- 16 Nisan 2013
- 2.973
- 1.380
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Duyalım ya, en azından biliriz eksiği fazlayı neymişİlla ki antin kuntin eleştiriler duyarız da olsun, heyecanlı oluyor
alüminyum folyo
Bir yere sürttümü yırtılmazmı o ya Hiç denemedim ama gördüm ojeyle yapıştırılıyormuş.O kadar uğraşıp cırt diye giderse oturup aglarım vallaalüminyum folyo
uuuu :) Güçlü bir rakibe merak etmeye başladım ben şimdi katılanları ya bir an önce başlasınnBenimkinin eleştirilecek bir yanı yok ama yorumları çok merak ediyorum.
Ben daha ne yapacağıma bile karar veremedim, kısa tırnağa ne yapılır acaba bakalımBenimkinin eleştirilecek bir yanı yok ama yorumları çok merak ediyorum.
Zannetmem aslında üzerine şeffaf oje sürülürse yırtılmaz:)Bir yere sürttümü yırtılmazmı o ya Hiç denemedim ama gördüm ojeyle yapıştırılıyormuş.O kadar uğraşıp cırt diye giderse oturup aglarım valla
Benimkilerde kısa şuan,katılmıyayım dedim önce ama neyse dedim katılayım bakalım :) Bu akşam deneyim bakalım yırtılırsa senden bilirim amaBen daha ne yapacağıma bile karar veremedim, kısa tırnağa ne yapılır acaba bakalım
Zannetmem aslında üzerine şeffaf oje sürülürse yırtılmaz:)
Yok kız, sıradan olduğu için öyle dedim.uuuu :) Güçlü bir rakibe merak etmeye başladım ben şimdi katılanları ya bir an önce başlasınn
En sade benimki olacak sanırsamBen daha ne yapacağıma bile karar veremedim, kısa tırnağa ne yapılır acaba bakalım
YIrtılmaz da bu kadar düzgün olur mu bilmiyorum, yaparken kırışır benceBenimkilerde kısa şuan,katılmıyayım dedim önce ama neyse dedim katılayım bakalım :) Bu akşam deneyim bakalım yırtılırsa senden bilirim ama
Yapıcam birazdan bakalım neler olucak :)YIrtılmaz da bu kadar düzgün olur mu bilmiyorum, yaparken kırışır bence
yok ya bunla uğraşılmaz tek tırnagıma denedim kesmesi dert zaten buruştu dediğin gibi.YIrtılmaz da bu kadar düzgün olur mu bilmiyorum, yaparken kırışır bence
aslında art bir şeyler yapmayı düşünmüştüm ama art yarışmasının ayrı yapılmasının taraftarıyım.katılırsa sade şekilde boyayacağım tırnaklarımı.rakibeler güçlü ve iddialı ben ise yenilen pehlivan kıvamında :)))
Nail art yapmayın canımlar
pis o tüü kaka o...zararlı zararlı
art yapmamak için zor tutuyorum kendimi :))Ben art yapmadım kızlar.. Sizi gaza getireyim birazcıkın
Aaaaa! Hayır yapmıyorsun art! Hem bakın başlıkta nail art diye bişi dememiş kızçeleeeer..art yapmamak için zor tutuyorum kendimi :))
art için başka bir yarışma olmalı dimi :))Aaaaa! Hayır yapmıyorsun art! Hem bakın başlıkta nail art diye bişi dememiş kızçeleeeer..
hiii çok zararlı çokkkart yapmamak için zor tutuyorum kendimi :))