En Bakımlı El ve Tırnak'' Yarışması

koptum evlilik aşkı öldürüyor gibi dedin

hep tırnak boyaması sevmem adını dahi söyleyemem hiç fobim var o yüzden herkese başarılar

Günlük hayatta hiç oje sürmeyen biri olarak katılıcam yarışmaya bakalım nasıl olcak
Üstelik tırnaklarımda kısa hiç şansım yok

çok uzun tırnak bence kullanışlı olmuyor ama belli bir uzunluk lazım oje için de
11 'i sonumuş bakalım ne kadar uzayacak ben de son gün cesaretiyle katılabilirim :)

Uzun tırnak bakımlı tırnak demek değildir kızlar.. Hatta uzun tırnaklara karşı bir antipatim var, bana tiksinç geliyor.

hep tırnak boyaması sevmem adını dahi söyleyemem hiç fobim var o yüzden herkese başarılar
Tırnak boyaması

Günlük hayatta hiç oje sürmeyen biri olarak katılıcam yarışmaya bakalım nasıl olcak
Üstelik tırnaklarımda kısa hiç şansım yok
Ben de günlük hayatta hiiiiç sürmem ama bu yarışma için sürüverdim.

Temiz bakıldıgında dikkat edildiğinde hoş duruyor aslında.Ama evet bir yandan haklısın hamur işi v.s gibi şeyler yaparken eldivensiz yaparsa banada iğrenç gelir

Kaç kişi olduk acep?

benden önce 4,benden sonra 2 ise 7 kişi olduk
koptum evlilik aşkı öldürüyor gibi dedin

yok canım,benim evlilik aşkı körükledi,alevlendirdi çok şükür ama ellerimi perişan etti bir de ben çok gereksiz işler yapıyorum yaa, iki kişi olmamıza rağmen herakşam lavabo cifliyorum. geçen gün eşim dalga geçiyordu benle ''ellerin mis gibi cif kokuyor hayatım ''diyordu

kızlar sıraya bakmayın,sıra devamlı değişyor zaten. kimi vazgeçiyor kimi resmini değiştiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…