• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Bakımlı El ve Tırnak'' Yarışması Oylaması

En Bakımlı El ve Tırnak'' Yarışması Oylaması

• Ankete Katılan
    277
  • Anket Kapalı .
valla kankasına oy verenler hak yiyor. vicdanları rahatsa hak yemek rahatsız etmiyorsa buyursun versinler. emeğe ayıp yapılan,,
hele özelden oy isteyenleride anlamam mümkün değil. gurur denen bir şey var. bir kişidenn bile isteyemem oy şahsen. gururumu yerle bir etmem. utanırım ayrıca

Yani ilk oylar zaten yarışmanın gidişatını da gösteriyor. Bu yarışmada bariz 1. aday birinci olacak, bir ihtimal 18 numara ile çekişebilir.
Her şeyi geçtim bunun için hırs yapmaya da gerek yok ben 3-5 haksızlık yapan olsa da sonucun değişeceğine inanmıyorum, şimdiye kadar hiç değişmedi çünkü. Eski yarışmalara da bakılırsa gayet haklı oylama yapıldığı görülebilir...
ben galiba kendimi yanlış anlatıyorum,diğer mesajlarımdada yazdım ben hırs yamıyorum çünkü isimler açıklansada açıklanmasa zaten ben 1.olamam,sırf heyecan olsun diye katıldım,ama diğer başabaş giden arkadaşlara haksızlık olur.hem kombin yarışmasında dikkat ettim ilk başta önde giden arkadaş sonra yarışmayı 2.olarak bitirdi.evet bencede yarışmayı 1.yarışmacı kazanacak ama isimler açıklanırsa belkide oylar başka yarışmacıya kayacak ve 1.yarışmacı kazanacak yada belki 18 numaralı yarışmacı 2.olacakken birinci olacak.

1 numara:tırnaklarınada elınede ojesınede bayıldım ojesının numarasını ıstıyorum sadece bır ıkı tırnagında tırnak etı kalmıs onun dısında harıka:)
2 numara:ellerı cok guzel naıl artta bıraz daha ılerlemesı lazım ama kesınlıkle kotu degıl:)
3 numara:nail artını begendım resmı azcık daha yakından cekseymıs ıyı olurmus:)
4 numara:ojenın rengı cok yakısmıs tenıne sadece torpuleme seklını sevemedım ama ellerı hos:)
5 numara:nail artı guzel dahada ilerletsın kendını:)
6 numara:naıl artı guzel sadece tırnaklarının bazıları kut bazıları oval torpulenmıs ona dıkkat edebılır:)
7 numara:tırnak yapısı cok guzel o golden rose ojeyı bende cok severım:)
8 numara:az daha yakından cekseymıs ıyı olurmus:)
9 numara:o ustune surdugu oje aslında sımlı pırıl pırıl parlaması lazımdı ama fotograf makınesının azızlıgıne ugramıs yoksa sıyah uzerıne sımlı oje guzel olur:)
10 numara:tırnak etlerı kalmıs onları alırsa tırnakları daha uzun gorunur:)
11 numara:tırnak yatagı uzun olan tırnaklara bayılıyorum cok guzel:)
12 numara:bunuda cok begendım hem torpulemeyı cok ıyı yapmıs hemde cok temız duruyo tırnakları:)
13 numara:kut sekılde torpulerse daha cok yakısabılır renk petrol yesılı guzel yakısmıs:)
14 numara:tırnakları cok hos tırnak etlerını temızleseymıs ıyımıs:)
15 numara:tırnakların cok guzel sadece bazılarının kenarı bos kalmıs renklerı sevdım:)
16 numara:ooooooo ebru yapmısız guzel ve temız olmus ebru yapmak zordur tebrık ederım:)
17 numara:cok temız ve cok hos olmus begendım:)
18 numara:tırnaklarınada ojenın rengınede bayıldım:)
19 numara:cok guzel ve temız olmus basarılar:)
20 numara:resmı ustten cekseydın daha net gorebılırdık:)
21 numara:cok guzel ve temız olmus begendım:)
22 numara:sadece sarı sımlerı sevemedım onun dısında tertemız cok guzel olmus:)
23 numara:ojenın rengıne bayıldım kesınlıkle alıcam:)
herkese basarılar kızlar:))

tolin hayrola ne oldu ya bu ne sinir,ben sen isimler açıklansın diyorsun dedimmi,sen beni alıntıladın yazdın bende seni alıntıladım yazdım sakin ol.o kankasına oy verenlere karşı olduğum için bu kadar yazıyorum,onların içi rahatsa bilemem.ben isimler açıklanmasın dediğim için eğlenceyimi bozdum,anlamadım.
yok ben sana sınırlenmedım ama aynı seylerı yazıyoruz bu kadar gerılmeye gerek yokkı altı ustu bı yarısma:KK51:

ben galiba kendimi yanlış anlatıyorum,diğer mesajlarımdada yazdım ben hırs yamıyorum çünkü isimler açıklansada açıklanmasa zaten ben 1.olamam,sırf heyecan olsun diye katıldım,ama diğer başabaş giden arkadaşlara haksızlık olur.hem kombin yarışmasında dikkat ettim ilk başta önde giden arkadaş sonra yarışmayı 2.olarak bitirdi.evet bencede yarışmayı 1.yarışmacı kazanacak ama isimler açıklanırsa belkide oylar başka yarışmacıya kayacak ve 1.yarışmacı kazanacak yada belki 18 numaralı yarışmacı 2.olacakken birinci olacak.
Ben de bir yarışmacı diskalifiye olacaksa herkesin isminin açıklanması gerektiğini düşündüm. Dİskalifiye olacaksa ona da haksızlık oluyordu bir nevi. Neyse zaten çoğu kişi ara sayfaları okumadan oylayacağı için problem olmaz diye düşünüyorum

Ben de bir yarışmacı diskalifiye olacaksa herkesin isminin açıklanması gerektiğini düşündüm. Dİskalifiye olacaksa ona da haksızlık oluyordu bir nevi. Neyse zaten çoğu kişi ara sayfaları okumadan oylayacağı için problem olmaz diye düşünüyorum
neyse kötü havayı değiştireyim,bu arada ben makyaj yarışmasını hiç göremeden kaçırmışım ve sen kazanmışsın tebrikler.benden aldığın the balm paletleri kullandınmı makyajında merak ettim canım.

Ben sebebini oky söyledim , senin gunahını ben de aldım ksura bakma :KK43:
ne kusuru olur mu öyle şey..benim törpü yapma şeklim değişiktir biraz ve şüphe varsa gidermek gerekir...
1 numara:tırnaklarınada elınede ojesınede bayıldım ojesının numarasını ıstıyorum sadece bır ıkı tırnagında tırnak etı kalmıs onun dısında harıka:)
2 numara:ellerı cok guzel naıl artta bıraz daha ılerlemesı lazım ama kesınlıkle kotu degıl:)
3 numara:nail artını begendım resmı azcık daha yakından cekseymıs ıyı olurmus:)
4 numara:eek:jenın rengı cok yakısmıs tenıne sadece torpuleme seklını sevemedım ama ellerı hos:)
5 numara:nail artı guzel dahada ilerletsın kendını:)
6 numara:naıl artı guzel sadece tırnaklarının bazıları kut bazıları oval torpulenmıs ona dıkkat edebılır:)
7 numara:tırnak yapısı cok guzel o golden rose ojeyı bende cok severım:)
8 numara:az daha yakından cekseymıs ıyı olurmus:)
9 numara:eek: ustune surdugu oje aslında sımlı pırıl pırıl parlaması lazımdı ama fotograf makınesının azızlıgıne ugramıs yoksa sıyah uzerıne sımlı oje guzel olur:)
10 numara:tırnak etlerı kalmıs onları alırsa tırnakları daha uzun gorunur:)
11 numara:tırnak yatagı uzun olan tırnaklara bayılıyorum cok guzel:)
12 numara:bunuda cok begendım hem torpulemeyı cok ıyı yapmıs hemde cok temız duruyo tırnakları:)
13 numara:kut sekılde torpulerse daha cok yakısabılır renk petrol yesılı guzel yakısmıs:)
14 numara:tırnakları cok hos tırnak etlerını temızleseymıs ıyımıs:)
15 numara:tırnakların cok guzel sadece bazılarının kenarı bos kalmıs renklerı sevdım:)
16 numara:eek:oooooo ebru yapmısız guzel ve temız olmus ebru yapmak zordur tebrık ederım:)
17 numara:cok temız ve cok hos olmus begendım:)
18 numara:tırnaklarınada ojenın rengınede bayıldım:)
19 numara:cok guzel ve temız olmus basarılar:)
20 numara:resmı ustten cekseydın daha net gorebılırdık:)
21 numara:cok guzel ve temız olmus begendım:)
22 numara:sadece sarı sımlerı sevemedım onun dısında tertemız cok guzel olmus:)
23 numara:eek:jenın rengıne bayıldım kesınlıkle alıcam:)
herkese basarılar kızlar:))
törpüme laf atan ilk kişisin tolis normalde herkrs bayılır :):) bas parmağa biraz fazla giriştim orası ondan öyle durdu tkma havası verdi ...hala gülümsuyorum yya şoku attlatım tabi :)

neyse kötü havayı değiştireyim,bu arada ben makyaj yarışmasını hiç göremeden kaçırmışım ve sen kazanmışsın tebrikler.benden aldığın the balm paletleri kullandınmı makyajında merak ettim canım.
Kötü hava seninle ilgili değil nahoş bir durum yaşandı o kadar:D
Evet onlarla yaptım zaten o makyajı nude tude paleti favorim, iyi ki de almışım :D

ne kusuru olur mu öyle şey..benim törpü yapma şeklim değişiktir biraz ve şüphe varsa gidermek gerekir...

törpüme laf atan ilk kişisin tolis normalde herkrs bayılır :):) bas parmağa biraz fazla giriştim orası ondan öyle durdu tkma havası verdi ...hala gülümsuyorum yya şoku attlatım tabi :)
Nasil yaptin torpunu anlatir misin hatun

Nasil yaptin torpunu anlatir misin hatun
ben elime dar tırnak yakıştırıyorum
eli çok daha uzun ve narin gösterir
o yuzden küt olacak şekilde üstten düz torpuluyorsun sonra yanlamasına ene doğru törpuluyorsun .çok uzun olduğu zamanlarda ise french yapılan kısım olur yya koyu beyaz miktarınca orayı daha da inceltiyorum...şık duruyor umarım anlatabilmişimdir

ben elime dar tırnak yakıştırıyorum
eli çok daha uzun ve narin gösterir
o yuzden küt olacak şekilde üstten düz torpuluyorsun sonra yanlamasına ene doğru törpuluyorsun .çok uzun olduğu zamanlarda ise french yapılan kısım olur yya koyu beyaz miktarınca orayı daha da inceltiyorum...şık duruyor umarım anlatabilmişimdir
Biraz daha uzaynca yapablrm bunu sanirm evet anladm saol:)

Back