canım sagol ıyı yazısssın kıloyu :) yarın sabah baslıyım bakalım ben sımdı kahvaltıda ne yıyebılırım sen neeler yedın kıtabında sıparısını verdımm
canım 3 gün atak çıktı ya sana 3 gün sadeceprotein yiceksin başka hiç bir şey yok, yani neler:
yumurta (sarısı günde 1 taneyle sınırlı ama beyazı sınırsız yiyebilirsiniz, yağsız olmak şartıyla her şekilde yapabilirsin.)
tavuk(derisi ve yağlarını attıktan sonra ve yine yağsız pişirmek şartıyla sınırzı)
en fazla yarım yağlı yani %2 yağlı olmalı en fazla, süt ve süt ürünleri ama sütün kendisini içmek istersen günde 1 su bardağı en fazla, ve günlük tükettiğin bütün süt ve süt ürünleri toplamı aşağı yukarı 1 lt olmalı, göz kararı hesaplarsın artık
kırmızı et yine aynı şekilde yağlarından arındır yada az yağlı olabilir mesela kıyma falan, sınırsız
balığı yağlarından ayırmasan da olur her türlü sınırsız
1.5 - 2 lt su
20 dk spor
1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği
atakta sadece bunlar var ama nasıl pişirirsen pişir yeter ki yağsız pişir illa ki yağ dersen günlük 1 yemek kaşığı
ayrıca sınırlı izinliler de var ama onları bilmesen de olur sonra insan kullanmak istiyor haliyle kilo verimi yavaşlıyor, ama yok ben bilmek isterim dersen buraya kopyalayayım
sonra tatlandırıcı kullanabilirsin şeker ,un tabi ki yok, tuz sınırlı biliyorsun ödem yapıyor
ben ekmeksiz yapamam dersen günlük yulaf kepeği hakkını ekmekvari birşey yapıp yada krep yapıp kullanabilirsin,tarifleri faceteki dukan diyet tariflerinde mevcut
yulaf kepeğini her yerde bulabilirsin, migros,carrefour,kipa,metro, vs yerlerde aktarlarda var,ayrıca faceteki o sayfada tam bizlik bölümünü incele fotoğraflar bölümündeki.
ben tatlandırıcı olarak içeceklere splenda tablet kullanıyorum eczaneden aldım 100 tanelik 11 tl
kek,pasta vs yapımı için ise toz tatlandırıcı aldım migrostan,kipada da var takita formtat60,kipada 14 tl, migrosta 18 tl.takita nın çeşitleri var ama sadece bu çeşidini kullanabiliyoruz.
bu ürünler ve daha fazlası dediğim gibi faceteki sayfanın fotoğraflar bölümündeki tam bizlik albümünde var.
meyve kilo verme sürecinde kesinlikle yok
buarada ben şunu hatırlatayım da gerisini siz bilirsiniz, dukan kitabında da belirtiyor,faceteki sayfada da üstüne basa basa söylüyorlar:
hamileler ve emzirenler bu diyetin ilk 2 bölümünü yani atak ve seyiri yapmasın güçlendirmeden başlasın diyor,zararlıymış bebek için,kilo verdikçe bizdeki yağlar ve toksit madde bebeğe geçirip ileride bebeğin sağlık sorunlarına yol açabilirmiş öyle diyorlar ben ilk başlarda güçlendirme yaptım 1 ay ve 4 kg verdim ama sonra da düşündüm ki ben değil tabi de verenler emzirdikçe kilo veriyor ya o zaman da bu yağ ve toksit maddeler bebeğe geçmiyor mu düşününce, ben böyle düşündüm ve başından başladım,size de söyleyeyim karar sizin sonra yok sen bize niye söylemedin uyarmadın demeyin..