Eğer atılma sırasına göre eklenmezse fotolar anlaşılmaz. Şimdi 8 olduk ben de gönderdim 9 olduk diyince anlaşılıyor bazıları:) geçen yarışmada gönderim sırasına göre eklenmişti galiba ben oradan tahmin etmiştim meselaya bişi sorucam abes mi olcak acaba oylama başladı diyelim atıyorum 5 nolu el benim bunu kimse bilmicek mi
Eğer atılma sırasına göre eklenmezse fotolar anlaşılmaz. Şimdi 8 olduk ben de gönderdim 9 olduk diyince anlaşılıyor bazıları:) geçen yarışmada gönderim sırasına göre eklenmişti galiba ben oradan tahmin etmiştim mesela
keşke daha erken baslaşayolladımya kendim tabi
bana da oyle geliyor 20 civarı olur gibi dusunuyorumSanırım katılım çok olacak. :)
kanser yapıyormusNail art yapmayın canımlar
pis o tüü kaka o...zararlı zararlı
İşlem tamam?katılmasam olmazdı :)))
tamam en az oya talibim :))İşlem tamam?
Varım canım olmazmıyım
ben de yeni kestim zaman olsaydı keşkeTırnak uzatma için zaman verilmeliydi bence...
Kısa tırnaklada olur bende öyle dedim ama katıldım. :)ben de yeni kestim zaman olsaydı keşke
ben normalde bu kadar kısa kesmem ama özel sebeplerden dipten kestim bu halde sonuncu olurum :)Kısa tırnaklada olur bende öyle dedim ama katıldım. :)
Şöylee upuzun tırnaklar benımde gözümü alamadıgım bir şey ama bazen kesmek gerekiyor gerçekten. Yarışma duyurusunu görmeden hemen bir gün önce kesmiştim tüh dedim :) Sonra bir cesaret katıldım teşekkur ederim :)ben normalde bu kadar kısa kesmem ama özel sebeplerden dipten kestim bu halde sonuncu olurum :)
artık sizin güzel ellere bakar iç geçiririm
çok uzun tırnak bence kullanışlı olmuyor ama belli bir uzunluk lazım oje için deŞöylee upuzun tırnaklar benımde gözümü alamadıgım bir şey ama bazen kesmek gerekiyor gerçekten. Yarışma duyurusunu görmeden hemen bir gün önce kesmiştim tüh dedim :) Sonra bir cesaret katıldım teşekkur ederim :)
Katıl katıl her yeni rakip heyecanı daha fazla arttırıyor :)çok uzun tırnak bence kullanışlı olmuyor ama belli bir uzunluk lazım oje için de
11 'i sonumuş bakalım ne kadar uzayacak ben de son gün cesaretiyle katılabilirim :)
Güzel yarışma güzel de bana gore degil:-(neyse bi daha ki sefere artıkYeni yarışmamızı açıyorum.
bu yarışmada ellerimizle,rengarenk ojelerimizle,tırnaklarımızla olsun ne dersiniz.
yarışma kuralları şöyle,
1. Fotoğraflara nick yazılmayacak.
2 Foto çekimleri mümkün oldukça net, elleri,tırnakları ve ojeyi öne çıkaracak şekilde olmalıdır.
3 Fotoları yüklerken yeterince büyük bir boyutta eklemeye dikkat edelim. Çok küçük veya sayfa düzenini bozacak kadar büyük olmasınlar.
.
4. ıstediğiniz kadar pozu tek fotoda toplayarak, ya da 1 poz ile yarışmaya katılabilirsiniz. Haksızlık olmaması açısından herkes tek foto ile yarışmaya katılacak. (foto birleştirmeler serbest)
5..Aksesuar kullanımı serbesttir.oje süslemeleri,yüzük vs..
6.. Yarışmaya katılacağınız fotoları, bana özel mesaj yolu ile ileteceksiniz.
7..
Her kullanıcı yalnızca tek bir oy verebilecektir.
8.. Oy verme süresi 1 haftadır.
9. Yarışmacılarla ile ilgili her türlü yorumlar diğer topikten (fotoğrafların olduğu yarışma topiği ) yapılacaktır.
10. Yarışmacılar asla kimliklerini açık etmeyeceklerdir.
11.Oy kullananlarda arkadaşlarının kimliğini yorumlarda açık etmeyeceklerdir.
12. Yarışmaya isteyen herkes katılabilir. Katılmak için herhangi bir şart yoktur.
13.yarışmaya katılım, 4.12.2014 de başlayacak,11.12..2014de,saat 12.00 de sona erecektir.
14. fotoğrafların size ait olduğunu belirtmek için fotoğrafın yanına kadınlar kulübü ve çekildiği günü yazan bir kağıt ekleyeceksiniz
15.
Adaylara oy veren arkadaşlarımız ilgili başlıkta,çalışmalar hakkında yorum yapabilirler,oy verdikleri numarayı belirtebilirler.Yalnız,yarışmaya dahil olan çalışmalar hakkında,küçümseme,sert eleştiri ve iğnemelerden uzak yorumlar yapmalıdırlar
Eki Görüntüle 1324108 Eki Görüntüle 1324109 Eki Görüntüle 1324110 Eki Görüntüle 1324111
Eki Görüntüle 1324154
Eki Görüntüle 1324155
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?