- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oooo kazenin eli bayağı açıkmış,bende sephoranın büyük set olanı var,pigmentleri iyidir,güle güle kullan.Kızlar herkes buradayken buradan paylaşayım. Makyaj yarışmasından Kazen bana kargo yollamış idi. Bugün ulaştı elime, şık bir palet. Kendisine çok teşekkür ediyorum:) kk baskılı kupa bekliyordum nedense, çok şaştım o yüzden:)Eki Görüntüle 1332864
İyi günlerde kullan canım :) O kupaları bende görmüştüm benimde gözüm kaldı onlardaKızlar herkes buradayken buradan paylaşayım. Makyaj yarışmasından Kazen bana kargo yollamış idi. Bugün ulaştı elime, şık bir palet. Kendisine çok teşekkür ediyorum:) kk baskılı kupa bekliyordum nedense, çok şaştım o yüzden:)Eki Görüntüle 1332864
hiçbirini begenmedim...
ooo kazene bak sennn bu yarısmanın bırıncısıne ne gonderıcek acabaKızlar herkes buradayken buradan paylaşayım. Makyaj yarışmasından Kazen bana kargo yollamış idi. Bugün ulaştı elime, şık bir palet. Kendisine çok teşekkür ediyorum:) kk baskılı kupa bekliyordum nedense, çok şaştım o yüzden:)Eki Görüntüle 1332864
mantıken baktığımda manikür ve oje seti diyorum.ooo kazene bak sennn bu yarısmanın bırıncısıne ne gonderıcek acaba
ben bı sonrakıne katılıcam bunada katılıcıktam ama nedense yaptıgım naıl artı begenmedım sıldımmantıken baktığımda manikür ve oje seti diyorum.
Birinci olayımda hediye istemem yeter ki olayımooo kazene bak sennn bu yarısmanın bırıncısıne ne gonderıcek acaba