bende turnaklarım uzun ve daha bakımlıydı ama malesef biri kırılınca diğerlerini de kesmek zorunda kaldım.kısa tırnaklarla katıldım.bekarken yemek yapma,temizlik yapma derdi olmadığından daha güzel uzuyor ve bakım yapıyordum.evlilik tırnakları öldürüyor arkadaş
Şöylee upuzun tırnaklar benımde gözümü alamadıgım bir şey ama bazen kesmek gerekiyor gerçekten. Yarışma duyurusunu görmeden hemen bir gün önce kesmiştim tüh dedim :) Sonra bir cesaret katıldım teşekkur ederim :)
çok uzun tırnak bence kullanışlı olmuyor ama belli bir uzunluk lazım oje için de
11 'i sonumuş bakalım ne kadar uzayacak ben de son gün cesaretiyle katılabilirim :)
Tırnak boyamasıhep tırnak boyaması sevmem adını dahi söyleyemem hiç fobim var o yüzden herkese başarılar
Ben de günlük hayatta hiiiiç sürmem ama bu yarışma için sürüverdim.Günlük hayatta hiç oje sürmeyen biri olarak katılıcam yarışmaya bakalım nasıl olcak
Üstelik tırnaklarımda kısa hiç şansım yok
ben de uzun tirnagin kullanisli olmadigini soylemistim canim yanlis mi anlaşıldım kiUzun tırnak bakımlı tırnak demek değildir kızlar.. Hatta uzun tırnaklara karşı bir antipatim var, bana tiksinç geliyor.
Yok canım yanlış anlamadım, ikinizin arasında geçiyordu ya konuşma o yüzden ikinizi de alıntıladım :)ben de uzun tirnagin kullanisli olmadigini soylemistim canim yanlis mi anlaşıldım ki
Temiz bakıldıgında dikkat edildiğinde hoş duruyor aslında.Ama evet bir yandan haklısın hamur işi v.s gibi şeyler yaparken eldivensiz yaparsa banada iğrenç gelirUzun tırnak bakımlı tırnak demek değildir kızlar.. Hatta uzun tırnaklara karşı bir antipatim var, bana tiksinç geliyor.
Tırnak boyaması
Ben de günlük hayatta hiiiiç sürmem ama bu yarışma için sürüverdim.
Uzun tırnak bakımlı tırnak demek değildir kızlar.. Hatta uzun tırnaklara karşı bir antipatim var, bana tiksinç geliyor.
Tırnak boyaması
Kaç kişi olduk acep?Bende katildim katilmak icin
Bilemiyorum ki :))))Kaç kişi olduk acep?
Kaç kişi olduk acep?
koptumevlilik aşkı öldürüyor gibi dedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?