- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
oooo kazenin eli bayağı açıkmış,bende sephoranın büyük set olanı var,pigmentleri iyidir,güle güle kullan.Kızlar herkes buradayken buradan paylaşayım. Makyaj yarışmasındanKazen bana kargo yollamış idi. Bugün ulaştı elime, şık bir palet. Kendisine çok teşekkür ediyorum:) kk baskılı kupa bekliyordum nedense, çok şaştım o yüzden:)Eki Görüntüle 1332864
İyi günlerde kullan canım :) O kupaları bende görmüştüm benimde gözüm kaldı onlardaKızlar herkes buradayken buradan paylaşayım. Makyaj yarışmasındanKazen bana kargo yollamış idi. Bugün ulaştı elime, şık bir palet. Kendisine çok teşekkür ediyorum:) kk baskılı kupa bekliyordum nedense, çok şaştım o yüzden:)Eki Görüntüle 1332864
ooo kazene bak sennn bu yarısmanın bırıncısıne ne gonderıcek acabaKızlar herkes buradayken buradan paylaşayım. Makyaj yarışmasındanKazen bana kargo yollamış idi. Bugün ulaştı elime, şık bir palet. Kendisine çok teşekkür ediyorum:) kk baskılı kupa bekliyordum nedense, çok şaştım o yüzden:)Eki Görüntüle 1332864
mantıken baktığımda manikür ve oje seti diyorum.ooo kazene bak sennn bu yarısmanın bırıncısıne ne gonderıcek acaba
ben bı sonrakıne katılıcam bunada katılıcıktam ama nedense yaptıgım naıl artı begenmedım sıldımmantıken baktığımda manikür ve oje seti diyorum.
Birinci olayımda hediye istemem yeter ki olayımooo kazene bak sennn bu yarısmanın bırıncısıne ne gonderıcek acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?