• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Bakımlı El ve Tırnak'' Yarışması

bende turnaklarım uzun ve daha bakımlıydı ama malesef biri kırılınca diğerlerini de kesmek zorunda kaldım.kısa tırnaklarla katıldım.bekarken yemek yapma,temizlik yapma derdi olmadığından daha güzel uzuyor ve bakım yapıyordum.evlilik tırnakları öldürüyor arkadaş :KK12:

koptum :D evlilik aşkı öldürüyor gibi dedin

hep tırnak boyaması sevmem adını dahi söyleyemem hiç fobim var o yüzden herkese başarılar :D

Günlük hayatta hiç oje sürmeyen biri olarak katılıcam yarışmaya bakalım nasıl olcak :-)
Üstelik tırnaklarımda kısa hiç şansım yok :KK57::KK72:

Şöylee upuzun tırnaklar benımde gözümü alamadıgım bir şey ama bazen kesmek gerekiyor gerçekten. Yarışma duyurusunu görmeden hemen bir gün önce kesmiştim tüh dedim :) Sonra bir cesaret katıldım teşekkur ederim :)

çok uzun tırnak bence kullanışlı olmuyor ama belli bir uzunluk lazım oje için de
11 'i sonumuş bakalım ne kadar uzayacak ben de son gün cesaretiyle katılabilirim :)

Uzun tırnak bakımlı tırnak demek değildir kızlar.. Hatta uzun tırnaklara karşı bir antipatim var, bana tiksinç geliyor.

hep tırnak boyaması sevmem adını dahi söyleyemem hiç fobim var o yüzden herkese başarılar :D
Tırnak boyaması :KK70:

Günlük hayatta hiç oje sürmeyen biri olarak katılıcam yarışmaya bakalım nasıl olcak :-)
Üstelik tırnaklarımda kısa hiç şansım yok :KK57::KK72:
Ben de günlük hayatta hiiiiç sürmem ama bu yarışma için sürüverdim. Hoppa

Uzun tırnak bakımlı tırnak demek değildir kızlar.. Hatta uzun tırnaklara karşı bir antipatim var, bana tiksinç geliyor.

Tırnak boyaması :KK70:

Ben de günlük hayatta hiiiiç sürmem ama bu yarışma için sürüverdim. Hoppa
Temiz bakıldıgında dikkat edildiğinde hoş duruyor aslında.Ama evet bir yandan haklısın hamur işi v.s gibi şeyler yaparken eldivensiz yaparsa banada iğrenç gelir

Kaç kişi olduk acep?

benden önce 4,benden sonra 2 ise 7 kişi olduk :KK9:
koptum :D evlilik aşkı öldürüyor gibi dedin

yok canım,benim evlilik aşkı körükledi,alevlendirdi çok şükür ama ellerimi perişan etti :KK51: bir de ben çok gereksiz işler yapıyorum yaa, iki kişi olmamıza rağmen herakşam lavabo cifliyorum. geçen gün eşim dalga geçiyordu benle ''ellerin mis gibi cif kokuyor hayatım ''diyordu:mad::mad:

kızlar sıraya bakmayın,sıra devamlı değişyor zaten. kimi vazgeçiyor kimi resmini değiştiriyor.

Back