- 23 Eylül 2010
- 2.969
- 5.172
- Konu Sahibi samimikxixz
sonunda evime gelebildim, sözde dikkat edeceğim ya sanki daha çok yedim bu tatilde. neyse artık evdeyim daha dikkat edicem..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- dila506 74......60
- samimikız 62......55
- kkkmevsim5 78.......65
- hy_patia 58.......53
- sipiga 60.......52
- ilknurgk 77.......65
- dorukum 77.......60
- kübraderin 73.......55
- nomore 68.......55
- pratikanne 64.....56
- selene34 71.....60
- kestane 70.....65
- spring78 58.....53
selam kızlar 4.5 aylık bir bebeğim var 82 kiloyla doğum yaptım şu anda 70 kiloyum beni de ekleyin
70.....58
merhaba kızlar!!!!!!!bu sorunlarla cebelleşirken yalnız olmadığımı görmek beni rahatlattı.ben de 74 kiloyum.hastaneye gittiğimde muayene olmak için bana hamile misin diye soruyorlar.çok canım sıkılıyor buna.tatlı krizleri bende de var.kısa zamanda zayflamak ve 60 kilo olmak istiyorum.akşam eşimle de konuştuk.beni destekleyeceğini söyledi.sabahları yürüyüş yapmaya başlayacağım yarından itibaren.oğluşa da (eğer uyanırsa) eşim ilgilenecek .sauna eşofmanı almayı düşünüyorum.daha önce kullanan varsa bu konuda bilgi verebilir mi? ayrıca lütfen listeye beni de ekleyin.
merhaba kızlar!!!!!!!bu sorunlarla cebelleşirken yalnız olmadığımı görmek beni rahatlattı.ben de 74 kiloyum.hastaneye gittiğimde muayene olmak için bana hamile misin diye soruyorlar.çok canım sıkılıyor buna.tatlı krizleri bende de var.kısa zamanda zayflamak ve 60 kilo olmak istiyorum.akşam eşimle de konuştuk.beni destekleyeceğini söyledi.sabahları yürüyüş yapmaya başlayacağım yarından itibaren.oğluşa da (eğer uyanırsa) eşim ilgilenecek .sauna eşofmanı almayı düşünüyorum.daha önce kullanan varsa bu konuda bilgi verebilir mi? ayrıca lütfen listeye beni de ekleyin.
beni de ekleyin.şuanki kilom 95, hedefim 78, boyum 179cm. doğuma 96 ile girmiştim sadece 2,5 kilom gitmişti.şimdi onu da geri aldım.ama 1-2 gündür daha dikkat etmeye çalıyırom.en azından gece atıştırmalarını kaldırdım sayılır.bi de düzenli uyuyabilsem.yardımcım var ve gece geç yatıp öğleye kadar uyuyorum.sonra da kendim iyorgun bitkin hissediyorum.yürüyüş yapmaktan çekiniyorum.normalde daha önce yürüyüşle çok güzel kilo verdim ama emzirirken sütümü azaaltıyor.denedim biliyorum.bu nedenle yürüyüşten korkuyorum.kızım 4 aylık.
- dila506 74......60
- samimikız 62......55
- kkkmevsim5 78.......65
- hy_patia 58.......53
- sipiga 60.......52
- ilknurgk 77.......65
- dorukum 77.......60
- kübraderin 73.......55
- nomore 68.......55
- pratikanne 64.....56
- selene34 71.....60
- kestane 70.....65
- spring78 58.....53
- altunummm 65.....55
- ikoerd 62.....58
- zenan 63.....55
- gökkusagigizem 70.....58
- kitapkolik 74.....60
- xtatlıkız 63.....58
çarşamba günleri tartılıp sonuçları yazıyoruz
dorukum örnek menünü çok beğendim.gerçekten aç kalmadan kilo vermek çok kolay aslında.mantığı bilip bu işi kafada çözmek lazım.ama spor bana göre değil ya.bundan öncede 100 kez başladım 2 gün sonra bitti.hele şimdi kızımda çok yaramaz ben o işi beceremem.tek çarem boğazımı tutmak
ama lütfen biri bana tatlı ihtiyacımı nasıl karşılayacağımı yazsın.krize giriyorum.o nutella kavanozunu ver 10 dk da bitiririm yani.kuru kayısı filan kesmiyo beni.daha az kalorili ne yiyebilirim bu krizlerde