- 17 Şubat 2013
- 1.587
- 1.477
- 198
tamam bu sefer art yok,sıradan sürüm var :))hiii çok zararlı çokkk
o artlar ,tutup böyle zehirli zehirli ediyor tırnağı...sonra böyle tırnak küsüyor uzamıyor neler neler ...
art için başka bir yarışma olmalı dimi :))
tabi hem diyolar kitamam bu sefer art yok,sıradan sürüm var :))
ben de nail art denemesi yaptım eciş bücüş oldu
görmek isteriz :)ben de nail art denemesi yaptım eciş bücüş oldu
Sildim ki her tarafıma bulaştı zatengörmek isteriz :)
Herkes tek renk katılıyormuş en sonunda..Sildim ki her tarafıma bulaştı zaten
Basit gibi duruyor ama cortladım
:))) ben art yaparken oje fırçası yerine kumaş boyama fırçası kullanıyorum daha kolay oluyor bence.birde öyle deneyebilirsinSildim ki her tarafıma bulaştı zaten
Basit gibi duruyor ama cortladım
farklı renkler olacaktır en çok hangi rengi görürüz acaba-kırmızı tonları-krem tonları-simliler-bir iki tanede siyah olabilir :))Herkes tek renk katılıyormuş en sonunda..
farklı renkler olacaktır en çok hangi rengi görürüz acaba-kırmızı tonları-krem tonları-simliler-bir iki tanede siyah olabilir :))
Kırmızı çoğu kadının vazgeçilmezi :)farklı renkler olacaktır en çok hangi rengi görürüz acaba-kırmızı tonları-krem tonları-simliler-bir iki tanede siyah olabilir :))
iyi geceler bende ilk defa katılıyorum yarışmaya fotom kabul olursa kırmızı sevmem normaldde kullanmam pek ama ben kırmızı kullandım kafama göre çakma art yaptım bidehayırlısı ya maksat muhabbet olsun
Renkleri falan söylemeyelim de kimse anlamasın :)
ya bişi sorucam abes mi olcak acaba oylama başladı diyelim atıyorum 5 nolu el benim bunu kimse bilmicek mi
ayy bilmıodumm benn öürenmiş oldumBilmeyecek tabi sen söylemediğin sürece.. Söylemek yasak zati.. :)
Yok canım ilk sayfada yazıyor kesinlikle kendini kimse belli etmeyecek yarışma bitene kadarayy bilmıodumm benn öürenmiş oldum
Anamm sendemi varsın ya ben aslında okudum orayı ama kaçmış gözümden demekkiYok canım ilk sayfada yazıyor kesinlikle kendini kimse belli etmeyecek yarışma bitene kadar
Varım canım olmazmıyımAnamm sendemi varsın ya ben aslında okudum orayı ama kaçmış gözümden demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?