Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne diyorsunnn rakip çok desene , iyi iyi,eğlenceli olacak14 olduk. varmı artıran..
valla çok fazla katılım var. dahada 2 gün var. artadabilir. rekabet çok olacak :)ne diyorsunnn rakip çok desene , iyi iyi,eğlenceli olacak
evet bennn ojelerimi sürüyorum nail art yapamayacağım o kadar vaktim yok ama katılmak istiyorum klasik bir oje süreyim katılayım14 olduk. varmı artıran..
bekiyorum.evet bennn ojelerimi sürüyorum nail art yapamayacağım o kadar vaktim yok ama katılmak istiyorum klasik bir oje süreyim katılayım
bekiyorum.
Tek el yetiyormuş. :)iki elimizi de ayrı ayrı çekip birleştirebilir miyiz sonra acaba ?
Değil :)oje şart mı yaa
aynen bende senin gibi ilk kez bir yarışmaya katıldım burada ve sanırım son olucaknormal hayatta doğru düzgün oje kullanmam ama heves ettim katılaverdim işte,sanırım editörlerin güzel çabalarıda bunda etkili oluyor,herkese başarılar.Ben de katıldım bu yarıştığım ilk yarışma normalde oje hiç kullanmam ama bu yarışmaya katılmak istedim üstelik nail art hiç bilmiyorum kendi çapımda bir şeyler yapmaya çalıştım bu da benim için ilk oldu hepimize bol şanslar :)
cilada oluroje şart mı yaa
bekliyorum.akşamki ocelerim güzel olursa ben de yollıcam okypete
Öyle gerçekten hatta geçen ojelerimi kuzenime verecektim kullanmadığım için denk geldi bu yarışma :)aynen bende senin gibi ilk kez bir yarışmaya katıldım burada ve sanırım son olucaknormal hayatta doğru düzgün oje kullanmam ama heves ettim katılaverdim işte,sanırım editörlerin güzel çabalarıda bunda etkili oluyor,herkese başarılar.
Ben de katıldım bu yarıştığım ilk yarışma normalde oje hiç kullanmam ama bu yarışmaya katılmak istedim üstelik nail art hiç bilmiyorum kendi çapımda bir şeyler yapmaya çalıştım bu da benim için ilk oldu hepimize bol şanslar :)
aynen bende senin gibi ilk kez bir yarışmaya katıldım burada ve sanırım son olucaknormal hayatta doğru düzgün oje kullanmam ama heves ettim katılaverdim işte,sanırım editörlerin güzel çabalarıda bunda etkili oluyor,herkese başarılar.
aynen bende senin gibi ilk kez bir yarışmaya katıldım burada ve sanırım son olucaknormal hayatta doğru düzgün oje kullanmam ama heves ettim katılaverdim işte,sanırım editörlerin güzel çabalarıda bunda etkili oluyor,herkese başarılar.