zeytin yağını nerden getirdin? senin gibi komşu dostlar başına, 1 kilo zeytinyağı vermişsin, nerde bizde öyle komşu:)
süper aynur benim hayalim 60 kg bekarlığımdaki gibi ahh ahhh ben de gidecem ben de ben de
tebrik ederim senii
İste bu yaaa.diger diyet gruplarina katilmaya calisiyorum bazen ama olmuyo tekkrar birakiyorum.emziren bayanlarin toplanmasi super olmus.bende katiliyorum araniza:)))boyum 170 cm kilom 70.benim10 kilo vermem lazim
bende 160cm boyunda 69 kiloyum oğlum 7 aylık. bekarken 55 kilo idim. hamilelikten önce spor yapmama rağmen 74 kilo ile hamile kaldım. tabi bu kilolarda çalışmıyor olmamında katkısı oldu. doğumdan 1 ay önce 96 kilo idim. hiç bir diyet uygulamıyorum oğlum çok hareketli ve malum yürüyemediğinden eli kolu ben oldum. ama son 2 aydır kilo vermem azaldı. 2 ayda sadece 1 kilo vermişim. umudum yaz tatili ve yazın bol su içme isteğimin olması.
eşim bukadar kilo vereceğime hiç inanmadı hamilelikten sonra 65 olursam gelinlik giyip bi düğün daha yapıcaz... :)))
şimdi kaldı 4 kilo gerçi ben 60 ı hedefliyorum. şimdi eşimde diyo 60 olunca yaparız düğünü :)))
valla 65 te düğün yaptı yaptı yoksa evlenmeden olmaz diycem
boydan kurtarıyon arkadaş 10 kg versen manken olursun mankennn 10 kg dediğin nedir ki valla verirsin emzirdiğine göre yemenden çok kısmandan spora yüklensen iyi olur bebiş kaç aylık ona göre tabii, bu arada hoşgeldin aramıza :))İste bu yaaa.diger diyet gruplarina katilmaya calisiyorum bazen ama olmuyo tekkrar birakiyorum.emziren bayanlarin toplanmasi super olmus.bende katiliyorum araniza:)))boyum 170 cm kilom 70.benim10 kilo vermem lazim
bende 160cm boyunda 69 kiloyum oğlum 7 aylık. bekarken 55 kilo idim. hamilelikten önce spor yapmama rağmen 74 kilo ile hamile kaldım. tabi bu kilolarda çalışmıyor olmamında katkısı oldu. doğumdan 1 ay önce 96 kilo idim. hiç bir diyet uygulamıyorum oğlum çok hareketli ve malum yürüyemediğinden eli kolu ben oldum. ama son 2 aydır kilo vermem azaldı. 2 ayda sadece 1 kilo vermişim. umudum yaz tatili ve yazın bol su içme isteğimin olması.
eşim bukadar kilo vereceğime hiç inanmadı hamilelikten sonra 65 olursam gelinlik giyip bi düğün daha yapıcaz... :)))
şimdi kaldı 4 kilo gerçi ben 60 ı hedefliyorum. şimdi eşimde diyo 60 olunca yaparız düğünü :)))
Selam kizlar, cok fazla yazmasamda takip ediyorum sizleri :) Nisan ayinda benim kilo vermem durdu, burda cok yagmur yagdigi icin yuruyus yapamadim malesefdiyetlede cok zayiflamiyorum ben.. Neyseki bir haftadir tekrar kilo vermeye basladim, ben dukan diyetini tam uygulamaya basladim kizlar cokta faydasi oldu :) sutum masallah azalmadi cunku bol yogurt ve sut tuketiyorum ayrica gunluk nerdeyse 3 lt su iciyorum :)
oo süper o zaman ben de işe başlayınca gideyim işyerinden de giden bi sürü arkatdaş oldu onlar da beğenmişti emzirenler gidebiliyor o halde..
tabi kolesterol hakkında karatay hocanın çok güzel bilgileri var çiğdemcim onları okumadı tavsiye ederim kolesterol olmazsa vücudumuzda hiçbir hormon çalışmazmış o yüzden yağ mutlaka olmalıymış beslenmemizde hele ki sizin gibi hakiki z.yağı varsa tam süper olur biz iç anadolulu olaraktan bozkır topraklarda buğday nohuttan ve hamurdan başka bilmiyos..
İste bu yaaa.diger diyet gruplarina katilmaya calisiyorum bazen ama olmuyo tekkrar birakiyorum.emziren bayanlarin toplanmasi super olmus.bende katiliyorum araniza:)))boyum 170 cm kilom 70.benim10 kilo vermem lazim
Selam kizlar, cok fazla yazmasamda takip ediyorum sizleri :) Nisan ayinda benim kilo vermem durdu, burda cok yagmur yagdigi icin yuruyus yapamadim malesefdiyetlede cok zayiflamiyorum ben.. Neyseki bir haftadir tekrar kilo vermeye basladim, ben dukan diyetini tam uygulamaya basladim kizlar cokta faydasi oldu :) sutum masallah azalmadi cunku bol yogurt ve sut tuketiyorum ayrica gunluk nerdeyse 3 lt su iciyorum :)
hg canım aynur ben boyun uzun canım o yönden sanslısın bebegin ne kadarlık
boydan kurtarıyon arkadaş 10 kg versen manken olursun mankennn 10 kg dediğin nedir ki valla verirsin emzirdiğine göre yemenden çok kısmandan spora yüklensen iyi olur bebiş kaç aylık ona göre tabii, bu arada hoşgeldin aramıza :))
hoşgeldin aramızaaaa :)) boyunun uzun olması çok güzel ama kilo vermek istiyorsan beraber vermeye çalışırız :) ben mesela dukanla vermeye çalışıyorum :)
slm cikom sen de burdasın:)hoşgeldin:)))bende 160cm boyunda 69 kiloyum oğlum 7 aylık. bekarken 55 kilo idim. hamilelikten önce spor yapmama rağmen 74 kilo ile hamile kaldım. tabi bu kilolarda çalışmıyor olmamında katkısı oldu. doğumdan 1 ay önce 96 kilo idim. hiç bir diyet uygulamıyorum oğlum çok hareketli ve malum yürüyemediğinden eli kolu ben oldum. ama son 2 aydır kilo vermem azaldı. 2 ayda sadece 1 kilo vermişim. umudum yaz tatili ve yazın bol su içme isteğimin olması.
kızlar merhaba bende emziren bir anneyim fazla kilolarım var,uyguladığınız diyet listeleri varmıy?ardımcı olursanız sevinirim
merhaba hoşgeldin, bebeğin ne kadarlık bilmiyorum ama ben dukan yapıyorum 9 aylık bebeğim
hoşbulduk canım,benim bebeğim 5 aylık,ek gıdalara tamamen başlamadık..sütüm yetmiyor zaten mamada veriyorum,kafama göre bişey yapmak istemedim:44:ama bacaklardan çok kilo almışım,boyum1.70 kilom 69..55 olsam çok güzel olur aslında
ben dukan yapıyorum 9 aylık bebeğim
mesela bir günlük listeni yazar mısın?
kızlar şu diyeti okudunuz mu mucize başlığı altında.yağsız tuzsuz haşlanmış tavuk ve salata ile 7-8 kilo vermişler
oooo 1,70 e 55 olursan tığ gibi kalırsın :)) senin bol bol yürüyüş yapman lazım bacaklarındaysa şayet fazla kilolarının çoğunluğu.
sweetnurse;
o diyeti yapıcana dukan yap daha iyi,o diyetle nasıl sütünü koruyacaksın? sadece salata ve tavuk.. dukanda tüm proteinler ve sebzeler var patates hariç..
çok iyi yaaa kendime yoldaş bir dukancı buldum, çok rica edicem bundan sonra sık girmeye çalış aynurcum :) kaç kg ile başladın, ne kadar verdin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?