• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirme dönemimdeki tatlı krizlerimi atlatıp kilo vericem inş

Kızlar ancak girebildim yaa
Kahvaltı
1 Haşlama yumurta
Peynir
Zeytin
1 simit
1 dilim ekmek
Azıcık reçel pekmez
( simit için fazla oldu diye üzüldüm ama napalım işte yedik)

Öğle:
1 kase Çorba
Türlü yanına bulgur pilavı( çok az dün artmıştı)
1 dilim ekmek

Ara:
Leblebi
2 dilim elma armut( kızıma soymuştum)

Aksamlari evde spor yapmaya başladım 30 dkka sopa,mekik,bacak hareketleri feln çalıştım 1 hafta düzenli bir şekilde yapıcam bakalım...
kahvalti;
1 haşlanmış yumurta
küçük 1 dilim kasar peynin
küçük 1 dilim b.peynir
3 adet zeytin
1 dilim t.buğday ekmeğitim
Ara;
yeşil çay
1 bardak light süt

Spor süper olur yaa...bizimde evde bisiklet var bende bebiş 6 aylık olunca ona başlıcam.. Benimde kalçam daha geniş üstüm ince.. Üstüm 42 beden Altım hala 46 beden..

Spor süper olur yaa...bizimde evde bisiklet var bende bebiş 6 aylık olunca ona başlıcam.. Benimde kalçam daha geniş üstüm ince.. Üstüm 42 beden Altım hala 46 beden..

Valla spor şart ya bi baktım kendime aynada zayfladikca göbeğim sarkmaya başlamış onuda sporsuz toparlayamam :((

Ara;
Türk Kahvesi
öğlen;
4 kasık makarna
yarım tabak sulu köfte
Braz yoğurt
ara;
1 adet elma

Aynen bnde oyleyim canim :KK43: bide durmadan hareket etmeden zayflayamazsin diyen bi arkadasim var sinir olmaya basladim

Şu fikir verenlerden yargılayanlardan bıktım usandım.. Birde en yakınların bile bazen böyle gaflar yapıyor sinir oluyorum.. Verirsin arkadaşım verirsin.. Ama imkanın varsa tabii Zamanın varsa yapsan daha güzel olur.. Aldırış etme çok bilmişlere.. Öylede böylede vericez kiloları inş

Akşam:
1 kase mercimek Çorbası
Bamya
Erişte
Yarım ekmek ( bamya suyuna bandım)

Ara;
mandalina
malesef sıcak çikolata ictim. eşim çok istedi bende sütün içine paketin yarısını kattim dayanamadim :(((

Ara;
mandalina
malesef sıcak çikolata ictim. eşim çok istedi bende sütün içine paketin yarısını kattim dayanamadim :KK43:((

Yarısını katmışsın maşallah bu da irade meselesi.. Tebrikler☺️
Bende ara Yaptım 9da kestane yedik

Tünaydın..
Kahvaltıda değişiklik yaptık ama biraz ağır oldu malesef..
Menü:
Patatesli yumurta ( 1 yumurta 1 minik patates)
Zeytin
Peynir
3 dilim ekmek
Reçel pekmez(bandırarak yedim yine nekadar bilemedim)

Tünaydın..
Kahvaltıda değişiklik yaptık ama biraz ağır oldu malesef..
Menü:
Patatesli yumurta ( 1 yumurta 1 minik patates)
Zeytin
Peynir
3 dilim ekmek
Reçel pekmez(bandırarak yedim yine nekadar bilemedim)

Tünaydin canım...
bende kahvaltida;
1 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kasar
1 dilim b.peynir
3 adetde zeytin
ara;
Türk Kahvesi
öglen;
3 adet biber dolması
yogurt

Cay yanına 3 4 adet bisküvi yedim malesef :(((istedim gbi bir diyet yapamiyorum bu aralar canım çok sıkılıyo...

Cay yanına 3 4 adet bisküvi yedim malesef :KK43:((istedim gbi bir diyet yapamiyorum bu aralar canım çok sıkılıyo...

Benimde günden güne Değişiyor psikolojim yemem içmem.. neyse canım napalım işte insanlık hali..

Tünaydin canım...
bende kahvaltida;
1 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kasar
1 dilim b.peynir
3 adetde zeytin
ara;
Türk Kahvesi
öglen;
3 adet biber dolması
yogurt

Ekmeği bayaa azaltmışsın maşallah..
Tebrikler..

Ekmeği bayaa azaltmışsın maşallah..
Tebrikler..

Sabahları 1 dilim den başka yemiyorum şu abur cuburuda kessem iyi olucak ama elimde deil kiloyu çok zor veriyorum motivasyonum düşüyo baya veremicem saniyorum bu kadar Surede bu kadar az olunca moralim bozuluyo yada ben çok acele ediyorum :(((

Aksam yemegi;
5 kasık corba
1 y.kaşığı bulgur pilavi
1 y.kaşığı mantarli tavuk sote
salata

Back