Evet canım o çizgilerden bahsediyorum. Ben törpü bile kullanmadım hiç, ne etleri ittim, ne manikür yaptırdım şimdiye dek..
Bence bunlar bakımdan çok tırnağa zarar veriyor. Sen katıldın mı canım yarışmaya?Anladım aynı şeyden bahsediyoruz... Ben hani tırnaklarımı kesmek yerine törpü yapıyorum yoksa bende hiç bakım yaptırmadım manikür,etleri itme kesme gibi
geçmiş sayfaları okudunmu. neredeyse yarışmayı iptal edeecektik
Bence bunlar bakımdan çok tırnağa zarar veriyor. Sen katıldın mı canım yarışmaya?
Benim de ojem falan yoktu, öğretmenler gününde bir öğrencim hediye getirmiş, ben de onu sürüp katıldım. :)Haklısın canım, yok katılmadım ben dediğim gibi oje sürmem :) :)
Benim de ojem falan yoktu, öğretmenler gününde bir öğrencim hediye getirmiş, ben de onu sürüp katıldım. :)
bilmemki. siz bilirsiniz. bakaım diğer arkadaşlar ne diyecek bunabidahaki sefere oylamayı daha mı kısa tutsak ya daha da çok var bitmesine
Bana uyar.bilmemki. siz bilirsiniz. bakaım diğer arkadaşlar ne diyecek buna
Bak ben de hiç oje sürmem ve sırf süremediğim için katlmadım limon ile ovarım tırnaklarımı törpü kötü bir şey değil aslında katikülleri ittiririm kesmek taraftarı değilim zeytinyağı ve limon suyu içinde ovarımKeşke herkes ojesiz foto yollasaydı, o zaman kimin bakımlı kimin bakımsız olduğu anlaşılırdı. Ben bu konuda tırnaklarıma güveniyorum çünkü şimdiye dek törpü dahil hiçbir kimyasal değmedi tırnaklarıma bakım yapmak adına.. Oje de kullanmıyorum, yarışma için sürdüm işte.. Oje tırnağın sarılığını ve üzerindeki o beyaz noktaları pek çok kişide saklamıştır diye düşünüyorum.
Banads uyar sure cok uzun hakikatenbilmemki. siz bilirsiniz. bakaım diğer arkadaşlar ne diyecek buna
saç yarısmasını merakla bekliyorumbu kategoriye bir süre ara vereceğim ben. saç makyaj vs devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?