• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Bakımlı El ve Tırnak'' Yarışması Oylaması

En Bakımlı El ve Tırnak'' Yarışması Oylaması

• Ankete Katılan
    277
  • Anket Kapalı .
1,4,ve 14 arasında kaldım çok beğendim bu eller hostu.1 tercih ettim oyum 1 numara

Emeklerinize sağlık hanımlar

hadi ya:KK53: neyse bir de soğuk su deneyeyim.ama şöyle güzelce kurutan bir ürün olaydı iyiydi.
flormarın var biliyorsundur herhalde ama yine de hızlı olmuyor,sırf bu kurutma derdi yüzünden kırk yılda bir oje sürüyorrum.ama hızlı kuruyan ojeler çıkmış şimdi,hiç denedinmi,ben onlar işe yarıyormu merak ediyorum.birde mat oje serileri çok çabuk kuruyor onu biliyorum.

20.sayfaya kadar okudum ben daha fazla ilerleyemicem kimlikler açıklandımı açıklanmadımı net bişi söylermisiniz ??
bende yarışmadayım ve acıklanmasını istemem cogu kişi tanır benide burda herkes hakkıyla tanınmadıgı halde sadece tırnaktan alsın oyu tanıdık kankaa arkadas oldugu için almasın bence !
Veeee bayıldım ne güzel şeyler çıkmış ortaya herkese başarılar:KK68:

20.sayfaya kadar okudum ben daha fazla ilerleyemicem kimlikler açıklandımı açıklanmadımı net bişi söylermisiniz ??
bende yarışmadayım ve acıklanmasını istemem cogu kişi tanır benide burda herkes hakkıyla tanınmadıgı halde sadece tırnaktan alsın oyu tanıdık kankaa arkadas oldugu için almasın bence !
Veeee bayıldım ne güzel şeyler çıkmış ortaya herkese başarılar:KK68:
Yok canm aciklanmiycak isimler

4 tur baştan sona baktım hepsine kendimi 1.ilan ediyorum valla hiç mütevazi olamıcam :cool::KK70::KK70::KK70::KK70:
Tırnaklarımı severim herkeste çok beğenir ama ön plana çıkaramamışım ben onu gördüm :confused::confused:
İyi geceler :KK36::KK37:

Bence kesinlikle 12 numara. Hem aşırı uzun değil ve temiz, hem de şık;)

19 nomero dedim ve fakat 18 de cok hoş ve sade:KK9:
Bol şans herkese

Back