Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
emin olmadan ne haksizligiamanın gecmısı sımdı okudum anacım ne yapayım haksızlıga gelemıyorum olay o
umsu kısmı bana oldukça uyuyor zatençok filozofumsu gördüm seni
ben su kısı haksızlık yapıyor demedım kısılık yapımdan bahsettım..emin olmadan ne haksizligi
Kızlar herkes buradayken buradan paylaşayım. Makyaj yarışmasından @Kazen bana kargo yollamış idi. Bugün ulaştı elime, şık bir palet. Kendisine çok teşekkür ediyorum:) kk baskılı kupa bekliyordum nedense, çok şaştım o yüzden:)Eki Görüntüle 1332864
23 no ...hadi sahneye :) ıspatlaaaa :)
tırnağının kızlığına bakılacak :):)
ben yarismadan ayriliyorum , bundan sonrada kısa tirnakli arkadaslar katilsin ki , bu kadar soeu isareti kalmasin kimsenin kafasinda, hasta hasta bir de bunu polemigine giremeyecegim,,,ben su kısı haksızlık yapıyor demedım kısılık yapımdan bahsettım..
pıskuvıtım sakın ol lutfenben yarismadan ayriliyorum , bundan sonrada kısa tirnakli arkadaslar katilsin ki , bu kadar soeu isareti kalmasin kimsenin kafasinda, hasta hasta bir de bunu polemigine giremeyecegim,,,
nekadar alıngansınız tabıkıde ırdelecegız.. yarısma bu busekılde yaparak yarısmaya kotu ornek oluyorsunuz bence.. burda herkes fıkrını soyleyebılır.. yarısma bıter acıklamanızı ozaman yaparsınız.. yarısmaya katılıyorsanız elestırılere acık olmanız gerekır..ben yarismadan ayriliyorum , bundan sonrada kısa tirnakli arkadaslar katilsin ki , bu kadar soeu isareti kalmasin kimsenin kafasinda, hasta hasta bir de bunu polemigine giremeyecegim,,,
bosver tolin sinirden aglıyorum ..pıskuvıtım sakın ol lutfen
cok emin yorumlar yapan sizsiniznekadar alıngansınız tabıkıde ırdelecegız.. yarısma bu busekılde yaparak yarısmaya kotu ornek oluyorsunuz bence.. burda herkes fıkrını soyleyebılır.. yarısma bıter acıklamanızı ozaman yaparsınız.. yarısmaya katılıyorsanız elestırılere acık olmanız gerekır..
hayır ya ben rıca edıyorum lutfen cıkma yarısmadan kalbosver tolin sinirden aglıyorum ..
oky kaldırirmisin fotomu
yine noluyor kızlar. takma tırnak konusu artık açılmasın. kimsede çekilmeyecek. net. lütfen artık bunu demeyinben yarismadan ayriliyorum , bundan sonrada kısa tirnakli arkadaslar katilsin ki , bu kadar soeu isareti kalmasin kimsenin kafasinda, hasta hasta bir de bunu polemigine giremeyecegim,,,
ıyıde resımde oyle gorunuyo yarısmanın bıtmesını bekleyemedıysenız edıtore acıklama yapardınız oda gerekenı soylerdı bu sekılde davranmanız manasız oldu.. neyse iyi aksamlar..cok emin yorumlar yapan sizsiniz
canım lütfen. böyle giderse bu yarışma olmayacak. yapmayın kızlar ARTIK.bosver tolin sinirden aglıyorum ..
oky kaldırirmisin fotomu