah canım benimİnşallah ablacım
Çok geçmiş olsun sende mi bursadasın.Bir şey diyemiyorum. Özellikle gece depremleri daha korkutucu hele ki uykudan uyandıran. Şu anki deprem sarsıcı değildi ama ani başlamasından dolayı uykudan uyandırdı beni.
Uyanık olsaydım belki korkmazdım.
Biz yıkılma sesi bile duymuştuk. Yakınlardaki bir binanın. 2. sarsıntıda henüz evden çıkmamışken.Benim aklıma daha yeni geliyor. Şimdi deprem olunca herkes soruyor sesi duydunuz mu? Ne sesi diyorum ya hiç ses falan yoktu. 6 şubat depreminde bir uğultu,bir zangırdama sesi vardı onu daha yeni hatırladım. İnşallah o günler geride kaldı.
Bunu atlatamıyacağız galibaBiz yıkılma sesi bile duymuştuk. Yakınlardaki bir binanın. 2. sarsıntıda henüz evden çıkmamışken.