• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Bakımlı El ve Tırnak'' Yarışması Oylaması

En Bakımlı El ve Tırnak'' Yarışması Oylaması

• Ankete Katılan
    277
  • Anket Kapalı .
Ahanda ben de çektim:KK53:
IMG_20141211_214640.jpg

Bende ilk fotoyu çektim zaten bi heycanla sürmüşüm
foto çekçem hep bulaştı o kafayla kk ve tarihi yazmamışım...çok net çıktı foto ama gel gör ki oky kabul etmedi...
ertesi gün o kadar uğraştım ki aynı açıyı yakalayım diye...bu sefer flu çıktı güneş yoktu bu ilk haliydi ....o kadar üzüldüm ki bu netliği yakalamadığıma...
14120018.jpg

1-ten rengin ve yüzüklerini çok beğendim.maniküründe etlerin biraz hırpalanmış görünsede başarılı olmuş beğendim : )
2-art yerine düz sürseymişsin daha doğru bir karar olurmuş
3-genç bir el gördüm sanki : ).art denemelerinin içinde en çok ortadaki kardan adamı beğendim.parmağına desen yapmış olmanda dikkat çekici
4-fotonun azizliğine uğramış gibisin soluk görünüyor.taş süslemeN farklı görünüyor.ellerin çok güzel
5-sevimli bir desen ama düz olaydı
6-tırnak diplerini temizleseydin keşke.noel baba deseni başarılı olmuş
7-noel baba çok güzel olmuş.renginide sevdim ama tırnak etlerinde ki fazla ojeyi temizleseydin
8-ne yazık ki foto net değil
9-net bir çekim olsaymış daha iyi görünürmüş
10-
bu kadar kısa tırnakta daha açık tonlar kullanılmalı bence.
11-güzel el ve tırnaklar beğendim.hele ki siyah beyaz çizim çok hoş.keşke tüm tırnaklar çizgili olsaymış.favorilerimdensin : )
12-
tırnak boyun ve ellerin çok güzel.renk seçimin doğru olmuş
13-rengi çok sevdim.sol elde ki orta parmaktaki siyah benekleri anlamadım.sağ eldeki taşı beğendim.
14-ellerin ve tırnakların çok güzel.manikürünü ve yüzüklerini de ayrıca beğendim ama sanki oje sürerken pek özenmemiş gibisin.
15-ellere ve tırnaklara diyecek bir şey yok gayet iyi.ama oje sürüşün acemice gibi geldi bana
16-ebru için çok uğraşılmış ellerine emeğine sağlık.tırnak yapına daha uygun bir renkle düz sürseymişsin daha iyi görünebilirdi.
17-tırnak boyun çok iyi.temiz bir iş çıkarmışsın.tırnakların şeker gibi görünüyor
18-keşke daha net bir foto olsaymış,iddialı şeker bir renk seçmişsin birde yazıda kullandığın kalem rengi ile uyumu da ayrıca beğendim : )
19-rengi sevdim,tırnak boyunu beğendim siyah lacivert uyumlu görünmüş
20-böyle renkleri severim ben ama foto açın yanlış olmuş
21-yıl başı gecesi için doğru seçim olur.yüzük parmağında da yüzük olaydı daha güzel görünürdü ellerin
22-tırnak şeklin güzel,yaptığın art başarılı keşke ellerin biraz daha görünseymiş
23-
rengi çok sevdim,tırnak ucunda sim kullanmanı da beğendim.ellerin daha çok görünmeliydi
Teşekkür ederim

Bende ilk fotoyu çektim zaten bi heycanla sürmüşüm
foto çekçem hep bulaştı o kafayla kk ve tarihi yazmamışım...çok net çıktı foto ama gel gör ki oky kabul etmedi...
ertesi gün o kadar uğraştım ki aynı açıyı yakalayım diye...bu sefer flu çıktı güneş yoktu bu ilk haliydi ....o kadar üzüldüm ki bu netliği yakalamadığıma...Eki Görüntüle 1332983
Bu poz daha iyiymis canm gercekten:)

[QUOTEsoylemistnses, post: 38267897, member: 179218"]:KK70:aha sende kendini ele verdin,etti dört kişi.[/QUOTE]
Kiz o soylemisti zaten ilk skandal oldugunda

Back