En Bakımlı El ve Tırnak'' Yarışması Oylaması

En Bakımlı El ve Tırnak'' Yarışması Oylaması

• Ankete Katılan
    277
  • Anket Kapalı .
Evet canım o çizgilerden bahsediyorum. Ben törpü bile kullanmadım hiç, ne etleri ittim, ne manikür yaptırdım şimdiye dek..

Anladım aynı şeyden bahsediyoruz... Ben hani tırnaklarımı kesmek yerine törpü yapıyorum yoksa bende hiç bakım yaptırmadım manikür,etleri itme kesme gibi

Anladım aynı şeyden bahsediyoruz... Ben hani tırnaklarımı kesmek yerine törpü yapıyorum yoksa bende hiç bakım yaptırmadım manikür,etleri itme kesme gibi
Bence bunlar bakımdan çok tırnağa zarar veriyor. Sen katıldın mı canım yarışmaya?

Bak ben de hiç oje sürmem ve sırf süremediğim için katlmadım limon ile ovarım tırnaklarımı törpü kötü bir şey değil aslında katikülleri ittiririm kesmek taraftarı değilim zeytinyağı ve limon suyu içinde ovarım

Hiç bir şey yapmamak bakım değil bence o genetik bir durum, eller güzeldir o kadar.
Ben ellerime hiç bir şey yapmasam pullanır hıtır hıtır sesler gelir.
Hatta bir hafta manikür yapmayayım tanınmaz halde olur.

Bence de oylama kısa tutulsun zaten 3-5 gün içerisinde kazanan ortaya çıkıyor...
Bir de her yarışma için konseptlere bazı sınırlar getirilmesi gerektiğini düşünüyorum aksi halde çok çeşitli şeyler çıkıyor.
Atıyorum makyajda renkler belli olsun yahut eyeliner sürme gibi daha spesifik konular olsun derim ben

ooo birinci belli olmuş bile , bu eller de hakkediyordu zaten maşaallah oje de pudra ve ten rengini çok severim, oje kullanmıyorum ama bu renkleri tercih edenleri daha bir beğeniyorum....kesinlikle asil duruyor özellikle ten rengi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…