sırada saç yarışması düşünüyordum. ayrıca,bunu devam ettiririz diyordum.Öyle düşünme,oldu bir talihsizlik işte,burada eğleniyoruz hep berabercene değilmi..
süper olur. ilk katıldığım yarışma buydu. Bir yarışmada 1. olalım dimi ama :)sırada saç yarışması düşünüyordum. ayrıca,bunu devam ettiririz diyordum.
sırada saç yarışması düşünüyordum. ayrıca,bunu devam ettiririz diyordum.
süper olur. ilk katıldığım yarışma buydu. Bir yarışmada 1. olalım dimi ama :)
en güzel saç yarışması açayım diyorum bundan sonra :)Çok güzel bir fikirmiş ve kesinlikle devam etmeli canım...
Hiç bir şeyin enerjini düşürmesine izin verme ne kadar emek verdiğin çalıştığın ortada ve bizleri bu tatlı rekabetten mahrum bırakma..
Devam diyorum başka da bir şey demiyorum nokta
Saç yarısmasıda yap sarısınımsırada saç yarışması düşünüyordum. ayrıca,bunu devam ettiririz diyordum.
işde ona katılacak kadar özgüvenli değilim.saçlarım çok seyrek ve dökülmeye devam ediyor. onu bunu bırakında ben şu 1 numara ile 18 numara kimin eli çok merak ediyorum,çatlıyorum resmen yaasırada saç yarışması düşünüyordum. ayrıca,bunu devam ettiririz diyordum.
en güzel saç yarışması açayım diyorum bundan sonra :)
ben biliim ama dememişde ona katılacak kadar özgüvenli değilim.saçlarım çok seyrek ve dökülmeye devam ediyor. onu bunu bırakında ben şu 1 numara ile 18 numara kimin eli çok merak ediyorum,çatlıyorum resmen yaa
accık çıtlatıversen olmaz mıben biliim ama demem
cıkssssss : )accık çıtlatıversen olmaz mısöz kimseye söylemem
cıkssssss : )
sırada saç yarışması düşünüyordum. ayrıca,bunu devam ettiririz diyordum.
en güzel saç olsun diye düşündüm bende. sadece saç.. çeksinler saçı güzel olan kazansın:)Dün akşam aklıma geldi hatta okiyede söyleyim diyordum,saç rengi olabilir yada saçkesimi..
en güzel saç olsun dedim. sadece saç.. çeksinler saçı güzel olan kazansın:)
tamamdır bekliyorum.Tamamdır,boyatayımm kestireyim ilk önce bende varım o zaman
tamamdır bekliyorum.
şu yarışmayı kazasız beresiz atlatayım açarım canım.Başlasın yarışma katılırım kesin
börekte pek severim. desemmi :))börekler açarım sana misafir ol gel bana param pulum yok ama çok meraklıyım bak çatlarım haaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?