- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
Özel mesaj at bakiim bulmuş musun merak ettim :)valla buldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özel mesaj at bakiim bulmuş musun merak ettim :)valla buldum
attım bak mesajlara :)Özel mesaj at bakiim bulmuş musun merak ettim :)
attım bak mesajlara :)
üflemek diyesim geldi : )konu biraz dağılmışken soruma cevap lütfen güzel hatunlar.oje kurutucusu arıyorum.yok mu önerisi olan?
elektrikli soba da güzel iş görüyor :)üflemek diyesim geldi : )
üflemek diyesim geldi : )
gözümden birşey kaçmaz desem kendimle çelişirimValla da bulmuş.
suyun altına tutuncada kuruyormuşelektrikli soba da güzel iş görüyor :)
sıcak hava doğru seçim olmaz ben bir ara soğuk suya sokuyordum :) sıcak yumaşıtıyorevet o da denediğim yöntem. fön tutmak falanolmuyor olmuyor yine kurumuyor
sıcak hava doğru seçim olmaz ben bir ara soğuk suya sokuyordum :) sıcak yumaşıtıyor
önce bu yöntemi dene memnun kalırsan devam edersin :)hadi ya neyse bir de soğuk su deneyeyim.ama şöyle güzelce kurutan bir ürün olaydı iyiydi.
flormarın var biliyorsundur herhalde ama yine de hızlı olmuyor,sırf bu kurutma derdi yüzünden kırk yılda bir oje sürüyorrum.ama hızlı kuruyan ojeler çıkmış şimdi,hiç denedinmi,ben onlar işe yarıyormu merak ediyorum.birde mat oje serileri çok çabuk kuruyor onu biliyorum.hadi ya neyse bir de soğuk su deneyeyim.ama şöyle güzelce kurutan bir ürün olaydı iyiydi.
Yok canm aciklanmiycak isimler20.sayfaya kadar okudum ben daha fazla ilerleyemicem kimlikler açıklandımı açıklanmadımı net bişi söylermisiniz ??
bende yarışmadayım ve acıklanmasını istemem cogu kişi tanır benide burda herkes hakkıyla tanınmadıgı halde sadece tırnaktan alsın oyu tanıdık kankaa arkadas oldugu için almasın bence !
Veeee bayıldım ne güzel şeyler çıkmış ortaya herkese başarılar
en güzeliYok canm aciklanmiycak isimler
dimi ya :) ben açıklansam da kankam yok ki bana oy versin.gizli kalayım : ))en güzeli
Gizli kalmak en güzelii bencededimi ya :) ben açıklansam da kankam yok ki bana oy versin.gizli kalayım : ))