- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 756
- 398
ya hiç sorma hop oturup hop kalkıyorum.Çok özendim. azcıkta kıskandımbir daha yarışma olursa en azından dereceye girmek isterim :)
yok canım benim derece hayalim yok da,çok heyecan yaptım acele davrandım biraz.rakiplerime bakıyorum da ,daha çok özenebilirmişim
vay canına,1 numara feci fark atmış
birinci şimdiden bellivay canına,1 numara feci fark atmış
aynı düşüncelerdeyim. Çok aceleye getirdim. Özenemedim.Birde başkası oje sürünce muhteşem oluyor da ben süremiyorum.Ondan pek olmadı.Farkındayım.Ama gerçekten bir daha açılsın yarışma çok isterim.yok canım benim derece hayalim yok da,çok heyecan yaptım acele davrandım biraz.rakiplerime bakıyorum da ,daha çok özenebilirmişim
bu yaşananlardan sonra ben yarışma açarmıyım bilemem artık. kararsızım.aynı düşüncelerdeyim. Çok aceleye getirdim. Özenemedim.Birde başkası oje sürünce muhteşem oluyor da ben süremiyorum.Ondan pek olmadı.Farkındayım.Ama gerçekten bir daha açılsın yarışma çok isterim.
bu yaşananlardan sonra ben yarışma açarmıyım bilemem artık. kararsızım.
biz eğlenmeye çalışıyoruz bu yarışmalarla,stresli yaşam tarzımızı renklendirmeye çalışıyoruz ve başarıyoruz da. bence bizim için yapmalısınızbu yaşananlardan sonra ben yarışma açarmıyım bilemem artık. kararsızım.
dün inanılmaz gerildim ve üzüldüm. bende eğleniriz diye açıyorumm bu yarışmaları. ama böyle oluncada keşke bu işe girmeseydim diyorum : (biz eğlenmeye çalışıyoruz bu yarışmalarla,stresli yaşam tarzımızı renklendirmeye çalışıyoruz ve başarıyoruz da. bence bizim için yapmalısınız
sayın şefimiz adminimiz, şirin adminimiz, kraliçemiz bizleri düşünnnnbu yaşananlardan sonra ben yarışma açarmıyım bilemem artık. kararsızım.
dün inanılmaz gerildim ve üzüldüm. bende eğleniriz diye açıyorumm bu yarışmaları. ama böyle oluncada keşke bu işe girmeseydim diyorum
malesef oluyor böyle şeyler, eminim bir dahakinde aynı şeyler olmayacaktır
admin değilim. editörüm ben ama.sayın şefimiz adminimiz, şirin adminimiz, kraliçemiz bizleri düşünnnnbiz masumuz bida isteriz bida bida kırmassın sen bizi
he editör iyi oldu dediğin çıkaramadıydım bir türlü adını şaapamadım işteadmin değilim. editörüm ben ama.
tamam yine yaparız. sizleri kırarmıyım ben. olurmu hiç.
bu yaşananlardan sonra ben yarışma açarmıyım bilemem artık. kararsızım.
geçmiş sayfaları okudunmu. neredeyse yarışmayı iptal edeecektikniye ki okypete
dün inanılmaz gerildim ve üzüldüm. bende eğleniriz diye açıyorumm bu yarışmaları. ama böyle oluncada keşke bu işe girmeseydim diyorum : (
sağol canım benim.Üzülme sen
Ve yarışmalara devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?