En Bakımlı El ve Tırnak'' Yarışması Oylaması

En Bakımlı El ve Tırnak'' Yarışması Oylaması

• Ankete Katılan
    277
  • Anket Kapalı .
ya hiç sorma hop oturup hop kalkıyorum.Çok özendim. azcıkta kıskandım bir daha yarışma olursa en azından dereceye girmek isterim :)

yok canım benim derece hayalim yok da,çok heyecan yaptım acele davrandım biraz.rakiplerime bakıyorum da ,daha çok özenebilirmişim

12 numaralı aday diyorum...
Küt kesim seviyorum ben en güzel 12 numara uygulamış...

1 numara çok güzel ama ona da yine bilgisayardan bakınca farkettim manikür yaraları var çok derin kesmiş sanırsam.

yok canım benim derece hayalim yok da,çok heyecan yaptım acele davrandım biraz.rakiplerime bakıyorum da ,daha çok özenebilirmişim

aynen ben de telefondan göndermiştim resmi uzak çekmişim kırptım filan büyütünce abuk sabuk bişe olmuş bi dahaki yarışmada dikkat edicem bide ben tarih filan koymayı unutmuşum ilk sonra bidaha çektim özensiz oldu

aynı düşüncelerdeyim. Çok aceleye getirdim. Özenemedim.Birde başkası oje sürünce muhteşem oluyor da ben süremiyorum.Ondan pek olmadı.Farkındayım.Ama gerçekten bir daha açılsın yarışma çok isterim.

bu yaşananlardan sonra ben yarışma açarmıyım bilemem artık. kararsızım.

bu yaşananlardan sonra ben yarışma açarmıyım bilemem artık. kararsızım.
biz eğlenmeye çalışıyoruz bu yarışmalarla,stresli yaşam tarzımızı renklendirmeye çalışıyoruz ve başarıyoruz da. bence bizim için yapmalısınız

biz eğlenmeye çalışıyoruz bu yarışmalarla,stresli yaşam tarzımızı renklendirmeye çalışıyoruz ve başarıyoruz da. bence bizim için yapmalısınız
dün inanılmaz gerildim ve üzüldüm. bende eğleniriz diye açıyorumm bu yarışmaları. ama böyle oluncada keşke bu işe girmeseydim diyorum : (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…