- 31 Aralık 2010
- 109
- 61
- 98
Tebrik ederim canım valla öğlene kadar durmuşsun. Ben de eşlik edeyim sana.eveeeeet kahvaltı 1 açıyorum 1 yumurta ve oğlumun yumurtasının beyazı, yeşil zeytin, 2 dilim ekmek şekersiz çay öğleye kadar birşey yok
İyiymiş, 70 kilo diyetisyen moral oldu vallaarkadaşlar trt1 deki diyetisyenin 4 aylık bebeği varmış en az 70 kilo o yüzden canınızı sıkmayın hiç :)
ilk 4 ay iştahım çok artmıştı benim, kendini suçlama ama sütünü arttıracak ara ögünler yap badem ceviz kayısı, bulgur salatası, buğday salatası falan, çok fena acıkmadığın sürece gece yeme derim çünkü çok arkadaşım bu şekilde kilolarını verdi hatta şimdi 36 beden oldular, 3 ay sonra biz de öyle olabiliriz biraz sabırla olacak inşaallahAslında haklisin ama çok üzülüyorum işte bu kilolarıma. Biliyorum O kadar kilo kısa zamanda gitmez ama...
Süte zararı olmasın diye yiyorum aslında. Sadece şu acikmadıgim halde keyif olsun diye yemekten vazgeçsem o da yeter bana.
Ooff ooff
Canım sen ne zamandır mekik çekiyorsun. Göbeğinde etkisi nasıl ki?60 mekik çektim bide
Canım doğum yaptığımdan beri çekiyorum az azC
Canım sen ne zamandır mekik çekiyorsun. Göbeğinde etkisi nasıl ki?
Ay evet haklısın ama biranda yenik düştüm nefsimekeşke ödülünü sabah yeseydin ama haketmişssin maşaallah
Sende çek mekik gebelikten sonra o kaslar işlevini kaybedip zayıflıyor. Yarım mekik çek tam mekik zararlı olabiliyur yanlış bi harekette. Google yaz yarımmekik şeklini anlarsınC
Canım sen ne zamandır mekik çekiyorsun. Göbeğinde etkisi nasıl ki?
Meyve ve ya yeşilçay iç yada kuru meyve veya badem ceviz at ağzına çok katı olmahadibakalım yarım mekik e de başlayalım,kahvaltımızı yaptık,yumurta beyazı, 2 ceviz 3 zeytin, 2 dilim ekmek, azıcık tereyağı bal ,yarım domates salatalık çay, öğleye kadar arada birşey yemek yok,
başlık neydi canımMeyve ve ya yeşilçay iç yada kuru meyve veya badem ceviz at ağzına çok katı olmaemziriyorsun sonuçta.
Bu arada ben başka topiktede takılıyorum taaaa eski topiğim hamilelikten önceki orayada buyur gel ordaki arkadaşlarda süperler gaza geliyor insan
Ben de egzersiz yapiyorum akşamları. Tam da dediğin gibi yarim mekik de cekiyorum aslında. Ama hergun düzenli yapmıyorum işte. Bazan bebek hiç musade etmiyorSende çek mekik gebelikten sonra o kaslar işlevini kaybedip zayıflıyor. Yarım mekik çek tam mekik zararlı olabiliyur yanlış bi harekette. Google yaz yarımmekik şeklini anlarsın
Tamam ayın 20 si. O zaman kadar dayanalim ins.bu arada dün ayın 5 iydi bakalım ayın 20 sinde herkes ne kadar verdiğini yazsın buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?