Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Emziren Annelerin Birlikte Zayıflama Deneyimleri
- Konu Sahibi zeyzeyz
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- doğum sonrası kilo vermek emziren anne diyeti
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Ekim 2015
- 122
- 74
- 13
- 36
- 9 Kasım 2015
- 1.106
- 2.294
- 83
- 40
- 31 Aralık 2010
- 109
- 61
- 98
Hadi bakalım canım birlikte verelim bu kilolariSonunda karar verdim başlıyorum sizinle birlikte. Bugün 66 kg yim hedefim 56 olmak
5ay oldu bir de dogum.kontrol hapi kullamiyorum bir ay olmadi daha ondan ola biliMoralini bozma canım. Doğum Yapalı ne kadar oldu?
Gidecek bu kilolar...
Ben bu hafta sadece 500 gr verebilmişim. Ama olsun yuruyusler devam.
- 23 Haziran 2014
- 377
- 90
- 73
- 30 Temmuz 2015
- 4.629
- 11.261
- 158
- 9 Kasım 2015
- 1.106
- 2.294
- 83
- 40
- 9 Kasım 2015
- 1.106
- 2.294
- 83
- 40
slm kızlar benimde kızım 18 aylık halen emziriyorum.bu ara yine kilo almaya başladım duzgun bir şekilde dikkat edemiyorum yediklerime aslında yemekle aram pek yok yani çok aşırı tüketmıyorum tek sıkıntım tatlı gıdalar yemeden duramıyorum çikolata,pasta poğaca borek kendimi tutamıyorum tabi oda kocaman bir göbek yapıyo aslında çokda hareketlıyım sekizinci katta oturuyorum gunde ikikere mutlaka in çık yapıyorum asansor bozuk evdede aksama kadar durmuyorum topla temizle hazırla ama gitmiyo kilolar napcam bilmiyorum.etrafımdaki insanlarda kilo aldığı soyluyorlar onla söyledıkce ben daha çok yiyorum belkide onlara inat bilemıyorum
- 9 Kasım 2015
- 1.106
- 2.294
- 83
- 40
Bu topikte pek hareket yok, cuma zayıflama yarışması topiğine katıldım, çok eğlenceli ve güzel paylaşımlar var. Gerçekten kilo vermek istiyorsan kesinlikle tavsiye ederim.slm kızlar benimde kızım 18 aylık halen emziriyorum.bu ara yine kilo almaya başladım duzgun bir şekilde dikkat edemiyorum yediklerime aslında yemekle aram pek yok yani çok aşırı tüketmıyorum tek sıkıntım tatlı gıdalar yemeden duramıyorum çikolata,pasta poğaca borek kendimi tutamıyorum tabi oda kocaman bir göbek yapıyo aslında çokda hareketlıyım sekizinci katta oturuyorum gunde ikikere mutlaka in çık yapıyorum asansor bozuk evdede aksama kadar durmuyorum topla temizle hazırla ama gitmiyo kilolar napcam bilmiyorum.etrafımdaki insanlarda kilo aldığı soyluyorlar onla söyledıkce ben daha çok yiyorum belkide onlara inat bilemıyorum
kızlar merhaba bu topiği bulduğum çok iyi oldu bende sizinle zayıflamak istiyorum yoksa artık fıçı halime geri dönücem...
kendimi tanıtayım ben burcu hemşireyim 24 yaşımdayım 15 aylık evliyim 2.5 aylık minnoş bir kızım var
daha önce kadınlar kulubu diyet grupları yarışması ile 20 kiloya yakın verdim 78 le diyete başlayıp 58 59 arası oynadım hep
59 kilo ile evlendim 68 ile hamile kaldım 84 ile doğuma gittim. doğumdan eve geldiğimde 74 kiloydum. şuan kaç kiloyum bilmiyorum. pazartesiden itibaren sağlıklı bir beslenme listesi ve sporla karşınıza geleceğim tabi aranızda bana da yer varsa umarım yavaş yavaş da olsa eskileriminiçine girerim herkese iyi günler
kendimi tanıtayım ben burcu hemşireyim 24 yaşımdayım 15 aylık evliyim 2.5 aylık minnoş bir kızım var
daha önce kadınlar kulubu diyet grupları yarışması ile 20 kiloya yakın verdim 78 le diyete başlayıp 58 59 arası oynadım hep
59 kilo ile evlendim 68 ile hamile kaldım 84 ile doğuma gittim. doğumdan eve geldiğimde 74 kiloydum. şuan kaç kiloyum bilmiyorum. pazartesiden itibaren sağlıklı bir beslenme listesi ve sporla karşınıza geleceğim tabi aranızda bana da yer varsa umarım yavaş yavaş da olsa eskileriminiçine girerim herkese iyi günler
Canim ayni ben bende su an 77 falanim bende bi 60 olsam cok iyi hadi 65 gene iyi ama nasil yapicam bilmiyorum 3 aylik kizim var emziriyorum inan artik psikolojim bozuldu daha 21 yasindayim kendimi sanki 55 yasinda hissetiyorum.saka falan degil esim hic takma diyo ama bi kaynanam var yok evlendiginde daha guzeldin falan diyo iyice sinirler tavan yapiyo bende =/ vermem lazim ama emziriqim.icin cok acikiyom herseyi yiyesim geliyo sabahtan aksama kadar tutuyom agzimi ama gece olunca gelsin cipsler colalar cikilotalar ...kızlar merhaba bu topiği bulduğum çok iyi oldu bende sizinle zayıflamak istiyorum yoksa artık fıçı halime geri dönücem...
bende zayıflamak istiyorum benimde 3,5 aylık kızım var ve eşim zayıflamama karşı çünkü sabahları limonlu su içerek zayıflamaya çalıştım ve bebeğimin kilo alımı yavaşladı. ne yapcam bilmiyorum ama bu kilolu halim moralimi çok bozuyo doğumdan sonra 10 kilo kaldı resmen. arkadaşlar napcam benim durumumda olupta kilo verebilen var mı ? yoksa kızım 6 aylık olana kadar beklemem mi gerek
- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Merhaba arkadaşlar kimse birşey yazmamış önceden çok güzel motive olup kilo verenler olmuş ben çok kilo aldım hamilelik sonrası Nasıl yapıcam diyet bilmiyorum yarın başlamayı düşünüyorum yine bir grup kurssak başlasak motive olsak güzel olmaz mı 83 kilo ile hamile kaldım ben 101 ile falan da doğuma gittim doğum sonrası 93.5 falandım ama sonra dikkat etmedim kilo almıyordum üzerine ama diyete başlayacağım diye dikkat etmedim daha çok yedim 98 kilo oldum çok kafaya takıyorum bu kiloyu eşim şikayet etmiyor ailecek yemeyi çok seviyorlar ama ben takıntılıyım kilolu görmek kendimi çok kötü hissettiriyor sizden yardım bekliyorum motivasyon ve destek için
- 1 Aralık 2014
- 2.077
- 2.716
- 128
- 39
kizlar gecen sene buradaydim. bir hafta yaptım basim dondu vs dieti bıraktım. sonra karataya basladim basim masim donmedi hem de kolaylikla kilolarimi verdim hala verdigim kilodayim beni.goren 5kisi de karatay yaptı belki daha fazla onlar da verdi :)
71 den 56ya dustum :) :) :) :)
- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Yardımcı olur musunkizlar gecen sene buradaydim. bir hafta yaptım basim dondu vs dieti bıraktım. sonra karataya basladim basim masim donmedi hem de kolaylikla kilolarimi verdim hala verdigim kilodayim beni.goren 5kisi de karatay yaptı belki daha fazla onlar da verdi :)