• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Bakımlı El ve Tırnak'' Yarışması Oylaması

En Bakımlı El ve Tırnak'' Yarışması Oylaması

• Ankete Katılan
    277
  • Anket Kapalı .
önce bu yöntemi dene memnun kalırsan devam edersin :)

tamam : )

flormarın var biliyorsundur herhalde ama yine de hızlı olmuyor,sırf bu kurutma derdi yüzünden kırk yılda bir oje sürüyorrum.ama hızlı kuruyan ojeler çıkmış şimdi,hiç denedinmi,ben onlar işe yarıyormu merak ediyorum.birde mat oje serileri çok çabuk kuruyor onu biliyorum.

flormar iyi değilmiş kurutucusu. oje olarak da mat serisini hiç kullanmadım.bir de onu alayım bakalım.

Kızçeler işte bunu şimdi yaptım
şükür tırnak uzadı şekil aldı,bu törpü şekline bayılıyorum kendimi bildim bileli bunu kullanıyorum...bir tık daha uzasa tam olucak...
14120078.jpg

bilgisayardan bakınca farkettim benim fotoda hep taşmış gibi görünmüş :KK57: püh keşke netleseydim hiç özenmemişim

günaydın, başım döndü sabah sabah ,bu nasıl güzel eller ve nasıl özenilmiş bir yarışma :KK53: hangi rakibime oy versem bilemedim ki o_O

Güzel bir yarışma olmuş :) tüm yarışmacılara başarılar dilerim. Ben oyumu 1 numaralı adaydan yana kullandım.

valla ben de oyumu rakibime verdim, hakkını yiyemem şimdi hatunun elleri çok zarif ve bakımlı,keşke benimde öyle uzun parmaklarım olsaaaa ıhhhh :KK51:

ben kısa tırnakten ve acık renk ojeyi sevdigim için oyum 12 numaraya gayet guzel.

ahh canım yaaa,bana da yanlışlıkla oy verdiler heralde , kıyamammm kii :KK70::KK70:

keşke benim d güzel tırnaklarım olsaydı ya küt ve tırnak yatağım kısa bide çok et oluyor manikür yaptırmassam alah alah yani küçücük tırnak kalıyor.. lale şeklinde olan tırnaklara bayılıyorum

Back