- 10 Aralık 2010
- 519
- 1
- Konu Sahibi samimikxixz
benimde en büyük derdim çikolata.eskidende severdim ama doğumdan sonra paket paket yesem yetmiyor.
bence sütüm kesilir mi endişesine hiç gerek yok bayanlar.sonuçta biz diğer herkes gibi diyet yapmıycaz yapamayız da zaten.kibrit kutusu peynir 3 zeytin filan bizi halsiz bırakır.zaten emzirmek günde 500 kalori fazla harcamamızı sağlıyor.malum bebişlerde çok yoruyo bizi hareketliyizde.yani azcık dikkat etsek yavaşda olsa kiloları veririz gibi geliyor.hepimiz hatalarımızı biliyoruzdur zaten.şahsen ben aburcuburu haytımdan tamamen çıkarırsam ekmek makarna pilavı da azaltırsam yeter.çünkü şu an abartmıyorum normal insanın 3 katı kadar filan yiyorum.buna rağmen aylardır aynı kilodayım.100 kilo olmadıysam demekki vücut baya bi yakıyor.yani aldığımız kaloriyi azaltsak bence olur.fazla strese gerek yok.emziriyoruz ve koşturuyoruz.güçlü olmamız da lazım.diyet demeyelim sağlıklı beslenme diyelim:)
aynen aynen bildiğin öküz gibi yiyorum yemesem az da olsa vericem ama yokk bu boğaz durmuyo resmen bi anda karnım yıllardır yemek yemiyomuşum gibi oluyo doymuyorum da bi türlü napcaz bakalım
işte bunu nasıl yapacağım bilmiyorum. diğer herşeyi keserim, ancak çikolatayla başım belada. (sabah kalktım yine yedim bir paket- bu hafta bu konuda kendimi durduramadım, ama dün regl oldum ondan olabilir diye düşünüyorum)
gel bi de bana sor çikolata tatlı ooof oooofff bunları yaratnı zaten ...
bende hamile kaldığımda 65tim doğuma giderken 82 şimdide 73'üm nası verces bakalım hiç bişi yapamıyorum ne rejim ne spor