- 16 Nisan 2013
- 2.973
- 1.380
- 248
en son begendıgını oylamalısın bence. Çünkü diğer 2 sini gerçekten çok begenseydin 3. yü begenmezdin Tanıdık bir söz gibi gelebilir ama tamamen kendi uydurmasyonum3 tane arasında kaldım hangisini oylasam bilemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en son begendıgını oylamalısın bence. Çünkü diğer 2 sini gerçekten çok begenseydin 3. yü begenmezdin Tanıdık bir söz gibi gelebilir ama tamamen kendi uydurmasyonum3 tane arasında kaldım hangisini oylasam bilemiyorum
vay canınaa. çok güzelmiş ya. güle güle kullan canım. bayıldımKızlar herkes buradayken buradan paylaşayım. Makyaj yarışmasından @Kazen bana kargo yollamış idi. Bugün ulaştı elime, şık bir palet. Kendisine çok teşekkür ediyorum:) kk baskılı kupa bekliyordum nedense, çok şaştım o yüzden:)Eki Görüntüle 1332864
Kızlar herkes buradayken buradan paylaşayım. Makyaj yarışmasından @Kazen bana kargo yollamış idi. Bugün ulaştı elime, şık bir palet. Kendisine çok teşekkür ediyorum:) kk baskılı kupa bekliyordum nedense, çok şaştım o yüzden:)Eki Görüntüle 1332864
Teşekkür ediyorum efenim :)İyi günlerde kullan koa :)
koalınacım ıyı gunlerde kullan sekerımTeşekkür ediyorum efenim :)
sankı son numarakı tırnaklar bana takma gıbı geldı..
Teşekkür ediyorum canım:)koalınacım ıyı gunlerde kullan sekerım
deme öyle,akşamdan beri zaten yer yerinden oynuyor.sankı son numarakı tırnaklar bana takma gıbı geldı..
valla aslında emınım de neyse...Demeyeyim dedim ama bana da öyle geldi.
Bi skandali daha kaldiramayizdeme öyle,akşamdan beri zaten yer yerinden oynuyor.
çok filozofumsu gördüm senien son begendıgını oylamalısın bence. Çünkü diğer 2 sini gerçekten çok begenseydin 3. yü begenmezdin Tanıdık bir söz gibi gelebilir ama tamamen kendi uydurmasyonum
Valla takma tırnak alarmı çalınca açıkçası ben ilk o zannetmiştim.deme öyle,akşamdan beri zaten yer yerinden oynuyor.
amanın gecmısı sımdı okudum anacım ne yapayım haksızlıga gelemıyorum olay odeme öyle,akşamdan beri zaten yer yerinden oynuyor.