Kızlar ya bebeklerle ev temizligini felan nasıl hallediyosunuz biraz konu dışı ama bana artık işkence gibi gelmeye basladi sabah 8 den buyana evi anca toparladim nedense is yapcm zamn mizirdanmaya basliyio yada byeri toplarken ben o baska yeri dagtiyo evi süpürüm silim diyorum bu seferde bişeyler döküyor yaptigim isde belli olmuyo
Canım aynen öyle yaa.. Benim birde ikiside bebek ikiside bezli Nazlı..
Kafayı yiyordum tuvalete bile gidemiyordum resmen.. Sonra eşimle konuştum arada temizliğe bayan alıyoruz.. Yoksa olmuyor.. Zaten toplu olmak gibi bir lüksümüz olmuyor.. Ben topluyorum kızım dağıtıyor.. Bazen salıyorum kendimi.. Çok gelenim gidenim olmuyor napalım bazen Dağınık duruyoruz.. Çok üzme kendini her evde var bu sorunlar helede bebekli evlerde..
Olduğu kadar..
Ya temizlikciyi ilk başlarda bende aliyodum ama artık almiyorum gelen gden pek bzdede olmuyo ama bole dagnikda benim içime sinmiyo.
Canım rahat olmak lazım hepimiz in evi öyle hele 2 çocuk olunca daha da zor evin hep düzenli olması....
Ben o kadar takmıyorum yani çocuklarla ilgilenmek daha öncelikli benim için
Haklisin canım. Çocuklar daha öncelikli ama son raddeye gelince ben dayanamıyorum isde.
Son raddeye gelince eğer imkanınız varsa yarım gün temizlik için bayan çağırmanı tavsiye ederim.. Çünkü zaten tüm gün çocuklarla hem beden hem beyin yoruluyor.. Sana ufak bir ödül oluyor birisinin işlerini görmesi..
Yatana kadar 3 lt su iciyorum. Yarın yine oruçum kızlar
Sizin yediklerinizi görünce ben çok mu yiyorum ne dedim şimdi
16.30 iftar
1 elma
1 portakal
1 kivi
18.30
7 kaşık mantı
1 kase cçorba
salata
19.30 eşim yemeğe geldi ona hamburger ekmeginden pizza yaptım 1 tane de ben yedim yani yarım hamburger ekmeği oluyor.
21. 30 gibi de yeşilçay ve hurma yerim 4 ya da 6 tane
Sizin yediklerinizi görünce ben çok mu yiyorum ne dedim şimdi
16.30 iftar
1 elma
1 portakal
1 kivi
18.30
7 kaşık mantı
1 kase cçorba
salata
19.30 eşim yemeğe geldi ona hamburger ekmeginden pizza yaptım 1 tane de ben yedim yani yarım hamburger ekmeği oluyor.
21. 30 gibi de yeşilçay ve hurma yerim 4 ya da 6 tane
Bende oglum dan kalan yarım muzu yiyim dedim zorlandım yerken artık aksamlari bseyler yiyemiyorum.
Bence Oruç tuttuğun ve emzirdiğin için normal.. Zaten sahurda hafif yiyorsundur..
Acıkıyorsun tabii
Ayrıca ben daha Kaşık Hesabı yapamıyorum
Küçük tabağı dolduruyorum..
Doyuyorum bayaa
Napaayım çok açımmmmm
Bende oglum dan kalan yarım muzu yiyim dedim zorlandım yerken artık aksamlari bseyler yiyemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?