• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Bakımlı El ve Tırnak'' Yarışması Oylaması

En Bakımlı El ve Tırnak'' Yarışması Oylaması

• Ankete Katılan
    277
  • Anket Kapalı .
1 numaralı el ve tırnak çok hoşuma gitti vallahi :)

bu yarışma bitsin yeniden yapılsın ya lütfen ben daha güzel tırnakla katılıcam söz :KK76::KK76::KK70::KK70:
aynen ya,bende değişik birşey deniyeyim dedim ama ıııhhh tutmadı.:KK64:

bu yaşananlardan sonra ben yarışma açarmıyım bilemem artık. kararsızım.
aç tabii okypeteciğim,söz onada katılıcam,hem ben olmazsam kim sonuncu olacak:KK70:

sırada saç yarışması düşünüyordum. ayrıca,bunu devam ettiririz diyordum.
kesinlikle süper bir fikir,hep destek tam destek:KK9:

hepsi çok bakımlı görünüyor ama 7 numaraya bayıldım kırmızı oje delisiyim ben de :)
arada kaldım ama bir kaç tanesini aşırı beğendim..

1 ve 14 numarayı çok beğendim
5b0870b1967e6259024ef5810099b0b1.gif
oyum 1 numaraya gitti başarılar arkadaşlar HoppaHoppa

1 ve 18 numaralı adayın ellerine bittim.

oyumu 1 e verdim.
herkese başarılar dilerim.

Hiç heyecanlı bir yarışma olmadı ama bu :/ Çekişme falan yok, 1 no aldı başını gitti valla..
Bence bundan sonra konsept daha net belirlensin, herkes kırmızı ojeyle katılacak gibi...O zaman böyle ciddi farklar olmaz diye düşünüyorum

Yavrum bu zaten bakımlı el değil oje yarışması ya da başka bir şey oldu
Keşke herkes ojesiz foto yollasaydı, o zaman kimin bakımlı kimin bakımsız olduğu anlaşılırdı. Ben bu konuda tırnaklarıma güveniyorum çünkü şimdiye dek törpü dahil hiçbir kimyasal değmedi tırnaklarıma bakım yapmak adına.. Oje de kullanmıyorum, yarışma için sürdüm işte.. Oje tırnağın sarılığını ve üzerindeki o beyaz noktaları pek çok kişide saklamıştır diye düşünüyorum.

Keşke herkes ojesiz foto yollasaydı, o zaman kimin bakımlı kimin bakımsız olduğu anlaşılırdı. Ben bu konuda tırnaklarıma güveniyorum çünkü şimdiye dek törpü dahil hiçbir kimyasal değmedi tırnaklarıma bakım yapmak adına.. Oje de kullanmıyorum, yarışma için sürdüm işte.. Oje tırnağın sarılığını ve üzerindeki o beyaz noktaları pek çok kişide saklamıştır diye düşünüyorum.

Sende mi? Bende sadece törpü yaparım, hiç kullanmam oje canım çok istersede parlatıcı sürerim o kadar dediğin gibi sürekli oje sürdükçe tırnak sarılaşıyo biliyorum çokta gördüm etrafımdan beyazlıklar dediğin vitaminsizlikten çıkan beyaz küçük çizgiler sanırım dimi?

Sende mi? Bende sadece törpü yaparım, hiç kullanmam oje canım çok istersede parlatıcı sürerim o kadar dediğin gibi sürekli oje sürdükçe tırnak sarılaşıyo biliyorum çokta gördüm etrafımdan beyazlıklar dediğin vitaminsizlikten çıkan beyaz küçük çizgiler sanırım dimi?

Evet canım o çizgilerden bahsediyorum. Ben törpü bile kullanmadım hiç, ne etleri ittim, ne manikür yaptırdım şimdiye dek..

Back