- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.958
- 248
Teşekkür ederim1-ten rengin ve yüzüklerini çok beğendim.maniküründe etlerin biraz hırpalanmış görünsede başarılı olmuş beğendim : )
2-art yerine düz sürseymişsin daha doğru bir karar olurmuş
3-genç bir el gördüm sanki : ).art denemelerinin içinde en çok ortadaki kardan adamı beğendim.parmağına desen yapmış olmanda dikkat çekici
4-fotonun azizliğine uğramış gibisin soluk görünüyor.taş süslemeN farklı görünüyor.ellerin çok güzel
5-sevimli bir desen ama düz olaydı
6-tırnak diplerini temizleseydin keşke.noel baba deseni başarılı olmuş
7-noel baba çok güzel olmuş.renginide sevdim ama tırnak etlerinde ki fazla ojeyi temizleseydin
8-ne yazık ki foto net değil
9-net bir çekim olsaymış daha iyi görünürmüş
10-bu kadar kısa tırnakta daha açık tonlar kullanılmalı bence.
11-güzel el ve tırnaklar beğendim.hele ki siyah beyaz çizim çok hoş.keşke tüm tırnaklar çizgili olsaymış.favorilerimdensin : )
12-tırnak boyun ve ellerin çok güzel.renk seçimin doğru olmuş
13-rengi çok sevdim.sol elde ki orta parmaktaki siyah benekleri anlamadım.sağ eldeki taşı beğendim.
14-ellerin ve tırnakların çok güzel.manikürünü ve yüzüklerini de ayrıca beğendim ama sanki oje sürerken pek özenmemiş gibisin.
15-ellere ve tırnaklara diyecek bir şey yok gayet iyi.ama oje sürüşün acemice gibi geldi bana
16-ebru için çok uğraşılmış ellerine emeğine sağlık.tırnak yapına daha uygun bir renkle düz sürseymişsin daha iyi görünebilirdi.
17-tırnak boyun çok iyi.temiz bir iş çıkarmışsın.tırnakların şeker gibi görünüyor
18-keşke daha net bir foto olsaymış,iddialı şeker bir renk seçmişsin birde yazıda kullandığın kalem rengi ile uyumu da ayrıca beğendim : )
19-rengi sevdim,tırnak boyunu beğendim siyah lacivert uyumlu görünmüş
20-böyle renkleri severim ben ama foto açın yanlış olmuş
21-yıl başı gecesi için doğru seçim olur.yüzük parmağında da yüzük olaydı daha güzel görünürdü ellerin
22-tırnak şeklin güzel,yaptığın art başarılı keşke ellerin biraz daha görünseymiş
23-rengi çok sevdim,tırnak ucunda sim kullanmanı da beğendim.ellerin daha çok görünmeliydi
Bu poz daha iyiymis canm gercekten:)Bende ilk fotoyu çektim zaten bi heycanla sürmüşüm
foto çekçem hep bulaştı o kafayla kk ve tarihi yazmamışım...çok net çıktı foto ama gel gör ki oky kabul etmedi...
ertesi gün o kadar uğraştım ki aynı açıyı yakalayım diye...bu sefer flu çıktı güneş yoktu bu ilk haliydi ....o kadar üzüldüm ki bu netliği yakalamadığıma...Eki Görüntüle 1332983
Benim de favorim ama tabi bir kaç aylık foto burenk çok güzel numarası ne ki bunun.
ee tabi oylamada oy kullananlar görülüyorvalla benim kafam karıştısen kim kime oy vermiş görebiliyormusun?
Benim de favorim ama tabi bir kaç aylık foto bu
Flormar Pretty serisinden P23
Temizliği sevmediğim den tırnak diplerimde haliyle pis oluyor :)
Elimden yemek yemeyeceğin için şanslısın
Vardır tabi:) Teşekkür ederimbayıldım.tırnakların da çok güzelher yerde var mıdır acaba? bu seri güzelmiş.
Ben zaten yapmıştım onu en baştan :)aha sende kendini ele verdin,etti dört kişi.
renk ne guzelmiş oyle ya cok severim bu tonları guzelde durmusAhanda ben de çektimEki Görüntüle 1332984
ya ben bu özelliği bilmiyordum yani sadece yüzdeler görülüyor sanıyordum,meğer tıklayınca kimler oy vermiş görülüyormuş,bilerek olmadı ya kusura bakmayınee tabi oylamada oy kullananlar görülüyor
Tesekkr ederm bitaneeemrenk ne guzelmiş oyle ya cok severim bu tonları guzelde durmus
Kiz o soylemisti zaten ilk skandal oldugunda[/QUOTE][QUOTEsoylemistnses, post: 38267897, member: 179218"]aha sende kendini ele verdin,etti dört kişi.
ben görmemişim o zaman,yaşlılık anacım yaşlılık.Kiz o soylemisti zaten ilk skandal oldugunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?