- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 756
- 398
börekte pek severim. desemmi :))
Allahım sana geliyorum.rejimdeki kuluna revamı bunlar :)diyiver da,bak ben karadenizliyim,peynirli,ıspanaklıdan tut hamsiliye kadar yapabilirim, o derece yaniii.ne istersen,söyle yapayım hemennnn
Allahım sana geliyorum.rejimdeki kuluna revamı bunlar :)
aynen ya,bende değişik birşey deniyeyim dedim ama ıııhhh tutmadı.bu yarışma bitsin yeniden yapılsın ya lütfen ben daha güzel tırnakla katılıcam söz
aç tabii okypeteciğim,söz onada katılıcam,hem ben olmazsam kim sonuncu olacakbu yaşananlardan sonra ben yarışma açarmıyım bilemem artık. kararsızım.
kesinlikle süper bir fikir,hep destek tam desteksırada saç yarışması düşünüyordum. ayrıca,bunu devam ettiririz diyordum.
Yaa deme öyle şu monoton hayatımıza renk katıyor bu yarışmalar amabu yaşananlardan sonra ben yarışma açarmıyım bilemem artık. kararsızım.
inan dün o olaylar olunca yok bu son dedimdi. ama arkadaşlar devam diyorlar. devam edeceğim bendeYaa deme öyle şu monoton hayatımıza renk katıyor bu yarışmalar ama
Bence bundan sonra konsept daha net belirlensin, herkes kırmızı ojeyle katılacak gibi...O zaman böyle ciddi farklar olmaz diye düşünüyorumHiç heyecanlı bir yarışma olmadı ama bu :/ Çekişme falan yok, 1 no aldı başını gitti valla..
Bence bundan sonra konsept daha net belirlensin, herkes kırmızı ojeyle katılacak gibi...O zaman böyle ciddi farklar olmaz diye düşünüyorum
Yavrum bu zaten bakımlı el değil oje yarışması ya da başka bir şey olduHiç heyecanlı bir yarışma olmadı ama bu :/ Çekişme falan yok, 1 no aldı başını gitti valla..
Keşke herkes ojesiz foto yollasaydı, o zaman kimin bakımlı kimin bakımsız olduğu anlaşılırdı. Ben bu konuda tırnaklarıma güveniyorum çünkü şimdiye dek törpü dahil hiçbir kimyasal değmedi tırnaklarıma bakım yapmak adına.. Oje de kullanmıyorum, yarışma için sürdüm işte.. Oje tırnağın sarılığını ve üzerindeki o beyaz noktaları pek çok kişide saklamıştır diye düşünüyorum.Yavrum bu zaten bakımlı el değil oje yarışması ya da başka bir şey oldu
Keşke herkes ojesiz foto yollasaydı, o zaman kimin bakımlı kimin bakımsız olduğu anlaşılırdı. Ben bu konuda tırnaklarıma güveniyorum çünkü şimdiye dek törpü dahil hiçbir kimyasal değmedi tırnaklarıma bakım yapmak adına.. Oje de kullanmıyorum, yarışma için sürdüm işte.. Oje tırnağın sarılığını ve üzerindeki o beyaz noktaları pek çok kişide saklamıştır diye düşünüyorum.
Sende mi? Bende sadece törpü yaparım, hiç kullanmam oje canım çok istersede parlatıcı sürerim o kadar dediğin gibi sürekli oje sürdükçe tırnak sarılaşıyo biliyorum çokta gördüm etrafımdan beyazlıklar dediğin vitaminsizlikten çıkan beyaz küçük çizgiler sanırım dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?