Sanırım7 tek oy var acaba hangisi
ahada :)kendine oy verdiği için bulmak zor olmadı
ya nasıl ortada,benim kim olduğumu nasıl bilebilirsin ki,cidden tek oy alan birsürü kişi var yada vardı,hem ben mesaj attıktan sonra belkide sonradan oy veren oldu.hiç bişi değişmemiş kabak gibi ortada kıvıramadınacemilik acemilik
ya nasıl ortada,benim kim olduğumu nasıl bilebilirsin ki,cidden tek oy alan birsürü kişi var yada vardı,hem ben mesaj attıktan sonra belkide sonradan oy veren oldu.
valla benim kafam karıştıiyi de kendime oy verdim demişsin ordan anladım zaten
valla benim kafam karıştısen kim kime oy vermiş görebiliyormusun?
Canım "Oylanma" yazan yerlere tıklayınca görünüyor.valla benim kafam karıştısen kim kime oy vermiş görebiliyormusun?
bende buldum seni :)valla benim kafam karıştısen kim kime oy vermiş görebiliyormusun?
Bu arada benim fotoda sübliminal var, ben de şimdi farkettim ama yarışma sonunda söyleyeceğim.
Gerçekten çok güzel tırnaklar var canım, karar vermek zor..Kime vereceğime hala karar veremedim ben canım
anaaaaa,bende yeni öğrendim,bilseydim demzdim ya tühhh,o kadar isim açıklanmasın diyen benOy sayisina tikladiginda kimlerin oy verdigi cikiyomus yeni uyandim
Gerçekten çok güzel tırnaklar var canım, karar vermek zor..
Bunun acik mavisi ve pembesi var bende cok guzel durmus
HıhıSorma öyle sen kullandın mı
Bende açık renkler güzel durmuyor nedenseBunun acik mavisi ve pembesi var bende cok guzel durmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?