• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Bakımlı El ve Tırnak'' Yarışması

Duş değince tüylerim havalanıyor ,2 gündür girmiyorum , giremiyorum koktum vallahi ama su batıyor bana bu durumda ki ben günde 2 kere suyun altına giren biriydim:KK43:
Ama terliyorsun tatlım, duş alıp saçını kurut. Sıcak tut kendini. Halinde yoktur ama daha iyi hissedersin kendini

ALLAH şifa versin hatunlar,tam hastalık ayı,dikkat edin aman haaa

Kalbinin temizliği tartışılmaz da , cidden dr'a mı gittin yoksa sarkastik mi yapıyorsun :)
yok valla gittim. efor falan yapıldı. nefes darlığı oluyordu. merdivende falan zorlanıyordum. bakıldı. bir şey yokmuş.kalpte sorun yok dedi doktor.
yarn kanıma bakılacak. kansızlık olaabilir dedi , bakalım

yok valla gittim. efor falan yapıldı. nefes darlığı oluyordu. merdivende falan zorlanıyordum. bakıldı. bir şey yokmuş.kalpte sorun yok dedi doktor.

Hayırdır ne oldu fıstığım,ciddi birşey yoktur inşallah

el ve ayak usumeside varsa kansızlık vardır buyuk ihtimal

ya nefes darlığı oluyordu bir süredir. yokuş çıkarken falan zorlanıyordum. sabahta göz numaram için doktora gittim gitmişken onada baktırdım. çok şükür kalbim sağlammış.)

Çok geçmiş olsun,neyse kalbinde bişey yokmuş onada şükür,bende de aynı hemen tıkanıyorum gerçi nedeni belli sigara varya o sigara ahhhh..

oo var valla. ayaklarım çok üşüyor

Kansızlık olabilir sende,kan sayımı filan yaptırdınmı hiç.

Back