• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Bakımlı El ve Tırnak'' Yarışması Oylaması

En Bakımlı El ve Tırnak'' Yarışması Oylaması

• Ankete Katılan
    277
  • Anket Kapalı .
23 numaranın ilk resminde baş parmak tırnagı tırnak yapısı gergi hafif tümsek gibi duruyor,takma tırnakta o şekilde durmaz diye düşünüyorum.Ojeyi tam sürmüş tırnaklara o yüzden öyle göründü bence.Tırnak etleri yukarıya dogru iyice itilmiş buda daha geniş göstermiş.Uzaktan bende öyle sandım ilk ama merak edip resmi indirip yakınlaştırıp baktım :KK53::KK53::KK53:

ben yarismadan ayriliyorum , bundan sonrada kısa tirnakli arkadaslar katilsin ki , bu kadar soeu isareti kalmasin kimsenin kafasinda, hasta hasta bir de bunu polemigine giremeyecegim,,,
nekadar alıngansınız tabıkıde ırdelecegız.. yarısma bu busekılde yaparak yarısmaya kotu ornek oluyorsunuz bence.. burda herkes fıkrını soyleyebılır.. yarısma bıter acıklamanızı ozaman yaparsınız.. yarısmaya katılıyorsanız elestırılere acık olmanız gerekır..

nekadar alıngansınız tabıkıde ırdelecegız.. yarısma bu busekılde yaparak yarısmaya kotu ornek oluyorsunuz bence.. burda herkes fıkrını soyleyebılır.. yarısma bıter acıklamanızı ozaman yaparsınız.. yarısmaya katılıyorsanız elestırılere acık olmanız gerekır..
cok emin yorumlar yapan sizsiniz

ben yarismadan ayriliyorum , bundan sonrada kısa tirnakli arkadaslar katilsin ki , bu kadar soeu isareti kalmasin kimsenin kafasinda, hasta hasta bir de bunu polemigine giremeyecegim,,,
yine noluyor kızlar. takma tırnak konusu artık açılmasın. kimsede çekilmeyecek. net. lütfen artık bunu demeyin

Back