- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- 248
Katilim bitti birdahaki yarismalari takip edersin artikSimdi katilabilirmiyim peki msj atarsam katilabilirsem nereye msj aticam gruptada yeniyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Katilim bitti birdahaki yarismalari takip edersin artikSimdi katilabilirmiyim peki msj atarsam katilabilirsem nereye msj aticam gruptada yeniyim
Simdi katilabilirmiyim peki msj atarsam katilabilirsem nereye msj aticam gruptada yeniyim
yarışma bir daha ne zaman olcak acaba bende katılcam da :)
diğer yarışmalar için üst satırda nickinizin olduğu sırada yarışmalar sekmesini görürsünüz.olan ve olacak yarışmaları oradan takip edebilirsiniz.yarışma açılırken kuralları editörler belirleyip yazıyor.sırada yeni yarışmalar olacak :)Ben resim paylastim ama yoruma attim anlamadim yarismaya nasil katilacagimi :)
ben hiç merak etmiyorumçok kıskanç gördüm kendimi1 numara kimin eli çok merak ediyorum
ben hiç merak etmiyorumçok kıskanç gördüm kendimi
ama canım belli ki düzenli manikür yapıyor ama evli bir bayansa valla gönülden tebrik edicem.ben bulaşıktı ev işiydi derken bazen kendimi unutuyorum.hal öyleykende zaten o tırnaklar asla uzamıyor.ben kırılmadan nasıl o kadar uzattı onun sırrını alıcam
ama canım belli ki düzenli manikür yapıyor ama evli bir bayansa valla gönülden tebrik edicem.ben bulaşıktı ev işiydi derken bazen kendimi unutuyorum.hal öyleykende zaten o tırnaklar asla uzamıyor.
ahahaa:)) kopmadı mı parmağınben kaç kere eldiven taktıysam da yapamadım,elimden kayıp gidiveriyorlar gibi,hani hayvancıkların ayağına minik çorap pati giydirirlerde yürüyemezler şaşıp kalırlar,bende aynen öyle oluyorum,elimde tabak bardak ne varsa kayıyor sağa sola düşüyor.aynen valla ben bulaşıkta filan eldiven kullanmaya başladım ama daha az kırılıyo şuan, eşimle didişirken bile pıt gidiveriyor geçen bowling oynarken tırnağımın ucu topun içinde kalmıştı düşün
ama canım belli ki düzenli manikür yapıyor ama evli bir bayansa valla gönülden tebrik edicem.ben bulaşıktı ev işiydi derken bazen kendimi unutuyorum.hal öyleykende zaten o tırnaklar asla uzamıyor.
dur birdaha bakayım,dikkatli incelemedimEvet, manikürden yıpranmış.
tekrar baktım ama ne bileyim bana yıpranmış gibi gelmedi,yada ben hayatımda hiç manikür yaptırmadığım için bilemedim.Evet, manikürden yıpranmış.
arkadaşın manikürüne yorum yapan ben değilim ve hayatımda hiç manikür yaptırmadım(bilerek yaptırmıyorum)dedikten sonra bu mesajı yazman tuhaf,laf bana geldi gibi oldu.manikür yaptırmayan eller yarışmaya girmesemiydi?Evet 1 numaranın manikürü çok derin olmuş ve kanatmış ama en azından manikür yapmış. Tırnak etlerinin durmasından iyidir
arkadaşın manikürüne yorum yapan ben değilim ve hayatımda hiç manikür yaptırmadım(bilerek yaptırmıyorum)dedikten sonra bu mesajı yazman tuhaf,laf bana geldi gibi oldu.manikür yaptırmayan eller yarışmaya girmesemiydi?
sen o kadar sayfa manikürsüz ellere yorum yapmazken, ben hayatımda manikür yaptırmadım hiç yazdıktan sonra bu yorumu yaparsan bu alınganlık olmuyor basbayağı doğru anlıyorum.ayrıca her manikürsüz el demek bakımsız el anlamınada gelmez.Bir kaç sayfadır konu 1. arkadaşın ellerinin hırpalanmışlığı olduğu için kendi fikrimi yazdım, sonuçta yarışma "bakımlı el" yarışması ve manikürlü olmak bir artı bence. Sen neden bu kadar alıngansın ya
30 küsür yaşındayım bir kere bile manikür yaptırmadım, yapmadım:) O ellerle bir de yarışmaya katıldım Ojeyi de 18 sene sonra ilk kez sürdümSırf farklı bir yarışmanın tadına varma maksatlı katıldımBir kaç sayfadır konu 1. arkadaşın ellerinin hırpalanmışlığı olduğu için kendi fikrimi yazdım, sonuçta yarışma "bakımlı el" yarışması ve manikürlü olmak bir artı bence. Sen neden bu kadar alıngansın ya
Yarışma oje yarışması değil bakımlı el yarışması olduğu için Allah vergisi güzel eli olanları, tırnak eti duranları eledim
Kalanlar arasından seçmeye çalışıyorum
Hiç bir şey yapmamak bakım değil bence o genetik bir durum, eller güzeldir o kadar.
Ben ellerime hiç bir şey yapmasam pullanır hıtır hıtır sesler gelir.
Hatta bir hafta manikür yapmayayım tanınmaz halde olur.
Bence de oylama kısa tutulsun zaten 3-5 gün içerisinde kazanan ortaya çıkıyor...
Bir de her yarışma için konseptlere bazı sınırlar getirilmesi gerektiğini düşünüyorum aksi halde çok çeşitli şeyler çıkıyor.
Atıyorum makyajda renkler belli olsun yahut eyeliner sürme gibi daha spesifik konular olsun derim ben
sen o kadar sayfa manikürsüz ellere yorum yapmazken, ben hayatımda manikür yaptırmadım hiç yazdıktan sonra bu yorumu yaparsan bu alınganlık olmuyor basbayağı doğru anlıyorum.ayrıca her manikürsüz el demek bakımsız el anlamınada gelmez.