Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir şey diyemiyorum. Özellikle gece depremleri daha korkutucu hele ki uykudan uyandıran. Şu anki deprem sarsıcı değildi ama ani başlamasından dolayı uykudan uyandırdı beni.
Uyanık olsaydım belki korkmazdım.
Bir şey diyemiyorum. Özellikle gece depremleri daha korkutucu hele ki uykudan uyandıran. Şu anki deprem sarsıcı değildi ama ani başlamasından dolayı uykudan uyandırdı beni.
Benim aklıma daha yeni geliyor. Şimdi deprem olunca herkes soruyor sesi duydunuz mu? Ne sesi diyorum ya hiç ses falan yoktu. 6 şubat depreminde bir uğultu,bir zangırdama sesi vardı onu daha yeni hatırladım. İnşallah o günler geride kaldı.
Benim aklıma daha yeni geliyor. Şimdi deprem olunca herkes soruyor sesi duydunuz mu? Ne sesi diyorum ya hiç ses falan yoktu. 6 şubat depreminde bir uğultu,bir zangırdama sesi vardı onu daha yeni hatırladım. İnşallah o günler geride kaldı.
Konuyu dağıtayım. Benim oğlan yemeğini unutmuş. Para aldı mı bilemedim. Okula geldim. Bahçe kapısında bekliyorum ve ergen fırçası yükleniyor
Neden geldin?
Uzakta bekle
Ben yedim bir şeyler
Sessiz konuş
Bir daha gelme sakın