Anaa ben de başkasına verdim ama benden güzel elleri şimdi allahı var :)))ben okpete sordum bu soruyu,evet kendine oy verebiliyormuşsun,kendimde olmasam zaten
valla canım yarışma ilk başladığında biraz bekledim oy vermedim,baktım bana oy veren kimse yok,bari namusum kurtulsun diye verdim kendime oyuAnaa ben de başkasına verdim ama benden güzel elleri şimdi allahı var :)))
valla canım yarışma ilk başladığında biraz bekledim oy vermedim,baktım bana oy veren kimse yok,bari namusum kurtulsun diye verdim kendime oyu
oy verebiliyor kendine1 çok hoşuma gitti ona verdim :) kişi kendini oylayabiliyor mu acaba onlara da bakılacak mı
bence doğru olmaz kendine oy,makyajda vermiştim kendime sonra hemen düzeltip rakibelerimden birine verdim.oy verebiliyor kendine
kendi tercihleri. zaten tek oy hakları var. ister kendilerine ister başkasına kullanabililirler. seçim onlarınbence doğru olmaz kendine oy,makyajda vermiştim kendime sonra hemen düzeltip rakibelerimden birine verdim.
valla canım yarışma ilk başladığında biraz bekledim oy vermedim,baktım bana oy veren kimse yok,bari namusum kurtulsun diye verdim kendime oyu
bende yorum yapmak istiyorum ama kendimi ele veririm diye yapmıyorum.ama gerçekten çok güzel eller var,yarışma sonrası tek tek markasını,nosunu vs...alacağım ojeler var,birde sanırım yarın manikürcüye koşucam,kendimi vericem törpüye,vericem törpüye
böylece sende ifşa ettin kendini
Sanırım7 tek oy var acaba hangisiböylece sende ifşa ettin kendini
dur okuyup geleceğim.Ben yorum yaptım, umarım kendimi ele vermemişimdir. :)
yooo etmedim,yarışmada bir sürü tek oy alan var ve hem ben oyu verdikten sonra çok şey değişmiş olabilir.iyi kıvırdımmı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?