Ama terliyorsun tatlım, duş alıp saçını kurut. Sıcak tut kendini. Halinde yoktur ama daha iyi hissedersin kendiniDuş değince tüylerim havalanıyor ,2 gündür girmiyorum , giremiyorum koktum vallahi ama su batıyor bana bu durumda ki ben günde 2 kere suyun altına giren biriydim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
En Bakımlı El ve Tırnak'' Yarışması
- Konu Sahibi okypete
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 756
- 398
yok valla gittim. efor falan yapıldı. nefes darlığı oluyordu. merdivende falan zorlanıyordum. bakıldı. bir şey yokmuş.kalpte sorun yok dedi doktor.Kalbinin temizliği tartışılmaz da , cidden dr'a mı gittin yoksa sarkastik mi yapıyorsun :)
yarn kanıma bakılacak. kansızlık olaabilir dedi , bakalım
Dikkat
dikkat et kendine sarı meleğim ,çok geçmiş olsun bu arada :)yok valla gitim. efor falan yapıldı. nefes darlığı oluyordu. merdivende falan zorlanıyordum. ama bakıldı. bir şey yokmuş. yarn kanıma bakılacak. kansızlık olaabilir dedi doktor bakalım
- 20 Mart 2008
- 141.502
- 212.938
- 1.423
- 60
yok valla gittim. efor falan yapıldı. nefes darlığı oluyordu. merdivende falan zorlanıyordum. bakıldı. bir şey yokmuş.kalpte sorun yok dedi doktor.
Hayırdır ne oldu fıstığım,ciddi birşey yoktur inşallah
sağol peri kızım sanada geçmiş olsunDikkat
dikkat et kendine sarı meleğim ,çok geçmiş olsun bu arada :)
- 4 Temmuz 2014
- 3.508
- 3.432
- 168
el ve ayak usumeside varsa kansızlık vardır buyuk ihtimalyok valla gittim. efor falan yapıldı. nefes darlığı oluyordu. merdivende falan zorlanıyordum. bakıldı. bir şey yokmuş.kalpte sorun yok dedi doktor.
ya nefes darlığı oluyordu bir süredir. yokuş çıkarken falan zorlanıyordum. sabahta göz numaram için doktora gittim gitmişken onada baktırdım. çok şükür kalbim sağlammış.)Hayırdır ne oldu fıstığım,ciddi birşey yoktur inşallah
oo var valla. ayaklarım çok üşüyorel ve ayak usumeside varsa kansızlık vardır buyuk ihtimal
- 4 Temmuz 2014
- 3.508
- 3.432
- 168
benimde oyleydi kansızlık cıktı hap kullanınca gecti..oo var valla. ayaklarım çok üşüyor
sağol peri kızım sanada geçmiş olsun
bakalım geçen rahatsızlık olsun. en önemlisi obenimde oyleydi kansızlık cıktı hap kullanınca gecti..
- 4 Temmuz 2014
- 3.508
- 3.432
- 168
insallahgecmiş olsun bu aradabakalım geçen rahatsızlık olsun. en önemlisi o
- 20 Mart 2008
- 141.502
- 212.938
- 1.423
- 60
ya nefes darlığı oluyordu bir süredir. yokuş çıkarken falan zorlanıyordum. sabahta göz numaram için doktora gittim gitmişken onada baktırdım. çok şükür kalbim sağlammış.)
Çok geçmiş olsun,neyse kalbinde bişey yokmuş onada şükür,bende de aynı hemen tıkanıyorum gerçi nedeni belli sigara varya o sigara ahhhh..
oo var valla. ayaklarım çok üşüyor
Kansızlık olabilir sende,kan sayımı filan yaptırdınmı hiç.