En Bakımlı El ve Tırnak'' Yarışması

ya bişi sorucam abes mi olcak acaba oylama başladı diyelim atıyorum 5 nolu el benim bunu kimse bilmicek mi
Eğer atılma sırasına göre eklenmezse fotolar anlaşılmaz. Şimdi 8 olduk ben de gönderdim 9 olduk diyince anlaşılıyor bazıları:) geçen yarışmada gönderim sırasına göre eklenmişti galiba ben oradan tahmin etmiştim mesela

Aa öyle olmasın ama.. Karışık atsınlar ne olacak ki?

ayy tırnaklarımın kısa zamanına denk geldi son katılım gününe kadar azcık uzarlarsa bende katılcam geçen kırıldı hepsini kestim hiç sewmem uzunlu kısalı şansa bak yaa inşllah azcık uzarda bende katılırım

ben normalde bu kadar kısa kesmem ama özel sebeplerden dipten kestim bu halde sonuncu olurum :)
artık sizin güzel ellere bakar iç geçiririm
Şöylee upuzun tırnaklar benımde gözümü alamadıgım bir şey ama bazen kesmek gerekiyor gerçekten. Yarışma duyurusunu görmeden hemen bir gün önce kesmiştim tüh dedim :) Sonra bir cesaret katıldım teşekkur ederim :)

çok uzun tırnak bence kullanışlı olmuyor ama belli bir uzunluk lazım oje için de
11 'i sonumuş bakalım ne kadar uzayacak ben de son gün cesaretiyle katılabilirim :)

bende turnaklarım uzun ve daha bakımlıydı ama malesef biri kırılınca diğerlerini de kesmek zorunda kaldım.kısa tırnaklarla katıldım.bekarken yemek yapma,temizlik yapma derdi olmadığından daha güzel uzuyor ve bakım yapıyordum.evlilik tırnakları öldürüyor arkadaş

Güzel yarışma güzel de bana gore degil:-(neyse bi daha ki sefere artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…