• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Bakımlı El ve Tırnak'' Yarışması Oylaması

En Bakımlı El ve Tırnak'' Yarışması Oylaması

• Ankete Katılan
    277
  • Anket Kapalı .
Bende ilk fotoyu çektim zaten bi heycanla sürmüşüm
foto çekçem hep bulaştı o kafayla kk ve tarihi yazmamışım...çok net çıktı foto ama gel gör ki oky kabul etmedi...
ertesi gün o kadar uğraştım ki aynı açıyı yakalayım diye...bu sefer flu çıktı güneş yoktu bu ilk haliydi ....o kadar üzüldüm ki bu netliği yakalamadığıma...Eki Görüntüle 1332983
Ben sizi "Bugün Tırnağıne Ne Renk Oje Sürdün" konusundan hatırlıyorum, bence renk seçimi yahut açı yanlış çok güzel fotoğraflar vardı orada çünkü:KK68:

111220141289.jpg

net çıkmadı ama bu da benden olsun.güzel olmasa da eklemek istedim.

Karar vermek ne kadar zor. Hepsi birbirinden güzel, herkese basarilar :)

Tir="hayatiyasa, post: 38268019, member: 496581"]Eki Görüntüle 1332989
net çıkmadı ama bu da benden olsun.güzel olmasa da eklemek istedim.[/QUOTE]
Tirnak boyun gayet iyi ;), renk degisik olabilirdi belki :)

Bu arada 11 numarayı tanıdım sanki uzun tırnak yapısından...Eğer tahmin ettiğim kişiyse o kadar güzel elleri var ki bu fotoğrafı çok gösterişsiz olmuş:KK37:

karar vermekte zorlananlar oylarını benden yana kullanabilir : ))
ben 11'e verdim oyumu dikine çizgiler ve renk seçimi eli ve tırnaklarını çok beğendim.

Tir="hayatiyasa, post: 38268019, member: 496581"]Eki Görüntüle 1332989
net çıkmadı ama bu da benden olsun.güzel olmasa da eklemek istedim.
Tirnak boyun gayet iyi :KK66:, renk degisik olabilirdi belki :)[/QUOTE]

teşekkür ederim.aslında ellerim bembeyaz ama nedense koyu çıktı.ben de pek yakıştıramadım rengi.genelde bordo sürerim kış aylarında bunu ilk kez denedim.senin ojenin rengi çok güzel bayıldımmmmm.

Tirnak boyun gayet iyi :KK66:, renk degisik olabilirdi belki :)

teşekkür ederim.aslında ellerim bembeyaz ama nedense koyu çıktı.ben de pek yakıştıramadım rengi.genelde bordo sürerim kış aylarında bunu ilk kez denedim.senin ojenin rengi çok güzel bayıldımmmmm.[/QUOTE]
Tesekkr ederm canm ben de bordo kullanirim genelde :))

konu biraz dağılmışken soruma cevap lütfen güzel hatunlar.oje kurutucusu arıyorum.yok mu önerisi olan?

Yüzük hastası olarak yüzüklere bayıldım ya içim gitti :) büyük emek verilmiş başarılar diliyorum herkese :)

Benimki farklıymış, boşuna yollama bunu kendini rezil etme sonuncu olursun dedi:KK70:

Back