yollarsan çok sevinirim filozof 79 bir an önce krtulmalı bu kilolardan bu arada bende urfadayım sen antepteydin demi
tamam ben internete yüklerim sana link gönderirim.evet ben de kilisliyim.Süper ya burda hemşeriler toplanmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yollarsan çok sevinirim filozof 79 bir an önce krtulmalı bu kilolardan bu arada bende urfadayım sen antepteydin demi
norml besleniyorum sadece ekmeği kestim sonuca birhaftda ki kiloya bakarız
bebişler küçük süt alıyorlar aç kalmasınlar hem dukanı atak olarak bir gün denedim yok sanki sütüm azaldı gibi geldi bende bıraktım
bol yoğurt ve et ağırlıklı yiyorum güçlendirmeye uyuyorum daha çok bakalım
bana link verecektin filozof 79
bugün başlasam iyi olur çığırdan çıkmış gibi hissediyorum kendimi
Ayyy çok imrendim sanaaaa.15 yıl istanbulda yasamış biri olarak söylüyorum.çok selam söyle istanbuluma...valiz hazrlıyorum bi merhaba diyeyim dedim :)
başlayalı 3 hafta oldu çok sıkı bir diyet yapamadım ama 87.9çıktım bugün.veee bende daha çok dikkat etmeye karar verdim..kendimi çok motive hissediyorum aman nazar değmesin..
gerçi canım cok sıkkın annem cocuklarıma bakıyor,ben cokyogunum..annemde boyun fıtıgı bel fıtıgı kolesterol var.bazen bana şu tahlili yaz bu ilacı getir diyor bende asmye bir geliyorum unutuyorum..dünde bir recete verdi unuttum.bana cok sitem etti belki haklı ama sen yazmayacaksan sen almayacaksan hastaneye giderim vs diyince insan üzülüyor onun yerine keşke kızım unutma dese veya tel etse hatırlatmak için..çok mu şey bekliyorum bilmem böylede gecte olsa hem yapıyorum hemde kendimi kötü hissediyorum
Ayyy çok imrendim sanaaaa.15 yıl istanbulda yasamış biri olarak söylüyorum.çok selam söyle istanbuluma...