En Bakımlı El ve Tırnak'' Yarışması Oylaması

En Bakımlı El ve Tırnak'' Yarışması Oylaması

• Ankete Katılan
    277
  • Anket Kapalı .
1 numaralı adaya oyum. Maşallah diyelim nazar değmesin. Ellerine bayıldım tırnaklar sonra gelir benim için.hayran kaldım ellerine sonrada tırnaklarına. Ojeyede gerek yok. Çok abarttıgımı dusunmeyın biriyle tanısınca ilk ellerine tırnaklarına bakarım ondan :)

1 ve 23 arasında çok kaldım dönüp dönüp baktım baktım 1'in oyu çok 23'e gitti oyum
bütün arkadaşları tebrik diyorum

2 numara masallah ne zarif ellerin var .
1 ve 2 numarayi begendim ..

bende yorum yapmak istiyorum ama kendimi ele veririm diye yapmıyorum.ama gerçekten çok güzel eller var,yarışma sonrası tek tek markasını,nosunu vs...alacağım ojeler var,birde sanırım yarın manikürcüye koşucam,kendimi vericem törpüye,vericem törpüye

18 ve 21 numara arasında kaldım.İkisi de çok güzel.Oyum 18'e gitti,hayırlı olsun.

El bakımı ve parmak-tırnak yapısı haricinde,itiraf edeyim kısa tırnak ve renkli oje etkili oldu.

1 çok hoşuma gitti ona verdim :) kişi kendini oylayabiliyor mu acaba onlara da bakılacak mı

hanımlar neye göre oy veriyorsunuz merak ettim.mesela çoğu tırnakta oje kalıntıları var yani ette bana özensiz geldi.belki vakitte yoktu bilemem tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…